Moparin 8 3/4 pinionin akseleista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Ck, 8.7.2008.

 1. Ck

  Ck Gearhead

  Joo. Tuli uusi välitys perään ja tuo pinionin akselin booritus on tiheämpi kuin tuossa vanhassa. Eli siis tuo vanha paikoillaan oleva akseli on tuollaisella tosi harvalla boorituksella joka näyttää kirjan mukaan olevan oikea.
  Onko tollasta tiheetä sitten ollu jossain muussa perässä kun muuten se näyttää samalta. Rattaassa on kyllä "42" merkintä joka viittaa 742 perään.

  :odroll:
   
 2. rt68

  rt68 1st gear

  On noita ollut harvoja sekä tiheitä. En tiedä onko ollut päällekkäin vai onko muuttunut jossain vaiheessa mutta etsi tiheä yoke niin saat homman kuntoon.
   
 3. Ck

  Ck Gearhead

  Tiheätä yokea on ilmeisesti pienillä ja suurilla ristikoilla. Ja ilmeisesti tuollaista sekasikiö ristikkoakin näyttäisi saavan mikä ei muuten natsaa?
   
 4. martiar

  martiar 1st gear

  Jos ostat uuden joukin niin osta U-mallisilla "pulteilla" .... (joka pultataan läpi ja takapuolelle tulee mutterit)
  Ehdottomasta paras joukki mobarin perään ....
  Ja siihen saa "sopivan muunnos ristikon" .....

  AM-Racing
   
 5. rt68

  rt68 1st gear

  Joo, yokeja saa molemmilla ristikoilla sekä tiheää että harvaa booritusta eli neljää erilaista.
   

Kerro tästä muillekin!