Moparin peltivanteista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ameriikanteijo, 5.11.2018.

 1. ameriikanteijo

  ameriikanteijo 3rd gear

  Kertoisko joku tietäjä onko jo uutena kuulunut Chryslerin ns. "Special handling package" - varusteeseen eri levyiset vanteet? Kun oli 215/15 kumit joka vanteella, mutta 2 vannetta 15 x 7 ja kaksi muuta 15 x 6.5 ? Ja sitten se että kummat eteen ja kummat taakse....? Auto on -79 New Yorker Alkuperäiset vanteet, made in Canada, pentastar- logotarrat sisäpuolella.
   
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Eiköhän leveämmät ole tupattu laittamaan taakse...
   
  jariha tykkää tästä.
 3. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Mutta että tehtaalta tuottamuksella kahta leveyttä vannetta, melkein samankokoiset kuitenkin ja päälle kaikkiin vedetty samankokoiset kumit. Milläs ne pitäisi erottaa? Ohjekirjassa kohdassa renkaan vaihto: 1. Ota kumit vanteelta. 2. Löydä kaksi leveämpää vanteen sisälle meistetyn merkinnän perusteella. 3. Pistä kumit takaisin vanteelle ja leveämmät vanteet taka-akselille.

  Jos tuossa on ollut joku tarkoitus niin varmaan saada autot linjalta ulos vaikka osien kanssa on vaikeuksia. Tai vahinko.
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kuinka varma olet siitä että ne ovat ajoneuvosi ensiasennusvanteet ?
   
 5. ameriikanteijo

  ameriikanteijo 3rd gear

  Melko varma, en oo koko varma.. Nokia NR 08 nastarenkaat paikoillaan oli, hyvin vähän kuluneet, nastat lähes tallella kaikki, NR 08 on aika kauan sitten ollut malli, -80 luvun alussa vielä oli, sillon tuli NR 09 . Olivat jo tosi kovettuneet, reuna repeili vanteelta pois otettaessa. Ja tosiaan vanteitten sisällä oli punasini Mopar- tarra, ja meistetyt kokonumerot. Ja ruosteiset, hiekkapuhallan ja maalaan ne.
   
 6. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Maahantuojalla sattunut kämmi, jos kerran talvisilla olivat
   
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Itse en ole ikinä kuullut ainakaan 60/70 luvulla että olisi ollut erisuhtaset renkaat ja vanteet. 80 kuvstu en ole varma, ehkä joku Roadrunner paketti yms tai PS... muta silti sanosin että noissa kaikissa on ollut eturenkaat ja takaset samat.
   
 8. ameriikanteijo

  ameriikanteijo 3rd gear

  No niin minäkin luulisin, liekö se handling optio tarkottanu muuta ku etu ja taka kallistuksenvakaajia, ne on.
   

Kerro tästä muillekin!