Moparin tehostinöljy, mitä tilalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja nuc-64, 30.7.2016.

 1. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Vaihdoin tuohon emännän 2001 Pt cruiseriin äsken ohjaustehostimen paineanturin/kytkimen. Vähän öljyä lorahti ja täytyisi ilmata ja täyttää. Mitä öljyä tuonne pitäis laittaa, kun moparin omaa öljyä ei näin viikonloppuna taida saatavilla olla. Jossain keskusteluissa puhutaan, että moparin omaa öljyä, jossain atf 4+, joku suosittelee psf öljyä :confused: No lähdenkö tästä motonettiin jotain litkua hakemaan, vai kaadanko tohon psf öljyä, joka on kylläkin febin tekemää ja mersuihin tarkoitettu, sitä löytyisi hyllystä.
   
 2. 440Mag

  440Mag Gearhead

 3. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Psf on se sopiva. Itse olen Mag-1 lientä laittanut jos on tarve ollut lisäillä...

  Isotpojat sanoneet että ATF ko laittaa rupiaa vuotamaan.
   
 4. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Ratuksen ja voikkarin tehostajat alkoi ulvomaan mag1 psf:llä, syystä tai toisesta. Omaan pulkkaan, eli ratukseen laitoin redlinen peeäsähvää ja voikkariin Moparin aateeähvää, molemmat hiljeni.
   

Kerro tästä muillekin!