Motortrend channel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja JouniK, 25.7.2021.

 1. JouniK

  JouniK Gearhead

  Motortrend- kanava irtisanoo ulkomaiset asiakkaansa, kun ohjelmien näyttäminen ulkomaille netin kautta striimaamalla on niin hankalaa... Pääseekö noita muualta katsomaan?

  J
   
 2. Väpsy

  Väpsy 3rd gear

  Kyselin asiakaspalvelusta motortrendiltä kun ilmotus tuli, motortrendin sarjat alkaa näkymän ulkomailla discovery-plussan kautta, eivätkä saa/halua kilpailla "omien" sarjojen katsojista toisen palveluntarjoajan kanssa. Tulee siis näkyviin discovery-plussassa, ja jotain vanhoja kausia siellä jo listoilla onkin katsottavana, mutta siihen en enää saanut vastausta kuinka nopeasti uudet jaksot tulevat tuonne discoverylle. En tiedä onko oikea olettamus, mutta itselle auttamatta tuli mieleen että ei ole enää ajantasaisesti katsottavissa koska siihen ei vastausta tullut.
  Saisihan tuon näkymään jatkossakin kun availisi uuden sähköpostiosoitteen VPN-yhteyden kautta jenkeistä (irtisanoivat kaikki ulkomaille rekisteröidyt sähköpostiosoitteelliset käyttäjätunnukset, oli paikallinen katsoja tai ei), ja katselisi jaksot samalla tapaa sitten vpn-yhteyden kautta, mutta itse ajattelin että jos noin isosti haluavat maksavista asiakkaista eroon, niin en näe kyllä moista vaivaa että saan "väkisin" työntää heille rahani...
   
 3. T.Hell

  T.Hell 3rd gear

  Niille on taidettu Discoveryn puolelta kaataa laariin niin paljon rahaa, ettei "kiinnosta", vaikka vanhat asiakkaat putoaa kyydistä. Ja jos nuo tulisi ajantasalla katsottaviksi, voisin ehkä harkita tuon Discovery plussan tilaamista, mutta taidan olla niin laiska etten jaksa kuitenkaan...
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eipä ole Korona aikoina tullu katsottua enää. Youtubesta löytyy niin paljon hyviä kanavia, että ei jää ikävä.
   
 5. MJF

  MJF Double Gearhead

  Hey MotorFan,

  MotorTrend is now closed in your territory and you will no longer be billed for services. If you have an annual subscription that extends beyond today you will be refunded the remaining balance within 30 days of closure.

  The MotorTrend team is actively exploring options to return our motoring content to you as soon as possible. We hope to provide an update on those options in the near future.

  If you need more information, visit the help centre at help.motortrendondemand.com.

  It’s been an incredible ride, thanks to all of you!

  Thank you again for your support.

  Team MotorTrend
   
 6. puna niska

  puna niska 3rd gear

  Jep
  Sama tuli just s.postiin.
  En mää kaikesta niin välittäny mutta kyllä toi tv tarjonnan voitti.
  Tuli lopussa aika paljon 4x4 katottua...
  Aika aikaansa kutakin.

  En tilaa discoveryä......
   
 7. JouniK

  JouniK Gearhead

  Onko löytynyt muuta keinoa katsella jaksoja?
   
 8. spike

  spike 3rd gear

  Jotain lyhennettyjä löytyy Youtubesta mutta muuten ei ole laillista tapaa. Toki discoveryltä näkee jotain rahaa vastaan mutta ei siellä ole läheskään kaikki. Itse en ainkaan lähde maksamaan siitä vähästä mitä sieltä näkee.
   
  JouniK tykkää tästä.
 9. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  En ole löytänyt, kokeillut VPN yms, ei toimi.
  Itselle MT on kuollut ja kuopattu.
   

Kerro tästä muillekin!