Mustalahden auto & mp kokoontumiset 2004

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja JR, 6.5.2004.

  1. JR

    JR Gearhead

    Laitoin tuonne sivuilleni muutaman kuvan noista tampereen mustalahden kokoontumisista, niin näkee vähän tuota tarjontaa. Tarkoitus olisi noita kuvia lisäillä aina kun tulee poikettua paikalla oikein kameran kanssa.

    Harrasteautojahan löytyy paikalta keskiviikkoisin ja moottoripyöriä tiistaisin (uudemmat pyörät kun suuntaa yleensä pyynikille nykyisin...). Kokoontumisiahan on kesäaikaan joka viikko, jostain kuudesta eteenpäin.

    Kuvat löytyy tästä linkistä
     
  2. JR

    JR Gearhead

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    tämä on taas TÄNÄÄN
     
  4. JR

    JR Gearhead

    Laittelin taas lisää noita mustalahden kuvia. Harmittavasti vaan hieman päällekäin tuon Nokian cruisingin kanssa tuo Mustalahden kokoontuminen. Pitää katsoa jos joku viikko kerkeisi käymään vaihteeksi siellä kumitehtaan varjossakin...

    Moottoripyöriä, ti 27.7.
    Autoja, ke 4.8.
     
  5. JR

    JR Gearhead

    Kuvia olisi taas lisää näytillä.

    ke 25.8.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    sehän on täyttä tulitusta illallinen ko kuudeks mustaanlahteen ja seittemäks nokialle, tarttis vaan olla auto per tapahtuma ettei ala kiroilu
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    TÄNÄÄN EI OLE nokia cruisea, vaan vasta 15.9.
    tietysti saahan siellä vapaasti käydä kääntymässä vaikka kuinka monella jenkillä, siitä vaan. mutta älkää pettykö.
    Nokia cruising on joka PARILLINEN keskiviikko-ilta n.19- eteenpäin. nokai cruuse jatkunee sinnikäimpien toimesta edelleen tänäkin vuonna läpi talven.

    kuinkas pitkään talvea mustalahden kokoontumisia on tarkoitus pitää?
     
  8. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kaippa tämä vielä on voimissaan? eli tänään mustalahden MR-tapaaminen treella ?
     

Kerro tästä muillekin!