Muutoskatsastus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja 54474N4, 19.10.2007.

  1. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Mistähän saisi riittäviä prosyyrejä katsastuskonttuurille, kun -65 fairlaneen on tulossa 200cid kutosen tilalle 302cid kasi?
    Olivat tuolla usa fordin maahantuonnissa jonkiverran nihkeitä sellaisia toimittamaan.
    Ei pistäny noista vanhoista keskusteluistakaan mitään silmään.
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Ei pitäisi olla mikään ongelma, koska Fairlanea sai vuonna '65 271 heppaisella hipo 289 koneella. + siihen päälle Cobra lisävaruste paketti dealerilta, jolloin hevosvoimat meni yli 300 hp:n. Kävisikö konttorilla joku alkuperäinen myyntiesite. Levyjarrusatsi eteen, niin pitäisi onnistua.
     
  3. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Siis sen tiiän et se kutonen ja kasi on ollu saman kokosilla rumpujarruilla.
    Jouset näytti erilaista varaosanumeroa.
    Konttorilta kysyin, ni korjaus opus ei kuulemma kelpaa. Ja tuskin niistä jousista on mainintaa siinä myyntiesitteessä vai?
     
  4. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Oliskohan konttorin vaihto aiheellista. Ei tuon ikäsiin saa enää välttämättä mitään maahantuojan todistuslappuja.

    Mulle on ainakin sanottu korjausoppaan, myyntiesitteen tms. riittävän. Korjausopas vaan ei aina ota välttämättä kantaa jousien varaosanumeroihin ja eroihin eri konevaihtoehdoissa ym. Vaan milläs muutenkaan todistat, että siellä on kasin jouset varmasti. Kyllä se menee inssin "uskonasiaksi" muutenkin.... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!