Nastarenkaat Vaniin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 19.10.2005.

  1. audiq

    audiq Gearhead

    Astroon 205/75/15 BFG 360e vanteelle.
    215/75/15 vanteelle 380e
    235/75/15 (alle???) 415e
    Autotek Erikoisvaruste oy
    petikontie 21 Vantaa Puh:09/8494610

    Eli tuolla luvattiin Astroon 360e /vanteelle.
    Tiedot kysyin puhelimella ja itse en vielä ole renkaita hakenut.
    Nastat ymmärtääkseni ainakin Astron renkaissa ja 235:ssa jäi vähän epäselväksi kun kysyin vain tänne tuota yleisintä kokoa.
    Minun kannalta olisi hyvä jos ilmoittaisitte vaikka yv:nä jos haette renkaat
    niin voisi vähän silläperusteella tinkiä hakiessani renkaat omaan :wink: .
     
  2. Jake Hammer

    Jake Hammer Gearhead

    Kiitosta paljon. Täytyypä soitella tuonne Petikkoon!
     
  3. wagner

    wagner 1st gear

    gummit

    Autotek petikossa 235/75/15 BF winter slalom 415€ alle laitettuna!
     
  4. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    kävin tänään petikosta hakemassa bfg winter slalomit
    235/75/15 nastarenkaat,vanteelle laitettuna ja tasapainotettuna 390e
    nastoja näissä on kahdessa rivissä,kun coopereissa on neljässä
    (tosin sisimmäiset rivit on harvoja) no katotaan minkälaiset noi
    bfg renkaat on,toiset ainakin kehuu että olis coopereita parempi
    pito
     
  5. audiq

    audiq Gearhead

    Eilen Cooperit vaihtui BFG Winter slalomeihin. Auto muuttui todella paljon pehmeämmäksi ja hiljaisemmaksi. Vanhoissakin oli pintaa vielä aika reippaasti jäljellä ja ikää noin 3-4 vuotta joten ero ei mielestäni voi johtua pelkästään iästä. Pito jäällä oli vähän pettymys, mutta ero vanhoihin selvästi havaittavissa. Petikossa käyneiden kannattaa tarkistaa rengaspaineet. Meillä 2.4-3.3bar, eli aika hurjat heitot ja yksi venttiilinvarsi vuotaa. Venttiilin reiän ympäristö oli aika ruosteinen, joten syy siinä, mutta niistä puhelimessa aikaisemmin mainitessani sanoivat ettei ole ongelma saada pitämään. Pieni huolimattomuus liikettä vaivaa ja sisäinen tiedonkulku huonoa, mutta taitaa olla alalla hyvin normaalia. Kokonaisuutena kuitenkin suositeltava liike ja jatkossakin aion siellä käydä.
     
  6. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    käytiin tänään kokeilemassa mamman menopeliä,ei noista winter slalomeista mitään yli määräsiä ääniä kuulu niin kuin coopereista
    (niinkuin joku totesi että tuntuu kuin perä paukahtais kohta)
    niin minäkin aattelin kun kuuntelin sitä ääntä
     
  7. vesaku

    vesaku 3rd gear

    Mulla on ollu 235/75/15 Winter Slalomit 6 talvea ,alussa hyvät mutta nyt viime talvena ja tämä alkutalvi on ollut hiukan jo kikkailua ison kärrin (2500kg) kanssa ja muutenkin.Pintaa 4-6 mm ja lähes kaikki nastat paikallaan . Mutta tänään kävin ostamassa Conti 4*4 icecontactit 235/75/15 ja jopas oli vani aivan erilainen ajaa kuin ennen ,ovat varmaan tielaitoksella vaihtaneet terät tiehöylään kun ei ne vaikuttaneet enää!! Ei tarvinnu joka bussi pysäkkiä käydä kiertämässä.Contista puuttuu kokonaan ne pitkittäis urat ovat nykysuuntauksen mukaiset eli nuolikuviolla, katsotaan nyt miten nuo kestää kilometrejä. Ei ainakaan nuo tämänpäivän liukkaat vaikuttaneet liukkailta täällä Joensuun seudulla. Renkaat maksoi paikallisella rengas liikkeellä 430 ecua asennettuna eli ei minun mielestä paha.
     

Kerro tästä muillekin!