Neon 2002 nykii, pätkii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Hai, 1.10.2009.

  1. Hai

    Hai Double Gearhead

    Tuli tossa hankittua sukulais naiselle otsikon mukainen peli. Tyytyväinen on ollut. (hinta, varustelu ja mukavuus hyvässä suhteessa)
    Hiljattain ilmeni tyhjäkäynnillä pientä pätkimistä. Pätkiminen ilmenee vaihde päällä tyhjäkäynnillä, mutta ei ajossa. Kuormituksen lisääminen ilmastoinnilla ja sähkölaitteilla lisää pätkimistä (tiheyttä). Vaikuttaa sytytys häiriöltä, kun tulee ja menee niin nopeasti ettei sammu.
    Muilla ollut vastaavaa?
     
  2. VooDoo

    VooDoo Gearhead

  3. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    kato ekana tulpanjohdot. Ja sit kato ne uudetaan..
    Sit tarkista et on champion rc9YC tulpat..
    Jos viel oireita, sit on vikaa..
    Mut noil selvii okeesti useimmat
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    No tulpanjohdothan ne.
    Viimeks kun huollettiin, niin laitettiin tarvike johdot (ja champparin tulpat). Vanhat Mopar:it löyty vielä tallin roskiksesta ja annettiin niille toinen mahdollisuus. -> Nyt toimii.
    Aika ronkeli on Neon, tai huonoja on laadultaan piuhat.
    Kiitokset vinkanneille.
     

Kerro tästä muillekin!