Nettiauto vs. Nettivaraosa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigBlockHead, 12.1.2011.

  1. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    Onkohan kukaan muu huomannut, ettei ajokunnotonta autoa enää näköjään hyväksytä nettiauton puolelle, vaan ylläpidolta tulee viesti:

    Ajoneuvosi nykyinen tila on: Mitätöity

    Lisätiedot: Nettiautossa auton on oltava tieliikennekelpoinen. Ole hyvä ja laita auto myyntiin nettivaraosaan kunnostettavat ja ei rek. autot osastolle.


    Huomasin, että nettivaraosan puolella tuossa kategoriassa oli tasan kaksi jenkkiä myytävänä (kolmas on omani) ja kaikki muut ovat kyllä nettiauton puolella?? Mitä ihmettä, katsooko kukaan edes nettiavaraosaa?
     
  2. Multipower

    Multipower Gearhead

    Näemmä muuttunut ihan hiljattain, kun ei pahemmin enään löytynyt mitään projekteja ja kaikki viidenkympin pas*arottelotkin näemmä hävinnyt! Onko tuossakaan sitten taas järkeä, kun ennen kaikki sai kätevästi samasta paikasta, joskaan nyt en niistä peltoautoista välittänyt, mutta kuitenkin niin...Kunnostettavat-osiokin löytyi ennen tuolta, sieltä missä Jenkit, Museoautot jne. ovat.

    sen verran edittiä heti, että näemmä ne viidenkympin *askarottelot ovat viellä tuolla :rotfl: (jotka siis EIVÄT ole TIELIIKENNEKELPOISIA jne..) mutta halpikset osiossa näemmä eivät ole enään, ennen oli..
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mutta kyllä sieltä nettiautosta jatkuvasti löytyy sellaisia autoja, jotka eivät ole tieliikennekelpoisia vaan projekteja eivätkä ne silti siirry varaosan puolelle eikä tule mitätöidyksi. Eivät ole kylläkään jenkkejä.
     
  4. fe390

    fe390 Gearhead

    Vastaus kysymykseen on "Raikku"
     
  5. chevyukko

    chevyukko 1st gear

    onhan siellä vielä vaikka mitä... kilvettömiä tuonti projekteja ja muita....
     

Kerro tästä muillekin!