nettiautosta bongattua topikki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cadillacman2, 15.7.2014.

 1. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Ja onhan täällä autoharrastajiakin ettei pelkästään niitä jenkkimiehiä.
   
 2. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  No tämä kyllä ihmetytti muakin. :eek:
  Ton olisi vielä voinut ymmärtää sellaiselta, joka ajaa KAIKKI ajonsa jenkeillä. :odroll:
   
 3. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Et ole sitten ilmeisesti kovin monella autoforumilla pyörinyt?

  Tuntuu nykyään olevan vähän jokaisella samantyylinen topikki pystyssä. :)
   
 4. JnZm

  JnZm Gearhead

  No kun en ees kirjoittanut siihen viestiin muuta kuin linkin? :rotfl: :wc:
   
 5. No nii-i.. :lol:
   
 6. passerby

  passerby 3rd gear

  Hyvä!!! :D
   
 7. passerby

  passerby 3rd gear

 8. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  My mistake. :oops: Sehän olikin vasta seuraava kirjoittaja, joka avasi sanaisen arkkunsa. :lol:
   
 9. jarzap

  jarzap 3rd gear

  Kyllähän tämän foorumin jutuista puolet on kuin lukisi jotain suomi24:sta.
   
 10. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Niinhän se yleensä avoimeilla foorumeilla on.

  Jos täälläkin olisi nimen näkyminen pakollista, saattaisi hieman siistiytyä kirjoitukset.
   
 11. hzemax

  hzemax Gearhead

  Vmax foorumilla ainaski nimi näkyy. Vähän on tosin marginaali se.

  mutta miulla olis kohtakkoin valmistuva V8 aspeni myynnissä vaan 5000
  mennee tollasia varovasti arvioien 12 aikoja,, tai sitte ei varmana.
   
 12. Capri 69

  Capri 69 Gearhead


  Siirretään samantien keskustelu naamakirjaan, taputellaan toisia selkään vuorotellen ja tykätään kaikesta niin hirveästi.

  Täälläkin suurin osa käyttäytyy nimimerkin kanssa ihan asiallisesti. Mielipiteitä saa ilmaista ja toiset voivat olla eri mieltä asiasta.

  Autoharrastamista on monenlaista, mutta aina siihen liittyy jotain tunteita. Muutenhan kyseinen harrastus ei kiinnostaisi?
  Olisi melko puisevaa lukea täältä: "Vasemmanpuoleinen, etummainen alatukivarsi vaihdettu. Hinta 74,30. Asennusaika 6,5 tuntia -keskivaikea. Kirjaan samalla pientä kuluneisuutta kulkuneuvon pohjan suojauksessa."
  Mieluummin luen kertomuksen v#&tumaisesta foordin romusta, jota ei enää IKINÄ tule tontille (paitsi se yksi ensiviikolla :oops: )
   
 13. Cadillacman2

  Cadillacman2 Gearhead

  Ei tämä nyt ihan suoli 24 tasoa ole yleisesti täällä keskustelu.
  Se mitä lähdin arvostelemaan on toisten "yli suurten" hinta pyyntöjen julkinen repiminen. Ihmiset kuitenkin yritää syystä tai toisesta saada autojaan kaupaksi. Täällä pistetään nimimerkin takaa kapuloita rattaisiin tietämättä välttämättä koko totuutta. Miksi 8:lle hegelle rekisteröity henkilöauto mallia farmari pitäisi olla saman hintainen, kuin verokierto lankkukylki paketti auto? Jos olet oman romusi myynyt vaikka viidellä tonnilla, niin ei se sulle kuulu jos joku myy vastaavaa kuudellá tonnilla.
   
 14. eilhik

  eilhik Gearhead

  Juurikin näin kaikki autot eivät ole käytettyinä samanarvoisia vaikka ovat samanmerkkisiä 2000euroon ei kummoista remppaa teetätetä jossei itse omaa tiloja ja taitoja ja jonkinmoinen hinta "valmiiille" tai alkuperäiselle pitää kumminkin pitää , näitä urakoitsijamallin vessoja jotka huudettu loppuun ei voikkaan hinnoitella originaalin tai "kunnolla" rakennettuun mutta nehän ovat yksilöitä ja hinnat kanssa.
   
 15. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

 16. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  Vaikka yv:tä jos ei kehtaa patenttejaan huudella tai kaverin asioita kertoa, pitäis käydä kahtomassa
   
 17. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Kun pistää reilut puolenkymmentä pahinta ja kärkevintä peräkammarinpoikaa viestien ohitukseen, niin tästä OD:stä tulee taas ihan luettava autofoorumi.
  Kannattaa kokeilla - ette pety.
   
  Norri ja Catiska tykkäävät tästä.
 18. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Mistäs tällänen topic löyty :D


  Onhan noi caminojen hinnat nousussa,mutta ton hintanen mattausta 305... Tyssäis mulla jo hintaan.


  Ja 305/307 remppaus ei mun mielestä ikinä näy hinnassa. Leppiäkin rempatuilla tommosilla saa samoihin hintoihin kun remppaamattomia.


  Joo ei 305 huono motti ole mutta sen arvo keulilla on aikalailla ei mitään.


  Onkos ilmastoinnin kenno lämppärin kennona ja oma lämppärin kenno tulpattu ym? Vähän konekin jo kuvissa hikoilee jne.


  Maksaisin max tosta 3500 jos haluisin caminoa.
   
  Muokattu: 17.2.2018
  caprice305 tykkää tästä.
 19. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  En mä täyttä hintaa maksaiskaan tietäis etukäteen et kannattaako edes lähte sinne päin.... ja harrille, en mä sua ohita vaikka et aiheessa pysykään
   
 20. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Onhan se niin että turha se on itkeä jos joku tavara on myynnissä halvalla niin sen joku ostaa ja pistää isomman hinnan. Sama mahollisuus on ollu kaikilla ostaa se kampe joko itelleen tai jälleenmyyntiin. Silleen se bisnes pyörii ympäri maailmaa tavaran ku tavaran kanssa. Tokkiinsa se harmittaa jos ei ehtiny saaha rahoja kasaan ennenku toinen nappas sen ja myy isommalla rahalla mutta elämä on.

  Henkilökohtaisuuksiin ei ikinä pitäisi mennä, kaupan kohdetta voinee arvostella niin hyvässä kuin pahassa ja sen pitänee olla sallittua mutta henkilökohtaisuuksiin ei pidä mennä. Kuten ei pitäsi levittää väärää "faktaakaan" myytävistä laitteista, sitäkin tuolla on tapahtunut useaan otteeseen.

  Kyllähän noita topikkeja on useammille forumeilla ja ihan mukavaa ajankulua ne pääsääntösesti on. Kuten internetissä kaikkialla niin välillä menee yli, ehkä kuitenki pitäs olla aina sen verran noiden nettikirjottelujen yläpuolella jokaisen ettei niitä lue kuin raamattua.

  Mulla eniten itellä "harmittanu" nuo hinnotteluhommat tuolla, onhan siellä siis ollut päivänselviä ihan hirveitä ylilyöntejä mitkä jokainen tajuaa mistään mitään lukemattakin, mutta niitä hintoja nyt arvostellaan semmosistaki ihan missä on järkevä pyynti vaikka se keskitasoa selkeästi korkeampi olisikin. Tyyliin jos pakuksi rekattu mattamusta lintta farkku maksaa keskimäärin 1.5-2k niin sitten sitä kuvissa uudenveroisen näköistä vähillä omistajilla ollutta pitkäkattoa pidetään tosi kalliina jos maksaa sen 5k esimerkiksi. Ihmiset ei monestikaan tunnu tajuavan paljo sen auton laitto maksaa sitten siihen kuntoon mitä se muuan tonnin kalliimpi laite maksaa. Ainahan voi ostaa sen 1.5k auton ja upottaa siihen sen 10k lisää rahaa että saa siitä sen 5k hinnalla myynnissä olleen auton veroisen :poff:

  Toinen se että jos auto ollu myynnissä yli kuukauden niin on ylihintanen tietenki :rotfl: Se vaan on niin että joidenki automallien myynti voi kestää kuukausia ihan sama minkä hinnan laittaa, kaikki ei oo niin suosittuja malleja mutta se myyntiaika ei suoraan korreloi sen kanssa että onko hinta oikea. Varsinki mitä kalliimpi auto niin yksityisenä myynti voi kestää ku ei ole tarjota rahoitusta jne. Ja Suomessa on kuitenki pienet piirit ja autoja kuitenki on melkosesti tarjolla, kaikelle ei vaan heti löydy ostajaa muuta kuin lahjoitetaan hinnalla.

  En nyt silti isommin stressais mistään nettiin kirjotetusta, pojat on poikia niinkö sanotaan.
   
  Stang_81, rb, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!