Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. rb

  rb Gearhead

  En mä löytänyt oikein mitään järkevää kuvaa, mistä asia selviäisi.

  [​IMG]
   
 2. toyopet

  toyopet Gearhead

  Ööö, kuinka monta uutta automallia Suomen markkinoilta löytyy, joissa EI ole kosketusnäyttöä?
   
 3. Pölyttäjä

  Pölyttäjä 3rd gear

  Taitaa maksaa enempi.

  "Back in early 2014 some unfortunate soul in Norway did have the 85kWh battery on his US spec Model S fail. As it was imported Tesla would not honor the warranty. He ended up having to pay in the order of $50.000 to have it replaced."

  https://www.quora.com/How-much-does-it-cost-to-replace-a-Tesla-85kW-battery
   
 4. rb

  rb Gearhead

 5. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  ^^Totta, huolimattoman google-haun tein. Ei oikein löydy tuoreita hintatietoja, vois kuvitella että neljässä vuodessa olisi hintakin tullut jonkin verran alas.
   
 6. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  ei tule mieleen yhtään sellasta missä kovin suuressa laajuudessa olisi ajon aikana säädettäviä asioita pistetty kosketusnäytön taakse. No ne nissanit on ja tesla. Toki mulla ei ole kokemusta/tietoa kaikista malleista.

  kosketusnäyttöä voi hyödyntää myös järkevästi.
   
 7. Karpov

  Karpov Gearhead

  Mites hollannista tuotu onko imported? Vai koskeeko vain usa mallin käyttöä euroopassa tai päinvastoin?
   
 8. Lowry

  Lowry 2nd gear

  En tiedä miten todennäköistä on, että ylipäätänsä joku maalipurkki sattuu aukeamaan vahingossa, mutta siinä saa jo olla tuuri kohdillaan, että se maali päätyy vielä pilaamaan akuston.   
 9. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  ehkä kannattaisi jättää nuo periaatekysymykset niitä osaavien käsiin...
   
  FUKK tykkää tästä.
 10. karra

  karra Gearhead

 11. maddis

  maddis Gearhead

  Siis 199e koska nouto on '99e'.
   
 12. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Suht siisti, noi alkaa käymään jo harvinaisiksi. Harrastaisko joku jo tollasta alkuperäiskunnossa?
   
 13. karra

  karra Gearhead

  Kyllä, ja jos meinaa huutaa niin pitää korottaa 50 eurolla, eli kaksjapuolisataa minimi.
   
  Karpov tykkää tästä.
 14. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  ehkä kannattaisi jättää nuo periaatekysymykset niitä osaavien käsiin...
   
 15. Catiska

  Catiska 3rd gear

  Kaikuuko täällä?
   
  AnHie65 ja Carpenter tykkäävät tästä.
 16. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Ainakin kuuluu sarjaan asiattomat perseilyt tuo sadan euron noutomaksu. Siis mikä? Mitä kuluja tulee MS-autolle, kun ostaja hakee sen pois liikkeen pihasta? Toimitusmaksun kyllä ymmärrän, jos myyjän pitäisi toimittaa auto huutokaupan jälkeen jonnekin.

  Pitäisiköhän perustaa samalla logiikalla toimiva puhelinmyymälä, jossa myisin uusia iPhone Xs hintaan 59e, kun muualla sama luuri on noin 1500 e? Laittaisin kokosivun mainoksen Helsingin Sanomiin, jossa isolla teksti IPHONE XS VAIN 59 e. ja johonkin nurkkaan suurennuslasilla luettavissa: Hintaan lisätään asiakspalvelumaksu 683 e + toimitusmaksu 530 e + noutomaksu 369 e + Erkin tekohampaiden sovitus 854 euroa. Yhteensä 2195 e :wc:

  Joskus kauan sitten ostin auton liikkeestä, jota en yleensä koskaan tee, koska aina löytyy parempi ja halvemmalla suoraan yksityiseltä. Auto oli halpispaska, jolla oli tarkoitus ajella pari viikkoa. Lompakosta muutaman ryppysen setelin annoin automyyjälle ja tässä vaiheessa myyjä mainitsi 50 euron toimitusmaksusta. Mitä vitt***? Taisi olla neljäsosa auton hinnasta. Mihin te sen aiotte toimittaa, kysyin. Auto kun on tuossa pihassa ja ei tarvii mun kotiini sitä toimittaa kun ajattelin ajaa sen pois tuosta teidän pihasta ihan itse. Automyyjä aloitti sellainen Juha Sipilä tyylisen paskanmussutuksen toimitusmaksusta, joka ei liittynyt millään tavalla itse kauppatapahtumaan. Siinä vaiheessa nappasin setelit pois toimiston pöydältä, niin jo alkoi automyyjäkin uskoa, että tuollaisia piilomaksuja en todellakaan maksa. Antoi kyllä sitten periksi, jotta pääsi mulkusta asiakkasta eroon.
   
  Muokattu: 11.1.2019
 17. New-Bie

  New-Bie 1st gear

  Hei vaan kaikille, aloitteleva harrastaja ilmottautuu:)
  Olen jo hiukan aikaa seuraillut myynnissä olevia jenkkejä ja oman jenkin hankkiminen olisi pian ajankohteista.
  Olisin oikeastaan kiinnostunut vanhemmista, mutta remonttitaidot suhteessa käytettävissä olevaan rahamäärään rajoittavat valikoimaa. Muutamalla kaverilla on GM-autoja ja niistä hiukan tietoakin, joten olisi kai helpointa suunnata valinta niihin? Toimiva ja katsastettu pitäisi olla ja henkilöauto bensa veekasilla ja takavedolla.

  Jokusia sopivan tuntuisia autoja on ollut myynnissä, mutta ainoatakaan en ole vielä käynyt katsonassa, kun ostaminen ei ole ollut ihan vielä ajankohtaista. Tällä hetkellä nettiauton valikoima näyttää aika pieneltä, mutta muutama ehdokas kyllä on.

  Mitä mieltä porukka on tästä?
  https://m.nettiauto.com/buick/roadmaster/9523020?vifAdCount=0&vifNav=Y?
  Tietääkö joku tämän auton ja millaisia nämä Buickit yleinsä ovat? Caprice Classic on ilmeisesti lähes samanlainen? Kestääkö moottori hyvin? Onko kovia ruostumaan? Onko paljon sähkövikoja? Kulutusosien hintoja ja kulutusta jo tutkinkin netistä. Onko kalliit vakuutukset?

  Haen lähinnä autoa, jolla olisi mahdollista ajella ja pikkuhiljaa tutustua oninaiasuuksin ja tehdä paranteluja. Tallipaikka on käytettävissä, perustyökalut löytyy ja remonttikokemusta löytyy parin Taunuksen verran;)
   
  päivystäjä tykkää tästä.
 18. Karpov

  Karpov Gearhead

  Vakuutukset harvoissa jenkeissä kalliita ja jos ne mietityttää, kannattaa vielä harkita koko autoa. Vero + bensankulutus on se isoin kuluerä.


  Koneet kestää ja laatikot, noi sämpylämallit voi olla kovastikin mätiä jos huono tuuri käy. Tuosta yksilöstä ei tietoa.
   
 19. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  En voi kommentoida tähän muuta kuin että pelotti ihan perkeleesti kun ostin ekan jenkin "viekö se vararikkoon?, saako osia jne jne". Nyt en enää muulla aja.
   
  päivystäjä, wilburi ja Pertti K tykkäävät tästä.
 20. Nupa

  Nupa 3rd gear

  Osta tosta https://www.nettiauto.com/chevrolet/camaro/10123067
  Eikä tarvi heti remppailla tai murehtia isompia.
   

Kerro tästä muillekin!