Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Karpov

  Karpov Gearhead

  Joo mä en ottanut sua sen takia tähän, että haluaisin kaivella tai jatkaa, se oli vaan esimerkkinä.
   
 2. jarona

  jarona Gearhead

  Karpov-setä on ilkeä kun mollas Subarua!:(
   
  Pertti K, Gary Grand, Custom_Rod ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  voin kertoa, että todella loogisesti toimiva neliveto. aivan eri planeetalta kuin poikittaiskoneisten folkkareiden kötöstykset, joissa takapyörät lähtevät peliin mukaan päivän viiveellä:wc:
  ilmoituksessa taisi tosiaan olla panovirhe tuossa huippunopeudessa, se on mittarin mukaan 130 mph eikä 230
   
 4. kalikkapalikka

  kalikkapalikka 1st gear

  Toivottavasti et tarkoita mitään sähköistä Haldex kötöstystä. Torsen on oikea vastaus...tosin onhan se VW:llä 4Motion nimellä. Audillahan kaikki on quattroja.
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Toki torsenia tarkoitan!


  Tää polemiikki olis jäänyt tulematta jos olisin negatiivisen jutun sijaan kehunut subarua estoitta. Ei varmasti olis kukaan kyseenalaistanut. Mut sellasta se ihmisluonto on :)  https://m.nettiauto.com/volvo/480/10675623?vifAdCount=1 turbovolvolla takaisin aiheeseen
   
 6. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Tuo korimalli oli joskus aikanaan ihan törkeen ruma. Ilmeisesti on tullut vieläkin rumempia kun ei se nyt enää niin kauhealta näytä.
   
  DX, päivystäjä, jariha ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Otin tuollaisen vakiomallin joskus vaihdossa, ihan mukava ajettava. Tuntui ihan urheiluautolta , en ole mikään iso mies ja oli melkoinen vääntäminen sisään ja ulos .
   
 8. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Polemiikki ois jäänny ku oisit kerranki puhunu kokemuksesta eikä näit kissankumminkaima-juttuja mit sun kaikki jutut tuntuu olevan. Alkaa aina "kuulin...".

  Voi kai sen kärkimieheks laskea jos on eniten jauhettua paskaa joka tekniikka ( eli ei kellari) topicissa vaikkei ois hevonkukun tietoa koko asiasta. Sillon voi jättää vaikka vastaamatta.
   
 9. Karpov

  Karpov Gearhead

  Höpö höpö. Sulle jo kerroin minkälaisesta kokemuksesta oli kyse + löin kirjoitettua tietoa kyseisestä moottorista pöytään. Eikö asia olis jo taputeltu?


  En käy missään nesteen äijäkööreissä tai lue vauvafoorumia. Kokemukset mitä jaan "kuultuna" on itse nähtyä ja tekniikkaa tuntevien kaverien tosipuhetta.


  Rehti ja avoin keskustelu kaiken a ja ö. Kukin vuorollaan haukkaa paskaa, mutta sitä ei peitellä.  Voit myös tutustua mm korkeakoulujen opinnäytetöihin, missä vahvasti painotetaan jo tehtyä tutkimustietoa viitaten. Ei keksitä aina pyörää uudelleen :)


  Elän siinä usvaisessa tekotodellisuudessa eli luulen tietäväni tekniikkapuolellakin useista asioista. Voit poimia vaikka viimeiseltä puolelta vuodelta hitit ja hutit, paljonko olen väärää tietoa mielestäsi levittänyt? Tämä topic on väärä paikka siihen mutta en tietenkään voinut olla vastaamatta koska mun pitää aina kommentoida kaikkeen oli kyse sitten naisten vaihdevuosivaivoista tai kuuraketeista. Onneksi muut tällä foorumilla ovat hallittuja :)
   
 10. north

  north Gearhead

  Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 11. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 12. teddy99

  teddy99 Gearhead

  chevytb02 tykkää tästä.
 13. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  isalmela, Gary Grand ja ramman tykkäävät tästä.
 14. WBBC

  WBBC Gearhead

  Juuri näin. 5 miljoonan ihmisen maassa, ei tarvitse olla kuin yksi idiootti, joka tuollaiseen ilmoitukseen lankeaa. Ja onhan niitä ihmisiä, jotka ovat lähettäneet satoja tuhansia euroja jollekkin nettihuijarille, vaimo/miesehdokkaalle. Tuo on ihan vastaava yritys saada rahaa.
  valitettavasti laillista.
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 15. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Ajattele se terapiamuotona. Esim tähän topikkiin kirjoittelee paljon ihmisiä joiden pääasiallisin vaikutin lienee päästä repostelemaan toisten asioita ja saada oma 15 minuuttia julkisuudessa/kuuluisuudessa. Ja riittävästi kun sitä tekee niin voi päästä jopa foorumin "kärkikastiin".
   
  juko7, Gary Grand, Pannu H-D ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. tapsah

  tapsah 2nd gear

  Juuri näin, ja tykkäykset on psykologien mukaan palkkioita jotka tuottavat mielihyvää..siinä kärkimiehille mietittävää...
   
  mikkis83 ja musta pässi tykkäävät tästä.
 17. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  isalmela ja Tseitsei2 tykkäävät tästä.
 18. WBBC

  WBBC Gearhead

 19. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Mistä?!? Voisin heti tilata yhden.:cool:
   
  mikkis83 ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. WBBC

  WBBC Gearhead

  No, ihan paikan päältä, jos hieman tonkii.
  Tuo ei taida olla se halutuin malli kuitenkaan, autoharrastajien keskuudessa...
   

Kerro tästä muillekin!