Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  litres ja Charger´69 tykkäävät tästä.
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Hulluja nuo pohjalaaset. Saako tuolla hinnalla edes rahteja/tulleja/veroja makseltua?
   
  litres tykkää tästä.
 3. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  litres tykkää tästä.
 4. daavid-son

  daavid-son Gearhead

  Sinänsä harvinaista että on osattu muuttaa mailit kilometreiksi ilmoitukseen.
   
 5. kippis

  kippis Gearhead

  kovin kärsineen näköinen auto... ei mulla muuta.
   
 6. f34

  f34 Double Gearhead

  On ostaessa hurmaannuttu vähäisiin maileihin ja kun ollut yksi omistaja mummeli. Sitten on itsekkin tajuttu, että on lyöty kädet paskaan ja yritetään saada omat pois.
   
  litres ja Inlinee tykkäävät tästä.
 7. Stance

  Stance Gearhead

  Tietääkö kukaan tämän F150 taustoja? Käytiin katsomassa kaverin kanssa. Siisti ulkoa, selvästi joku laittanut joskus. Moottori on riisuttu kaikesta "ylimääräisestä" eli siitä puuttuu aikakauden elektroniikka ja päästötekniikka. Autoa ei ole saatu päästöistä läpi näin, viimeisin päästömittaus oli täysin ulkona arvoista mitä pitäisi olla. Auto vuotaa vaihteistoöljyä, alla iso lammikko.

  https://www.nettiauto.com/ford/f150/10595587
   
 8. T5

  T5 Gearhead

  Omien muistikuvien mukaan tuo on roikkunut useammassa paikassa myynnissä parin viimevuoden aikana.

  Ja +10k tuosta autosta kuulostaa tämmöisestä köyhästä aika kovalle hinnalle.
   
 9. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Se on kuitenkin koneen laittamisen jälkeen vielä katsastettu. Mutta enää ei saa läpi?
   
 10. teddy99

  teddy99 Double Gearhead

  Minunkin muistikuvien mukaan tuo taitaa olla kiertopalkinto. Myynti-ilmoituksen luettuani tuli vaikutelma melkein rehellisestä autoliikkeestä? Eli jos autossa on tuollainen "pikkuvika", eli autoa ei saa katsastettua, niin eihän sitä kannata mainita myynti-ilmoituksessa? Tosin noin vanha ei ole vähäpäästöinen, niin ei periaatteessa pitäisi olla vaikea rasti saada päästöjä kohdilleen? Tosin tosin... Autoliikkeet kyllä varmasti jo yrittävät itse saada vastaavissa tilanteissa päästöt kuntoon. Olisi siten pikkuisen helpompi myytävä. Olisiko tässä sitten joku isompi kupru kyseessä? Tarkkana kannattaa olla. Olen kyllä huomannut, että autojobbarit saavat helposti päästöviallisenkin auton katsastuksesta läpi, kun ovat ottaneet päästölapun jostain muusta autosta. Siihen vaan kirjanneet katsastettavan auton tiedot. Uusi omistaja on sitten ihmeissään seuraavassa katsastuksessa... Eli jos joku sellaista päästövammaistapausta suunnittelee ostavansa, niin kannattaa pyytää päästömittaus niin, että seisoo itse mittarin vieressä, jotta voi varmistua, että päästöt todella ovat kunnossa. Itse en lähtisi hankkimaan vaikeuksia...
   
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  87-> voi olla jo vähäpäästöinen. Harvinaisia, mutta niitä on.
   
 12. Stance

  Stance Gearhead

  Ylihintainen se on, ehdottomasti ja reippaasti. Olishan se katsastettu liikkeen toimesta jos olisi tehtävissä. Nyt on otteella ajokielto päästöistä. Vähäpäästöisyyttä ei ollut rekisteriotteessa, eikä katalysaattoria. Jää kyllä kaverilla tuo ostamatta, sen verran oudolta kuulosti tarina.
   
 13. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Jos ei oo vähäpäästöinen niin saa kyllä melko varmasti alle 600 HC tommosen vehkeen vaikka ois jo vähä nokkaakin. Mutta hinnassa kyllä mielestäni se 3k ainaki liikaa jollei autoliike hoida tuota päästöhommaa kuntoon. Ei nyt kuitenkaan vähä perehtyneemmälle autoharrastajalle ole kummonenkaan homma tuommosta laittaa siihen kuntoon että normipäästöihin menee.
   
 14. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Makee väri. Aurinkolippa ja lavatangot pois, ja alle jotkut leveät harmaat retrorace vanteet (torque thrush?) niin olisi jees mun makuun?
   
 15. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Siis toi valkosivurengas-vihree väri-aurinkolippa-jne-kombo toimis mun mielestä jossain ennen 60-lukua valmistetussa, kasarilla oli jo vähän eri muoti.
   
  WBBC tykkää tästä.
 16. ktappinen

  ktappinen 2nd gear

  Hieno El camino lidln parkissa tammisaaressa oisko ollut - 59 vuosimallia
   
 17. T5

  T5 Gearhead

  Oliko hinta näkyvissä vai tarjousten perusteella?
   
 18. kuula

  kuula Gearhead

  Herje tykkää tästä.
 19. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Taisi vaan tulla väärään ketjuun. :)
   
 20. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!