Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 2. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

 3. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Myynti-ilmoituksesta: "Tästä aito amerikan auto ja vielä legendaarinen Dodge Dart. Ovessa lukee "Made in U.S.A" eli on jenkkipeli." ....No voihan anopin vehkeet. Olen kai jo liian vanha näihin, kun Etelä-Korealaista sähkövatkainta muistuttava perunanpuolikas on legenda...?

  ...Ja sitten ihan rehellisen vilpillisiin ilmoitustietoihin. Eli sellaiset ilmoitukset, johon myyjä tahallaan laittaa malliksi ihan jonkun muun, kuin myytävä auto oikeasti on. Eli tämä siksi, että etusivun listauksessa näkyy merkki ja malli ja hinta. Joten laitetaanpa jonkun erikois version malli, jotta porukka klikkailee ilmoitusta, kun luulevat jonkun tehoversion olevan myynnissä poikkeuksellisen halpaan hintaan. Esimerkiksi tässä joku "fiksu" myy Renault 5 GT Turboa edulliseen hintaan, ja juuri siksi itsekin tämän ilmoituksen klikkasin auki. No niinpä niin... Ilmoitustekstistä käykin sitten ilmi, ettei auto ole 5 GT turbo, eikä siinä ole turboa koskaan ollutkaan... :wc:
  https://www.nettiauto.com/renault/5/11397481
   
  Peeaa tykkää tästä.
 4. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Täh? o_O Eihän tuolla edes väitetä tuota autoa aidoksi turboksi.
   
 5. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Ilmoitusta on näköjään nyt korjattu, mutta aiemmin oli noin kuin teddy99 kirjoitti.
   
 6. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Kyllä tuota Rellua vielä eilen illalla GT turbona myytiin. Vaikuttaa siltä, että auton myyjä lukee myös Overdriven foorumia. Eikä ollut ensimmäinen kerta kun ilmoitusta on korjattu heti sen jälkeen kun tällä foorumilla on kommentoitu jonkun autonmyynti-ilmoituksen puutteellista / asiatonta / vilpillistä sisältöä. :odbiggrin:
   
  Muokattu: 17.6.2020
  1purehell tykkää tästä.
 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Kowalski, juko7 ja isalmela tykkäävät tästä.
 8. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  onko tuo Dart oikeesti Koreassa tehty?
   
 9. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

 10. isalmela

  isalmela Gearhead

  Osta pois, on ainakin viimeisen päälle automiehellä ollut. Monesti tulee halvemmaksi ostaa se kalliimpi.
   
  J.J., jariha ja juko7 tykkäävät tästä.
 11. T1GG

  T1GG 1st gear

 12. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

 13. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Eikö tuo kone ole juuri sellainen jumaloitu paikallismoottori, joka tekee ritsasta kuin ritsasta kiihdytysauton ja juutuubi/autolehtiarvoisen?
  Jos ei saa kilpiin pikkurahalla, niin pikkulohko datsunin keulille ja korista väijykoppi.
   
 14. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Mulla oli C10 ja tuli nelivetokuume jossain vaiheessa. Kävin koeajamsssa tuollaista korotettua nelivetoa ja olihan se aika hirveä laite tien päällä. Ajattelin että ei ole ehkä kaikki kunnossa ja kävin sitten toistakin kokeilemassa, se oli soikeaksi kovettuneine renkaineen vieläkin karmaisevampi kokemus. Siihen vielä 20+ litran bensakulutus päälle niin eipä tuollaiselle alkuhuuman haihduttua juuri käyttöä keksi.
   
  1purehell ja oceanic7 tykkäävät tästä.
 15. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Huolto meinaa paljon näissä. Syytä rasvailla niveliä keväin ja syksyin. Itsellä oma, tosin vakio korkuinen muuttu ihan toiseksi autoksi kun vaihtoi iskarit. Ei ollut enää pää katossa hidastetöyssyissä yms.
   
 16. J.J.

  J.J. Gearhead

  Latajousien öljyäminen herkistää kanssa kummasti alustaa.
   
 17. paja1

  paja1 Gearhead

  Se on niiden ominaisuus. C10 on luksusta vs k10. Itsellä k10 bensa enkä kaikesta huolimatta pois myy. Aivan verraton monikäyttölaite
   
 18. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  tsipi tykkää tästä.
 19. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Facebookissa nykyinen omistaja kertoi auton tulleen vaihdossa samoin kuin aiemmalle omistajallekin.
   
 20. Morkkis

  Morkkis 3rd gear

  https://www.nettiauto.com/gmc/savana/11336645
  Tommonen on alkanut kiinnostamaan käyttöautoks. Miten kestävää tekniikkaa tossa on kun kilsoja on jo ton verran? Tossa olis tavallaan harrasteauto ja käyttis samassa.. ja onhan jenkki aina jenkki verrattuna japseihin ;)
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!