Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. tapsah

  tapsah 2nd gear

  liittyskö noi paljot kilomeetrit suomen verotukseen, mene ja tiedä..
  lisäksi paljon ajettu on jobbarin halevempi ostaa kuvittelisin..

  afrikan viennistä sen verta että kun möin aikoinaan Vaneten värilliselle hahmolle se kerto että joutuu lahjoon usempaakin virkailijaa ennen ku paku on savannilla ajossa...
   
 2. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Syy on se etta niita ostetaan vain ja ainoastaan duunikayttoon, ja se duuni on ajaa jotain tavaraa paikasta toiseen about 24/7. Toisekseen dieselit on helvetin kalliita, ja niita ei edullisesti loyda muutenkuin paljon ajettuina. Kaytetyilla markkinoilla, diesel koneisen hinta, jopa paljon ajettuna on tuplat bensa moottoriseen verrattuna.
   
 3. fishbone

  fishbone Gearhead

  Täältähän niitä toimeksiantoja lähetetään niin sen mukaan autoja ostellaan,Näyttää myös että täällä halutaan niitä halpoja eli paljon ajettuja.
   
  karpo29 tykkää tästä.
 4. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Olen myynyt pari pösöä ja hiacen afrikkaan vietäväksi , 505 pösöä myydessä kerroin , että perä on rikki , ostajan kommentti oli , että riittää kun tuulilasi on ehjä, muulla ei ole väliä.
   
 5. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  Bukero, 1purehell, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. malvasto

  malvasto 3rd gear

 7. tapsah

  tapsah 2nd gear


  onhan paljon ajetussa se hyvä puoli että semmottessa on ajettu piilevät viat esiin..

  Tosin jotkut tuo ihan uusiakin niissä vaan on melkonen tekeminen valojen kanssa kun nykyvehkeistä ei voi esim. nyppiä polttimoita pois tosta vaan..
   
 8. laujok

  laujok 3rd gear

  teddy99 tykkää tästä.
 9. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Muutaman autonkuljetus rekallisen värillisen vähemmistön edustajille aikoinaan Suomesta lähteväksi pakanneena voinen sanoa ehkä seuraavaa. Diesel on monimutkaisempi kuin vanha bensiini. Kaasutin on parempi kuin ruisku niissäkin. Muistakaamme että wikipediankin mukaan älykkyydessä on rodullisia eroja tutkijoiden mukaan. Työ ei maksa juur mittään ahvrikassa joten ruoste tai muu vastaava tekemistä vaativa ei ongelma jos ei kalliita monimutkaisia varaosia tarvita. Ne hitsaa pakuistakin tavaratilan vasemman liukuoven umpeen jos se on ollu. Muuten ne matkustajat kulkee siitä ulos ja jää liikenteen alle. Siinon usiampi porras ennen kuin se auto on perillä. Täältä menneet myydään jopparille euroopassa joka myy ne eteenpäin ennen kuin laivataan edes pois euroopasta. Siitä etiäpäin ei tietoa. Kiinnostava auto ja silloin ostajat huutaa hintaa kilpaa ylöspäin torilla jossa niitä ostajia on. Tietoni voi tietysti olla vanhaakin koska 20v takaista. Niitä romuja haettiin maakunnista ja parhaat meni välillä ihan myyntiin täälläkin mutta sanottiin että kun leima loppuu ni tuo takas ni ostetaan pois se. Vietiin vasta sitten ne. Takaspäin tuli enimmäkseen pärriä ni ei kulkenut reteli tyhjillään.
   
 10. pantera

  pantera Gearhead

  paskasta saa paremman myyntikatteen kuin priimasta ja sillä on hinnasta johtuen paljon enemmän kiinnostuneita ostajia
   
 11. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Volvo Amazon Lappeenrantalaisittain 02.06.2020

  [​IMG]

  Volga Lappeenranta 14.07.2020

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 12. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Paras ja informatiivisin ilmoitus hetkeen.
  https://m.nettiauto.com/chevrolet/el-camino/11918410

  Myin muutama kuukausi sitten nettiautossa 2005 vuoden 7-paikkaista Avensis Versoa 2.0l gasokoneella, automaatilla ja toimivalla ilmastoinnilla. Aj.joku 250tonnia. Viron kilpinen mistä oli leima loppu. Luulin et oli retee hinta kun laitoin 1600€ myyntiin. 20 sek. siitä kun olin painanut enteriä, tuli jo ensimmäinen puhelu. 10minuutissa tuli niin paljon mustien miehien soittoja, etten ehtinyt kaikkiin edes vastaamaan. Seassa oli myös joku suomalainen huutokauppakeijo pisnismiehenä tarjoamassa puolia hinnasta. Eka soittaja oli vartin kuluttua tontilla rahat kourassa. Ei edes koeajanut tai kattonut autoa sen enempää. Helpompaa ja nopeampaa puotia en ole ikinä tehnyt. Helposti pystyy tekemään toisenkin kerran kauppaa mustien hujoppien kanssa. Hauskoja heppuja olivat
   
  Peeaa, Inlinee ja malvasto tykkäävät tästä.
 13. laujok

  laujok 3rd gear

  Sama kokemus mustista hermanneista.

  Laitoin viime kesänä toriin myyntiin 2 kpl Volvo Penta MD1:siä, pari suutinta ja valvontataulun. Meinasin viedä romuliikkeeseen, mutta ajattelin et kokeillaan ny kumminki. Pari päivää meni ku huonoo suomee puhuva mies soitti ja kysy koneista. Sanoin et ovat mädäntyneistä puuveneistä ainakin 15v sitten purettuja ja käyntitakuuta ei ole. Ukko sanoi et ei se mita valii, hyva tavara. Maksoi tilille 250e. Kesti varmaan puolitoista kk kunnes tulivat hakemaan. Oli kovin tyytyväisiä kauppoihin ja sanoi et hän lähettää nämä SOMALIAAN ku siellä tarvitaan varaosia...
   
  Forvolett tykkää tästä.
 14. tapsah

  tapsah 2nd gear

  jos se tarkottikin Tesomalia? (Tesoma, kaupunginosa TREella)
   
  laujok tykkää tästä.
 15. laujok

  laujok 3rd gear

  Sanoivat olevansa Los Jakomäkilös eli Stsadista. Kyl jäin siihen uskoon et Totolle meni Afrikkaan..
   
 16. malvasto

  malvasto 3rd gear

  isalmela ja Inlinee tykkäävät tästä.
 17. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ^juurikin Frogeyehan toi on.
   
 18. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ja väreistä uljain British Racing Green.
   
  Inlinee ja isalmela tykkäävät tästä.
 19. teddy99

  teddy99 Gearhead

  malvasto ja musta pässi tykkäävät tästä.
 20. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ^tolla rahalla ei saa parempia kuvia??
   

Kerro tästä muillekin!