Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. paja1

  paja1 Gearhead

  Aikoinaa tehtiin toyota crownista 4d harttoppi laikalla niin kyllä sen poliisi huomioi heti ja otti kilvet pois. Protestoitiin kyllä kun oli 3 päivää leimaakin jäljellä mutta ei auttanut. Rakennemuutos jota ei ole muutoskatsastettu kuului konstan perustelu.
   
 2. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  PS. Kone KÄY ja KÄKI kukkuu !!!
   
 3. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Tämä ei ehkä niinkään koske Nettiauto-bongauksia, vaan yleisesti autojen myynti-ilmoituksia, halpojen sellaisten... Näkyy nykyisin todella usein alle tonnin autoissa ilmoituksessa mainittavan "ei kattia", on se kumma kiima joillakin myydä se katalysaattori ensimmäiselle mustalaiselle joka tulee tontille kyselemään. Luuleekohan myyjät että sen auton vielä saa myytyä tuon jälkeen jollekin muullekin kuin romumiehelle? Katalysaattori on sen verran kallis hankinta että vanhemman käyttöauton arvo on aikalailla nolla sen jälkeen kun se katti on viety...
   
  jariha ja kad_boost tykkäävät tästä.
 4. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Onko siitä katalysaattorista sitten kuinka vapaa-ehtoisesti luovuttu?
   
 5. TimoN

  TimoN 3rd gear

  Kieltämättä silleen aika mielenkiintoinen, että Trafin tietojen mukaan tuo on viistoperä, eikä ole koskaan tehty minkään sortin muutoskatsastusta. Toisaalta taisi se olla aika ilmeinen juttu, ettei tuollaista edes voisi oikeasti muutoskatsastaa ilman, että siinä olisi jonkin sortin suojakaari takaosassa vähintään.

  Kiva ajatus ostaa tonnilla hauska kesäauto, josta huonolla tuurilla lähtee kilvet siinä vaiheessa kun ensimmäistä kertaa menee vähän kylille pyörimään ja poliisi sattuu paikalle samaan aikaan... No, kai siinä olisi hyvät perusteet purkaa kauppa, jos myyjä ei ole tätä uhkaa kirjallisesti tuonut ilmi kaupan yhteydessä ja toisaalta jos se on tuotu ilmi ja tuon silti ostaa, niin ihan saa uusi omistaja katsella peiliin, jos kilvet lähtevät.
   
 6. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Chewrolet AWO Kesäauto Lappeenranta 12.08.2017

  [​IMG] [​IMG]
   
  Catiska ja 12345678910 tykkäävät tästä.
 7. SK-

  SK- 2nd gear

  malvasto tykkää tästä.
 8. Solvent

  Solvent 2nd gear

  Peeaa ja litres tykkäävät tästä.
 9. litres

  litres 2nd gear

  Ihan sivu huomautuksena... tuntuu kauppa käyvän hyvin jenkkiauto puolella:p
  samat wessat myynnissä jopa vuositolkulla nettiautossa...:D:eek::D
  mitäs siihen sanotte? Ei mulla muuta.
   
  malvasto ja leivonharri tykkäävät tästä.
 10. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 1st gear

  On se vaan onni ettei kovinkaan moni ole pakkomyynnissä. :p
   
 11. speedy

  speedy Gearhead

  Eikä siinä toisessa kuuluisassa "kokeilumielessä" o_O (Nuorempana otettiin tyttöjä kyytiin kokeilu mielessä)
   
  Artsi Bunker, Slant Sickness, malvasto ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kyllä käy kauppa niin, ettei täältä kairoilta ostajana apajille ehdi eikä puhelimeenkaan uskalla enää vastata, kun aina on joku joku rahatukkoa heiluttamassa ja autoa ostamassa.

  Tietty jos seuraa mattamustaksi spreijattuja ja paskaksi potkittuja, mutta survivor -hinnalla myytiin laitettuja linttapaskoja tai jokusen jobbariliikkeen muskelikalustoa, joiden hinnat on kopioitu Barret-Jacksonista, niin saahan siitä murheen itselleen aikaiseksi ja täällä somessa muillekin jaettaviksi.

  Ei mulla muuta.
   
  Muokattu: 24.4.2021
  Fuselage, Stang_81, Engine Run ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. SK-

  SK- 2nd gear

  Pitkän aikaa on tainnut kaikki hyvät jenkkiyksilöt vaihtaa omistajaa ilman, että on tarvinnut edes ilmoituksia laitella. Tai jos on tarvinnut, nii ainakin on kaupaks mennyt hyvinkin nopeasti jos hinta ollut yhtään kohdallaan..
   
  Rebel_1996, Jori85, malvasto ja 1 muu tykkäävät tästä.
 14. litres

  litres 2nd gear

  Se on hyvä että kauppa käy, mutta pirusti on ns pitkiä nettiautossa:D
  Eikä mulla muuta.
   
 15. speedy

  speedy Gearhead

  Eri ihmisillä tahtoo olla eripaksuset seteliniput, ne joilla on paksusti ihmettelee, miten muilla ei ole, ja onneks on ohuemman hintasia, niin päästään me kurjat vähempiosasetkin ostelemaan joskus paskoja linttoja. Nyt on perinteiset keväthinnottelut päällänsä, se herättää hilpeyttä .
   
 16. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Minä en ainakaan ihmettele enkä kysele muiden lompakoiden paksuutta. Kyse oli siitä, että käykö kauppa vaiko ei. Oman kokemuksen mukaan hintaluokasta riippumatta se on käynyt hyvin oikein hinnoitelluilla tuotteilla.

  Viimeisin auto, jonka listasin nettiautoon (08/2020) oli pyynniltää 250 eur ja sain siitä 200 eur. Alin tarjous oli 60 eur. Ei tosin amerikkalainen vaan ruotsalainen hävittäjäluokan ajoneuvo. Eilen myin Torin kautta Bridgestonen 225/45-17 kesärenkaat 60 eurolla. Pyynti oli sama eli vissiin oli hinta kohdillaan eikä tarvinnut roikuttaa kun meni päivässä.
   
  Muokattu: 24.4.2021
  dart -66 ja Stang_81 tykkäävät tästä.
 17. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  EI Pakkomyynnissä (Escortilla-Bonusta) Lappeenranta 07.04.2021 !!!

  [​IMG]
   
  Muokattu: 25.4.2021
 18. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Onhan noita pitkään myytyjä paljon nettiautossa, sopivamman hintaisethan aina menee ensin ja ne ns.kiinnostavat ajoneuvot. Voi olla kuitenkin se, että aika monella harrastajalla tulee kuitenkin se muu elämä ensin, joten siellä rahapussissa ei ole sitä setelinippua laittaa harrastukseen, varsinkin kun monenkin peruslaitteen hinta on noussut aika korkeaksi. Voi myös olla se, että harrastajien määrä ei kuitenkaan lisäänny, kaikkea muuta auto ja prätkäkalustoa on kuitenkin paljon.

  Tiedä sitten mikä on aina se oikea hinta, tätä torinoa on myyty jo aika pitkään ja ei tuota 2d koppaa kuitenkaan ihan tolkuttomasti ole tarjolla. Kiinnostaisi muakin, mutta kaikkea muuta pitäis saada rahallakin tehtyä, kun ostella autoja. Ennemmin sijoittaa sitä omaan kiinteistöön kun elää jatkuvasti velaksi.

  https://www.nettiauto.com/ford/torino/11891226
   
 19. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Onks toi Torino hyvä? Vois olla sopiva auto mun kaverille, se etsii juuri jotain tuollaista.
   
  isalmela tykkää tästä.
 20. speedy

  speedy Gearhead

  Kehtaa vielä sanoa, että auto on Fordiksi hyvä ajaa, ei vissiin oo vielä joutunut moopparia soutamaan, kun moisia haastaa :D
   
  Inlinee tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!