Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Joo, useampi vuosi eli itseasiassa 22 vuotta kait tulee täyteen tolle chevy 350 -> 242 volvo koneswapille. Nyt niitä saa taas tehä uusien pykälien ansiosta, joten saapa nähän moniko niistä " vitsi kun tommosen sais tehä ni tekisin heti!" tyypeistä oikeasti tekee yhtään mitään.

  Tommonen on ihan hauska laite jos tykkää. :rotfl:
   
  FuryIII '71, Stang_81, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 3. VolvoMake

  VolvoMake 1st gear

  Itse en ole huomannut V8-koneella varustettuja 240 Volvoja myyntipalstoilla. Ei niitä taida olla liiemmin liikenteessä, ainakaan vielä. Itseä kiinnostaa myös kyseinen yhdistelmä, ei taida vaan aika ja kädet riittää tekemiseen.
   
 4. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Juu, ei niitä varmaan myytäväks asti ihan heti tule. Ja on siinä senverran hommaa tehdä kunnolla, että taloudellinen kannattavuus on kyseenalaista, mutta hienoa että joku ainakin yrittää. Tietty jos ostelis tonnin autoja, hitsailis pari viikkoa ja sit tiputtais keulille perus romis tekniikkaa niin rahantuloa ei voi estää!
   
  Lerssi ja VolvoMake tykkäävät tästä.
 5. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Joskus pyöritellyt mielessä 123-kopan Mersua pikkulohkolla, sit vaan jonnekin Mersukerhon tapaamiseen herättämään pahennusta... Taitaa kyllä olla riittävästi tekemistä muutenkin :rolleyes:
   
 6. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Puritanistien mielestä kaikki lienee pilalla jo muutenkin, mutta harvassa on tommoset perustötteröt jotka ei aidosti paranis ja reilusti jollain ls tekniikalla.
   
 7. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Me joskus sen yhden hepun kanssa jonka nimi alkaa H:lla turistiin että moni huussi paranee pikkulohko-Letukalla, hänellä taisi olla Land Cruiser pikkulohkolla sillon? Vaatimukset on ilmeisesti koventuneet kun pitää olla jo LS nykyään :rotfl:
   
  Volvo_5.7 tykkää tästä.
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Tojota nyt paranis jo hemilläkin.
   
  Bowtie tykkää tästä.
 9. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Koventuneet, tarkoittanet madaltuneet, kun nykyään kelpa ruman näkönen muovimoottoriki :poff::rotfl:
   
  isalmela, Inlinee ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
 10. matti R

  matti R 2nd gear

  Apulaitteiden paikat on muutettu, ja toimivat yhdellä leveällä hammashihnalla. Alunperin siinä ei ole levyä vaan erilliset kiinnikkeet molemmin puolin.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 12. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mutta kone on vanha kunnon 500 cid ja silleen?
   
 13. TimoN

  TimoN 3rd gear

  Jollekin muullekin on tullut samankaltainen ajatus. Tuota jos lukee, niin ensin se näyttää entisöintiprojektilta ja sitten ollaan tekemässä Toyota-Mersua ja lopulta suunnitelmissa on W123 Chevrolet V8:lla. Ei taida olla vielä valmis, ja tietysti kun tuolla tarkkuustasolla tekee, niin aikaahan se ottaa väkisin.
  https://www.mersuforum.net/forum/viewtopic.php?f=27&t=157324
   
 14. isalmela

  isalmela Gearhead

  Tuolle on kyllä aivan laumana kilpailevia ostajia jonossa, toivottavasti on puhelin ollut juuri laturissa
   
  Inlinee ja Challenger Rtee tykkäävät tästä.
 15. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Juu-u, ihan samat aatteet. Osa-autoks tuost saattas olla jollee kel samanmoinen. Kävi vaan mielesä ko katteli kuvia, et saattas olla jonnimoine työmaa tuol pohjas jos tuosa seisonu.. :rolleyes:

  Ku ei se muualtakaan iha priima koriltaan meinaa ole.
   
 16. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  @isalmela

  Mimmones peli tuollane Lincci oli harrastaa? Onko siihen osat kuin kiven takana. Pikkuhiljaa alkaa kahen turvaistuin-ikäsen kaa tuo kaksovinen coupe maistua ööö... paskalta omalla tavallaan.

  Tommone Mark V Lincci ois meinaan jo jotain..
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. isalmela

  isalmela Gearhead

  Tämmöiselle älyämättömälle mekaanikolle kaikki on tietysti liian vaikeita. Osia löytyy, neuvoja löytyy, auto on ominaisuuksien puolesta aika upea. Vittumaista oli painia alipainevuotojen kanssa. Paljon toimii alipaineella: lamput, pyyhkijät, lämmityslaite ym. Kyllä mulla sitä Lincolnia ikävä on!
   
  Inlinee tykkää tästä.
 18. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mimmoset sisätilat tuollaases o sisältä? Minunki 2d coupe on iso, mut sisätilat pienemmät ko työmatkaKIimAssa, Ceratossa.

  Jännä juttu.. Oon tehny perän, lootan, ja koko koneen uusiks, ja myt ku se on valmis, ja on poltellu sil nakkia ja ajellu lastentaudit ulos, niin... :rolleyes:
  Ehkä se rakentelu on enempi mun juttu o_O
   
 19. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ja ihan rehellisesti harmittaa kun aikoinaan vaihettiin emännän kansa moottoripyörä jenkkiautoon, koska emäntä ei tykänny matkustaa pyörällä.

  2d coupeha sitä tuli laitettua, vaan vähänpä sitä 6 vuotta sitte arvas et tarvis joskus sovittaa turvaistuimia, ja vielä selkä menosuuntaan. Nyt ollaanki taas vähä tilantees et ei taas koko perhe pääse kulkemaan, kun kaks penkkiä tarvis olla, ja kuskinpenkille ei vaan yksinkertasesti mahu ratin välii turvaistuime kaa:(
   
  leivonharri ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. SK-

  SK- 2nd gear

Kerro tästä muillekin!