Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. MudMax

  MudMax Gearhead

  ^Ainakin valmistenumero on WP29G2, eli 1972 Charger SE 318 ja rekisteröity Suomeen -99.
   
 2. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Olisko ollut tämä Challenger

  https://www.nettiauto.com/dodge/challenger/12023527
   
 3. T5

  T5 Gearhead

  Piti ihan lähteä facea perkaamaan ja ilmeisesti olen erehtynyt autosta!

  Ja tämähän se oli. Ilmeisesti vaan vaihtuu kalusto niin nopsaan, että sekoitin autot keskenään.
   
 4. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Tätä myytiin korinvaihtona "CHALLENGER" tolla tekstillä keväällä 2021

  Challenger Kouvola 30.08.2014

  [​IMG]
   
  T5 tykkää tästä.
 5. lucky74

  lucky74 3rd gear


  Myyjän nimen perusteella vanhanaikasissa luovareissa ei ehdi edes muste kuivua kun on jo auto naamakirjan myyntiryhmissä myynnissä mielenkiinnottomana tuotteena. Minä ja me muut köyhät kutsutaan sitä bisnekseksi....
   
 6. lucky74

  lucky74 3rd gear

  Tuo farkku ei kyllä ollut muistaaksein kuin 305 koneella. Joku prosenttihässäkkäkin autos oli, siks esmes perä oli paskalla välityksellä. Kun ei voinut vaihtaa. Useamnan vuoden kytännyt tuota autoa aina aikaajoin jos jostain pulpahtas näkyville. Ois vaan hieno. Vielä varmari...
  Ainoa "isokasi" 2satku joka tehty vuosia si taitaa olla tuo nimimerkki volvo 5,7 auto. Jokunen muukin löytyy mut yks oli ainakin jollei kaksi fordin pikkulohkolla ja näitä rover himmeleitä nyt sitten tietty jokunen.
   
 7. isalmela

  isalmela Gearhead

  Sisätiloissa leveyttä riittää, kuusi mahtuu kyytiin. Minä olen 178 cm pitkä, mun taakse mahtui turvaistuimet selkä menosuuntaan. Jos oot selvästi pidempi, käy sovittamassa. Tavaratila on valtava, hyvä lasten kanssa retkeillä.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 8. isalmela

  isalmela Gearhead

  Mikäs auto sulla olikaan, muistanko oikein että joku Oldsmobile?
   
 9. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Inlinee tykkää tästä.
 10. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Peeaa tykkää tästä.
 11. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Hommaa "clamshell", niin voit huoletta pirttiviljellä vielä pitkään ja lemmikitkin sopii.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 12. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 13. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Eikö noi oo ihan orkkis vanteet ? vai heittääkö jokin vm. ?
   
 14. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Vanteiden koko...
   
 15. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Ite en omaani noita isoja laittasi, mutta hyvä vaan mikäli museotarkistuksissa ei liikaa pilkkua nusasta :D Ainahan niissä on muutama huomautus saanut ihan luvalla ollakin. Pussihousujahan se tietenki ketuttaa joilla on se oma museoauto 110% kriteerit täyttävä, mutta muulle harrastajakunnalle se on vain hyvä asia että autoja saadaan museorekkariin kerran Suomessa ei mitään välimallin harrasteautorekisteriäkään ole :)
   
  Lowry tykkää tästä.
 16. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Omaan silmään näyttäis 17 tuumaisilta ja tossa museolapussa oli mainittuna vanteiden olevan isompaa kokoa.
   
 17. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Ok, on se hyvä että jossain asioissa ollaan tarkkana . Ne onkin ihan liian lievät noi MR määräykset tai asetukset säädökset , mikä lie oikea termi . Ei auto ole enää alkuperäinen jos siihen vaihdellaan osia esim. jarrupaloja niveliä polttimoita renkaita vanteita ym.
  Se pitäis olla just se mikä oli tehtaalta lähtiessä eikä mitään muutoksia , ei edes maahantuodessa , jos ei kelpaa niin paaliin .
   
  Seevu tykkää tästä.
 18. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Joo ei mullakaan oo varsinaisesti mitään tommosta vastaan, kunhan se linja vaan sitten on kaikille sama. Ihan perseestä, että joku ei saa hyväksytyksi autoa missä on jotain 50 vuoden aikana tullutta normaalia kulumaa ja toisilla saa autossa olla vaikka minkälaisia moderneja muutoksia.
   
  BB502, matti R ja Peeaa tykkäävät tästä.
 19. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Piti vielä sanoa, että harvinaisen tyylikkäät vanteet (kokomuutos siis). Yleensä en pidä oikein mistään "tarvikevanteista".
   
 20. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Tästä 100% samaa mieltä. Ja valitettavasti siinä linjauksessa taitaa olla jopa melko räikeitä eroja. Itse näytän peukkua niille tarkistajille jotka hyväksyy pienet muutokset ja kulumat ajatuksella että auto on sellainen kuin se silloin aikanaankin olisi voinut olla. Peukku lähtee alaspäin niille jotka vaatii sen 100% tehdaskunnon, se ei mitenkään kuvaa omaa aikakauttaan realistisesti kun niitä autoja monet rakenteli heti saatuaan käsiinsä, jotkut muutatti autojaan jo diilerillä ennenku se edes kadulle saapui.

  Joku järki noihin pitäisi saada ja luopua siitä turhasta pilkun nussimisesta, mistä osa tarkastajista selvästi luopunut onkin.
   
  PetteriT, SK-, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!