Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. kippis

  kippis Gearhead

  Rollercam tykkää tästä.
 2. juko7

  juko7 Double Gearhead

  ^isolla bensiinimoottorilla oleva vanha auto ja vielä epäkäytännöllinen coupe-malli. Mielestäni tämän oikea myyntihinta, jolla myyntiaika ei muodostu kohtuuttoman pitkäksi, on 1250 euroa.

  Jos talvirenkaat kuuluu kauppaan, niin 50 euroa enemmän.
   
  Kruunusaari, FuryIII '71, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. paja1

  paja1 Gearhead

  Kruunusaari, Rollercam, Seevu ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. skipi56

  skipi56 3rd gear

  Oikeesti kiinnostuneet varmaan soittaa myyjälle ja eiköhän sieltä hinta selviä, hittojako hinta muille kuuluu ja ei en ole myyjä.
   
  Rollercam, Bluestone ja sepet.. tykkäävät tästä.
 5. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Niitä tuosta oikeasti kiinnostuneita voi olla vaikka 100 kun hintaa ei ole määritelty. Jos hinta olisi määritelty, voi olla ettei ole enää ainuttakaan tai sitten olisi 500 kiinnostunutta. Joten voisi sen nyt laittaa noihin ettei tarvi aina kalastella sitä hintaa, enpä muista olenko koskaan soittanut yhdellekään sellaiselle jolla hintaa ei ole ilmoitettu että se sen hinnan kuulemisen jälkeen olisi kiinnostanut. Kaikkien vaiva olisi säästetty kun olisi se täysin epärealistinen hintapyynti laitettu jo valmiiksi näkyville. Ja on ollut niitäkin jotka ei sitä hintaa osaa sanoa vaikka soitatkin, ja ihan sama mitä tarjoat niin ei osaa aiheeseen kommentoida.

  Joten itelle pitäs tosissaan olla kyllä se elämäni suurin rakkaus tarjolla tyylillä "hintaa ei ilmoitettu" että vaivaisin enää yhtään päätäni noilla ilmoituksilla, ja veikkaan että monella muullakin on sama tilanne. Kiinnostaa tasan yhtä paljon kuin huutokauppa tyylillä että myyjä lopulta saa hylätä tai hyväksyä tarjouksen.
   
  Seevu, kippis, reijo ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Sillä kiinnostuneiden määrällä ei ole mitään merkitystä onko niitä sata vai kaksi. Tarvitaan vain se yksi. "Vain otettu lääke auttaa"...
  Se on vaan ryhtymiskysymys, ottaa vaan yhteyttä jos kiinnostaa. Jopa soittaa, niinkin voi tehdä. Kysyvä ei kauas eksy. Sittenpä se selviää. Eikä vaan huokaile kuvaa myynti-ilmoituksessa, että olispa siinä.
  Miten ihmeessä ennen voitiin tehdä mitään kauppaa vaikka Keltaisen Pörssin rivi-ilmoituksilla??
  Oi aikoja, oi tapoja...
   
  Muokattu: 4.11.2021
  Zejk1 ja skipi56 tykkäävät tästä.
 7. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Keltaisen pörssin ilmoituksissa piti olla hinta. Kun on soittanut sataan ei-hinnoiteltuun ilmoitukseen, iskee taisteluväsymys kun huomaa että ne jotka eivät uskalla laittaa hintaa näkyviin, haaveilevat kuuta taivaalta!
   
  Kruunusaari, Isamu, Rollercam ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. spinout

  spinout Gearhead

  Ei selviä hinta joskus kysymälläkään, niinku yllä aiemmin mainittiin. On ilmoja pidelly. Sitten nämä "myydään eniten tarjoavalle". Mitään tilastoa ei oo pidetty mitä on tarjottu, kunhan joku heittää sievoisen summan, jolloin alkaa raksuttaa tai sitten toiveiden mukainen mielikuvitusukko on tarjonnut mojovia, jonka pitäisi ylittää..
   
  Muokattu: 5.11.2021
  Peeaa, Rollercam, kad_boost ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  joo, kyllähän tuo autismin kirjo hämmästyttää tavallista ihmistä; joku kerää myytävien autojen hintatietoja , joku ajokilomeetri määriä, mihinlie tarpeelliseksi kokemaansa tarkoitukseen... no, autistilla on autistin huolen aiheet..se hälle suotakoon..
   
  Rollercam tykkää tästä.
 10. kippis

  kippis Gearhead

  juuri näin kun charger69 asian ilmaisi.
  plus jos lisätään että olishan se jo etukäteen hyvä tietää haluaako myyjä 10000 vai 20000, vai jotain siltä väliltä koslastaan, meinaan jos hinta alkaa olee puolet enemmän kun on aikeissa maksaa niin alkaa olee aika hiljasta keskustelu langan toisessa päässä, ehkä molemmissakin =)
   
  Rollercam ja juko7 tykkäävät tästä.
 11. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Näissä keskusteluissa ne, jotka ovat sitä mieltä ettei hintaa kannata laittaa näkyviin, eivät yleensä tuo esiin, että mitä hyötyä hinnan poisjättämisestä on kenellekään. Ainut argumentti on epämääräinen "hinnoittelu ei kuulu muille". Ontuva perustelu, kun hinnan saa kuitenkin selville kysymällä. Hinnan ilmoittamisesta on minusta paljon hyötyä: ostaja voi suoraan vertailla hintatasoa muihin autoihin, ja oikea hinnoittelu ja sen ilmoittaminen auttaa kaupanteossa myös myyjää.
   
  Rollercam ja Isamu tykkäävät tästä.
 12. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Hinnan poisjättäjä toivoo että joku tarjoaa vahingossa liikaa. Hinnoittelemattomista kiinnostuva toivoo että myyjä pitää sitä vahingossa vähempiarvoisena kuin se on. Molemmat pettyy.
   
  FuryIII '71, Marklin, kad_boost ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Jos hintaa ei ole mainittu, niin kokemukseni perusteella myyjän hintatavoite on AINA 3-4 kertaa auton reaaliarvo. Siksi sitä myyntihintaa ei voi laittaa ilmoituksessa näkyviin, kun mm. overdrive foorumilla naurettaisiin myyjän hintapyynnille. Ja kun nimi ja paikkakunta näkyy ilmoituksessa, niin kylänmiehetkin nauraisi myyjälle kylän baarissa. :odsmile:

  Palataan aiheeseen, eli ilmoitusten bongaamiseen: Miten joku pystyy ottamaan näin paskoja myyntikuvia....?
  https://autot.tori.fi/vaihtoautot/alfa-romeo/gt/90375429
  Ostaja saa etsiä Belgian suunnasta paperit ?
   
  Seevu, Isamu ja viikinki75 tykkäävät tästä.
 14. Nupa

  Nupa Gearhead

  Amerikan nettiautosta bongasin eilen, pieni fiba myyjällä kun myi "rare original factory made convertible".
  No, eihän 2geniä (70-81) saanut avona tehtaalta kuten ei alun kolmostakaan, joku on ottanut yhteyttä, että hei korjatkaapas ilmoituksenne. Se en ollut minä vaikka mieli teki.
  Nyt lause korjattu muotoon "The fact that these cars were sold directly off the showroom floors of various Chevrolet dealerships as new cars make them as close to a factory Z28 Convertible as it was possible to get in 1981." As to their rarity, a post on the discussion forum noted: "NCE converted about 400 between 1979-1981 and only about 100 are known to still exist, and almost all are owned by collectors." ja poistettu myynnisä, tuskin meni kaupaksi.
  Mutta joo, noita 2g avoja muutama mennyt vuosien mittaa pari kappaletta ohi, tollanen olis ihan hieno harvinaisuus kyllä omistaa...
  https://www.ebay.com/itm/175007620637?hash=item28bf445e1d:g:hb0AAOSwqpJgy~gd&autorefresh=true&nma=true&si=h3Ax8jNU3i2emQq71Lss81AGDSg%3D&orig_cvip=true&nordt=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557
   
  Peeaa tykkää tästä.
 15. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Nyt pistetty paremmaksi kuin Helgen farkku:
  https://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/12512929

  "Huippuhyvin pidetty klassikko Caprice! Harvinaisen tästä yksilöstä tekee mm. Väri, kunto sekä pehmeät alkuperäiset takapenkit!"
  Eipä ole sedaneissa kovia penkkejä vastaan tullut...

  "Toista näin hienoa ei luultavasti tästä maasta löydy! Huippuhyvä historia!"

  Joku ruttu konepellissä on kun vääristää peilikuvaa
   
  Peeaa tykkää tästä.
 16. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Tuo on sama joka myytiin taannoin huutokaupat.comissa hintaan 11200€. Montaa yhtä siistiä ei varmaan löydy tästä maasta kun enimmät on mattamustia tai muuten paskottu.

  Edit: ...tai arvostuksen puutteessa muuten vaan ajettu loppuun.
   
 17. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Totta, onhan tuo tosi siisti, mutta ei 15k € siisti. Ei edes liikkeessä. Markkinoita kalliille Capriceille ei ihan heti taida löytyä. Ehkä kaikki aikanaan, täydelliskuntoiset 80-luvun Foordin leppäjeepit alkaa nousta jo hinnoissa rapakon takana.
  Tyhmä se on joka maksaa, ei se joka pyytää, mutta kaikella rajansa. Onhan toi vissii lähemmäs 200tkm ajettu.
   
 18. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Niin, 11200€ siitä juuri maksetiin taannoin. Ei 15000 mutta toista kymppiä kuitenkin. Markkinat on toki rajalliset.

  Meillä laatikkocapricet ja vastaavat on aivan eri asemassa kuin vaikka jenkeissä. Farmareita tuotiin tänne käytettyinä niin älytön määrä, että niitä on vieläkin joka paikka täynnä toinen toistaan huonokuntoisempia ja arvostus sen mukainen. Siististä ei makseta mielellään yhtään ekstraa, kun "sehän on vaan tommonen perus leppäjeeppi". Tavallaan sedanit sai pyytämättä saman halveksunnan, vaikka niitä täällä on vain murto-osa farkkujen määrään verrattuna (käytännössä vain ne uutena Suomeen tulleet arviolta 100-200 yksilöä, miinus luonnollinen poistuma plus muutama muutto- ja tuontiauto lisättynä). Amerikassa 80-luvun Capriceja on nykyään myynnissä hyvin vähän ja hinnat yleensä eri luokassa. Myös kasari g-bodyjen hinnat siellä on raketoineet, mutta meillä sama ei vielä oikeen näy. Mutta näinhän se menee että kysyntä ja tarjonta määrittää hinnan ja Amerikasta ei varmaan kukaan tänne saakka ostamaan minttiä Capricea...
   
  Stang_81, Kustom STW ja juko7 tykkäävät tästä.
 19. tammercity

  tammercity Gearhead

  Vähän turhan "arkinen" caprice, vaikka suht siistiltä näyttääkin (kuvissa). Hintaan nähden pitäisi kyllä melkein olla jo 350 konehuoneessa. Ei jatkoon.
   
 20. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Siisti on mutta ei minusta 15 tonnin arvoinen.Kyllä -80 lukusetkin alkaa nostaa hintojaan,niillä on kuitenkin ikää 40 vuotta ja tarjontaa melkein vähemmän kuin vanhemmista.
   
  Peeaa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!