Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. tapsah

  tapsah 2nd gear

  jobbareista viä sen verran että nyt 1 jobbari oli vannonut ihan kautta kiven ja kannon oikein kirjallisesti ettei olis kolariauto ja kilsatkin sattu oleen ihme kyllä eri kun trafilla, petoksena tais mennä tuokin, oli juttua Ilta-sanomissa...takaovikin oli eri vuosimallista...
   
 2. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Olen usein laittanut tänne ilmoituksia, joissa kusetetaan ostajia tms. venkoilua.

  Mutta nyt kerrankin positiivinen myynti-ilmoitus:
  https://www.nettiauto.com/peugeot/309/12547511

  Joku on tykännyt ajaa 309 Pösöllä yli 700 000 km. :odbiggrin:
  Myyjäliike luottaa myytävään kohteeseen: "Tällä taitat matkat varmasti ja lämpimästi. Lähtee käyntiin pakkasesta ja ei jäädy adblue tässä mallissa."
  Hintalaatusuhde on siis kohdallaan, kun Pösön hinta on 450 e. Mutta jos se on asiakkaan maksukyvyn ylittävä summa, niin näköjään tähän saisi myös osamaksurahoituksen. Eikä edes tarvii hankkia auton hintaista kaskoa.
   
  Kustom STW, Stang_81, Isamu ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Luoppis

  Luoppis 3rd gear

  Aika miedot 23 000km vuoteen keskiarvolla :odcool:
  Ja toi on kuitenkin ainakin kuvista päätellen aito Lapin auto, eikä suolattu missään etelän teillä :odwink:
   
 4. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead


  Tuosta kun riipasee takapenkit pois ja rekkaa pakuksi, jo vain on halapa ajella. Ja kori jos on hyvä niin remppaahan voi aina tehä kun kori on auton kallein osa. Ainakin vakioautoissa, kilpurit on erikseen.
   
  PetteriT, jknR ja Kustom STW tykkäävät tästä.
 6. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  varmasti pakuksi rekisteröimälllä ei paljon halvempaa kulkinetta löydy.
  korihan noissa ei ole ongelma. itselläni aikanaan tuollainen 309 ollut ja ei siihen ruoste puraissut. olisikohan peräti ollut galvanoitu koppa? Sähköthän noissa on mitä on, ei minunkaan 309:ssä mitään hienouksia ollut, mutta sähköjen (ja hetkittäin niiden puutteen) takia kyllästyin. Ajo-ominaisuuksien puolesta tuo kyllä hakkaa samanikäiset corollat ja sunnyt.
   
 7. kippis

  kippis Gearhead

  SK- ja isalmela tykkäävät tästä.
 8. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Kuva konehuoneesta olisi kiva. Myös moottoritilavuuden ilmoittaminen cideinä toisi selvyyttä ilmoitukseen. Ei sitä koskaan tiedä missä se SBC luuraa. Noin niinkuin yleisellä tasolla viittaamatta mihinkään tiettyyn ilmoitukseen.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 9. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Hintojen arpomista olen ihmetellyt useinkin. Ja nyt taas. Joku kaupittelee kulahtaneen näköistä -63 4D sedan Impalaa kutosella ja rattimanuaalilla, hp. 15000. Joku perikunta yrittää myydä -72 sadface Challengeria hintaan 45000. Ja joku myy hienon näköistä -61 Thunderbirdiä reilun kympin hintaan. Ei vaan jaksa ymmärtää. Kyseinen T-Bird on mun silmissä kolme kertaa arvokkaampi kuin se lintta kutosImpala :confused:
   
  Muokattu: 29.11.2021 klo 00:01
 10. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Se on varmaan ostettava se T-birdi.

  Onko se Unibody-pelote vai mikä, mutta T-birdeissä ei silleen hinnat pompsahda. Chevyn fullsizet taas on jotenkin "mä haluun just tommosen auton ku Snoopin videossa" ettei jengi tajua, että vaikka Pontiacin samanlaisen, mutta äveriään sais halvemmalla. "Chevyn osat on halpoja" tekee harrastemarkkinoilla samaa harhaa, kun "Toyota Corolla on ikuinen" käyttismarkkinoilla.
   
  Catiska ja isalmela tykkäävät tästä.
 11. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Artsi Bunker, leivonharri ja matti R tykkäävät tästä.
 12. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 13. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Peeaa tykkää tästä.
 14. spike

  spike 3rd gear

 15. tapsah

  tapsah 2nd gear

 16. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Jaa, ei sillä että olisin ollu tinterissä tai edes sinne menossa mutta ei kait se kuvan laatu siittä parane jos ei kohdekaan ole kovin kummoinen.

  Vai tarkoitetaanko tässä meisselin kuvia?
   
 17. tapsah

  tapsah 2nd gear

  sitä juttu ei kertonut, voi olla ,voi olla ettei.
   
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Somerolla 40-luvulla. Joku valokuviinsa tyytymätön asiakas (oletettavasti nainen) oli mennyt valittamaan asiasta valokuvaaja Otto Aukiolle. Tyly palaute tuli heti "no ei ollu mallikaan niin kaksine".
   
  Peeaa ja juko7 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!