Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Kuskinpenkin reunan repsahdusta ei oikein voi välttää. Kuvien ottamista kyllä. Mulla alkoi yhdestä satatonnia ajetusta varisemaan vaahtomuovit murusina lattialle.
   
  juko7 tykkää tästä.
 2. teddy99

  teddy99 Double Gearhead

  Tämä Volvo 240 myynti-ilmoitus sai minut hyvälle tuulelle: Vuosimalli 1988 ja hinta 10 000 euroa.
  "Myydään vain lämpöisen tallipaikan omistavalle" Jonkun pitäisi käydä kokeilemassa käytännössä, jotta jos lätkäisee 10 000 euroa myyjän lapaan ja sanoo samalla ettei mulla tosin ole autotallia tälle, niin lähettääkö myyjä ostajan rahoineen takaisin sinne mistä tulikin?

  "Hinta on asiallinen mutta ei 'perusmallin" On tärkeää uskotella itselleen ilmoituksessa, että auto on tuon arvoinen. Tai kai sitten Volvo harrastajat arvostavat meikkipeiliä ja 5-vaihteista laatikkoa varsin kovasti? Perusmallin DL:ssä kun ei tuollaisia varusteita ole.

  "p.s. Tekstiviestein ei ole tullut ensinmäistäkään järkevää tiedustelua ... eikä oikein @-postiinkaan" :rotfl:
  No onpa kumma juttu. Mistähän tätä vikaa kannattaisi alkaa etsiä?

  https://www.nettiauto.com/volvo/240/12561011
   
  Stang_81 ja Peeaa tykkäävät tästä.
 3. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  :p
  Pitääkö laittaa oma nimi verellä alle, että lupaa säilyttää volvoa lämpösessä eikä ota sitä normaalirekisteriin eikä vedä sivuluisussa suolaloskassa eikä puhko ovipahveja kaiuttimille jne.

  Hyvä aihiohan tuo olisi.
   
 4. Isamu

  Isamu 3rd gear

  En näe tuon volvon olevan mitenkään 10ke arvoinen, mutta pienellä vaivalla saisi paljon arvokkaamman/siistimmän näköisen kun uhraisi yhden lauantain detaljointiin.

  Perusteellinen pesu, vahaa pintaan, rengaskiilloke, ulkomuoveille kirkaste/suoja-aine, matoille ja penkeille tuhti pesu, sisämuoveille sutia ja oikeaa ainetta jne
   
  Kruunusaari ja isalmela tykkäävät tästä.
 5. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Tuon volvon hintapyynnin voisi ehkä ymmärtää joku hard-core volvo-mies (ei suomesta?), jos ajokilometreistä olisi kaksi nollaa pois??
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 6. Hoovee

  Hoovee Double Gearhead

  Peeaa ja Isamu tykkäävät tästä.
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 8. Solvent

  Solvent 3rd gear

  Toi on itellä Android puhelimes ongelmana, ku Nettiautoo lataa kuvat nii ei saa käännettyä. Käyn sit muijan iPhonella ne kääntelemäs.

  Eipä se iso vaiva olis noita jollain toisel laitteel käännellä, olis mukavempi tiirustaa sitä melkein 50ke autoa
   
 9. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Ton vuosimallin sarkerin kuvat ny voi olla vaikka ylösalaisin. Ja kas niinhän ne onkin!
   
  Solvent tykkää tästä.
 10. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Eipä tästä ole montaa vuotta, kun tollasiakin siistejä 240 volvoja sai parilla tonnilla. Duunikaveri osti jotain ton verran ajetun farkku 240 volvon 2300 maksoi ja sai siitä enemmän myydessä.
   
 11. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  https://autot.tori.fi/vaihtoautot/muut/muut/93323973

  tämä cougar oli aika pitkään myynnissä yksityisellä alle 14000 hintapyynnöllä ja eikä mennyt silläkään hinnalla kaupaksi. Kyllähän museoautossa jotkut yksityiskohdat pistää silmään, kuten penkkien suomi verhoilut.
   
 12. ursus2

  ursus2 Gearhead

  Itse lataan kuvat nettiautoon chromella ja käyn kääntämässä firefoxilla kun niin tuntuu onnistuvan paremmin:)
   
  Solvent tykkää tästä.
 13. Kemer

  Kemer 2nd gear

  Ei taida vanhat Volvot käydä kauppaansa enää edes ruottinkielisellä pohjanmaalla häävisti,saati nyt tohon hintaan ja noilla seutuvilla sentään Volvot ikiajat olleet jenkkiautojen kera erittäin suosittuja käyttöautoja ja harrastekohteita,siis PV stä Amazoniin ja vielä jatkuen 100/200 sarjaisiin takavetoisiin herrastraktoreihin.
  Virityskohteita ja jopa korimuunnoksiin suosittuja aihioita jostain syystä,olisko valmistusmaan vuoksi.
  Muistaakseni pikkukasejakin sai luvallisesti kilpiin moisissa jotkut velhot,siis aikoina kun nuorissa riitti intoa ja säännökset todella jäätävät joustavuudeltaan.
   
 14. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Vanhat Volvot on varmaan siirtyneet siitä luotettavien käyttisten sektorilta enempi harraste/elämäntapa-auton suuntaan. Onhan tuoreimmillakin jo ikää kohta 25 vuotta, eli sen verran että normaalit autot on yleensä jo tuossa vaiheessa paalattu. Ei näy kovin paljoa 90- saatikka 80-luvun Nissaneita ja Ooppeleita liikenteessä enää. Nykypäivän ihmisille tuntuu olevan niin kauheaa jos auto vie yli kympin satasella sekalaisessa ajossa ja se on takavetoinen ilman mitään luistonestoja ja vastaavia, vaikka kardaanivolvot on kyllä minun kokemuksen mukaan turvallisia ja loogisia viedä talvikelissä, siinäkin valmistusmaa varmasti vaikuttaa. Harrasteautoina 100/200/700/900-sarjalaiset elää minusta aika kovaa nousukautta ja etenki nuorisoa tämmöset laatikkoautot tuntuu kiehtovan. Uudempien Volvojen turbokoneita asennellaan ja nythän niitä uusimpien sääntöjen mukaan pystyy leimaamaan jo vaikka LS-sarjan kaseja sinne, toisin kuin joskus ennen muinoin jotain Roverin pikkukaseja...
   
  JYR ja Isamu tykkäävät tästä.
 15. grantorino

  grantorino Gearhead

  Tuommoinen vanha 200 sarjan Volvo kuluttaa n. 15-18l/100 kaupunkiajossa ja maantielläkin on vaikeata päästä kymppiin satasen nopeudessa.
  Kulutus on kuin pienikoneisessa Amerikan autossa.
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 16. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Puuttuu vaan se amerikan autojen suorituskyky.
   
  grantorino tykkää tästä.
 17. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  siis äänimaailma ja pehmeys.
   
  Catiska tykkää tästä.
 18. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ainakaan 307Y leppäjeepissä ei varsinaisesti liimaa selkää selkänojaan.
   
  Peeaa ja Isamu tykkäävät tästä.
 19. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Legendaarisen Esson baarin juttuja...11 - 12L voi mennä puhtaassa kaupunkiajossa, matka-ajossa 8 - 9 L ja oman painosta asuntovaunuakin vetää helposti 10 - 12 L.
  Paljon vaikuttaa onko 4 vai 5-vaihteinen vai tomaatti ja 2.3L kuluttaa noissa aina vähemmän kun 2.0L...noita ollut itellä ja faijalla niin paljon että tiedän.
   
  Isamu tykkää tästä.
 20. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Aika makee Chargeri ja viimesen päälle tekniikalla.
   
  -71 MoPar tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!