Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Katselin ko. yksilöä naapuristossa Turussa asuessani vuosina 84-87. On hienoa nähdä, että auto on säilynyt noin hyvin. Kunto on vaan parantunut.
   
 2. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Joo,en ajatellutkaan jotta kiihdytysautoksi tilattiin mutta ymmärsit varmaan pointin noin niinkuin laajemmin vaikka vitsin halusitkin murjaista..:)...tokko amerikassa moista hauturiksi edes kelpuutettiin koripajalla muokattunakaan puhumattakaan että kutosella vaikka kyytiläiset siellä sen enempi kiiruhtanee kuskia hautuumaalle kuin täälläkään ,vai?
   
  Muokattu: 2.2.2022
 3. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  noi 65 suomi farkku 6-fairlanet on koottu jossain muualla kuin mahwahissa jossa exporti- foordit koottiin, en muista missä mutta olisko ollut peräti KY?
   
 4. Mac

  Mac Gearhead

 5. Nupa

  Nupa Gearhead

 6. Nuba

  Nuba 1st gear Bannattu

  Nupa, toi sun meemi on niin hauska :D, että munkin on pakko osallistua OD:n keskusteluun omallani.

  Ja ethän pane pahaksesi jos fanitan sua ja että mun "sormet on kuin nippu..."-meemin peukku on kookkaampi kuin sun peukku ;)?
   
  Muokattu: 1.2.2022
 7. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Aina jännä juttu tuo nettiauton jenkit listaus, koska sieltä ei löydy kaikkia jenkkejä. Tämä uusi Wranglerkin puuttui sieltä kokonaan. Johtuukohan siitä että on hybridi? Silti jenkiksi lasketaan Explorer hybridi.o_O Lajittelutapa on mietityttänyt aina.
  https://www.nettiauto.com/jeep/wrangler/12665162

  Jenkit listasta löytyy kaikki uudemman mallin Ford Rangerit, vaikka Pohjois-Amerikassa on alettu myymään samaa Rangeria vasta 2019 hieman uudistuneella keulan ilmeellä. Eroaa jenkkipuskureilla eurooppalaisesta. Sieltä löytyy myös Korean-Chevy Captiva.

  Jostain syystä jenkit listassa on kyllä Chrysler Voyager, Dodge Avenger, Dodge Caliber jne, mutta ei saman ajan Mopareista Jeep Compassia tai Jeep Patriotia.
   
 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Muistelisin, että tuossa "jenkit" suodattimessa on joku alaraja koneen koolla.
  Taitaa uudet Jeepit olla lähinnä eri versioita 4x4 Pandasta.
  Laita palautetta...
   
  redneck1 tykkää tästä.
 9. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  No jos se on niin vaikeaa etsiä Jeeppejä, niin käytä tarkkaa hakua tai hae merkin ja mallin mukaan, kyllä ne kaikki siellä on. Tai jättää sitten selaamatta kokonaan..
   
 10. f34

  f34 Double Gearhead

  Sitäkö ilmoittaja ei itse valitse kategorioissa, esim jenkki, museoauto, neliveto jne...?
   
 11. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Onhan noi kaikki 2 litraset PT ruiserit ja sebringit kaikki jenkit pikalinkin takana, joten ei tilavuuden raja taida olla se.
  On aika kummallinen tuo "jenkit" kategoria, tai noh aika moni noista pikalinkeistä, loistoautoista ja urheiluautoista löytyy skoda octaviaa, vähän ajetuista vajaa 400tkm rullattuja, tuning-autoista vakio megane jne jne.
  Ihan mitä sattuu. Jenkki-pikalinkin takaa sentään löytyy ameriikkalaisia valmistajia.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 12. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Taisi olla vaan Fordin kohdalla kolmen litran raja. Jenkki-Fordin listalla on esim. indokiinalaiset 3.2 litran Rangerit.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 13. Tweety-81

  Tweety-81 3rd gear

  Joo eli ei, nettiauto arpoo ajopelille sopivat kategoriat...
   
 14. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Euro Ford Sierrat ja Korea Chevy Captivat. Tosiaan jenkkimerkeiltä nekin kyllä on että olet oikeassa.

  Jostain syystä se lykkää Sierroja sinne väliin silloin tällöin. Alkoikohan tuommoinen juttu viime vuonna.
   
 15. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Tuo "jenkit"-kategoria on vain nippu valmiita hakukriteerejä. Oletan että siinä on kaikki perinteisesti amerikkalaiset merkit ja USA-Fordit on yritetty erotella euro-Fordeista rajaamalla moottorin koko jonnekin Mondeoiden yläpuolelle. Kovempi homma määritellä sellainen haku jossa on KAIKKI "oikeiksi jenkkiautoiksi" laskettavat merkit ja mallit, kun ei niin subjektiivisesta asiasta taida korkeinta totuutta olla olemassakaan.
   
  hartsa69, isalmela ja Peeaa tykkäävät tästä.
 16. spike

  spike 3rd gear

  Eikös noi ole jopa ihan käyttäjän valittavissa kun luo ilmoituksen? Niin muistelisin. Hetki taas mennyt siitä kun jotain tuolla ilmoittellut.
   
 17. Mikael Agricola

  Mikael Agricola 1st gear Bannattu

  Ilmoittaia on categoorian itse walitsewa. Hinta on ilmoituxen suotawa laitettawan, ylihinnan haaweet unohtaa cauppa tehdessa cannatta.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 18. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Humalassa?
   
 19. SK-

  SK- 2nd gear

  Isamu tykkää tästä.
 20. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Jos joku haluaa tulla hakatuksi, niin nyt olisi siihen hyvät mahdollisuudet. Ostaa tämän, ja menee esittelemään tätä Saksaan johonkin classic Porsche tapahtumaan.
  https://autot.tori.fi/vaihtoautot/porsche/911/94058994
  Jostain syystä auton myyjä ei ole halunnut laittaa koko nimeään, eikä puhelinnumeroaan ilmoitukseen...
   

Kerro tästä muillekin!