Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Mulla oli tuommonen -77 suburban kevytkuorkkina. Tosi halpa pitää kun tosiaan nollavero, katsastus oli jossain satasen paikkeilla kerran kahteen vuoteen, ei mitään nopeudenrajoitinta, ei piirturia, eikä tarvinnut olla edes sitä väliseinää matkustamon ja kuormatilan välillä. Tein koneswapin siihen ja muistelisin et vuosikatsastus+muutoskatsastus oli yhteensä 174 euroa. Ajaminen oli kyllä todella kallista (454). Hauskaa oli töissä vertailla ekoihmisten kanssa trafin päästömaksuja kun kyseinen bensanhävityslaite oli aina edullisin niiden suhteen.
   
  viikinki75, Roberto, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. karra

  karra Double Gearhead

  Isamu, esmi, Seevu ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. isalmela

  isalmela Gearhead

  esmi, karra, Fuselage ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Tori.fi, siisti Volga.
  "mahdollisuus hoitaa meidän kautta auton tuonti ja tullaus Suomeen. Auto sijaitsee hetkellä Moskovassa, Venäjällä."
  Mahdollisesti auton hinnassa on huomioitu haasteet Venäjältä poisviemiseen, kun keväällä Venäjä kielsi moottoriajoneuvojen maastaviennin? Tuonikäinen auto taisi rauhan aikanakin vaatia maastavientiluvan.
  https://autot.tori.fi/vaihtoautot/gaz/muut/102548673
   
 5. JarmoY

  JarmoY 3rd gear

  https://www.nettiauto.com/dodge/challenger/13112598

  Tämän auton rekisteröin ja katsastin suomen kilpiin -90 luvulla, kats.mies teki paperit, otin ne ja kävelin autoon ja katsoin siellä vasta papereita, dodge charger?

  Juosten takaisin kun konttori oli juuri menossa kiinni, sanoin katsastajalle ettei tämä ole charger.
  Teki uudet paperit ja kysyi eikö charger olisi ollut parempi kun se on 5 hengen auto ja challenger neljän? Hehheh.

  Sitten kysyi no mikä se auton nimi nyt sitten on.
  Sanoin se on challenger r/t s.e ja sen se laittoi otteeseen.
  Yleensä ei noita mallimerkintöjä taida otteessa olla?
   
  SK-, faffeli, Kustom STW ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Isamu

  Isamu 3rd gear

  LehtinenA, isalmela, karra ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  isalmela, Fuselage, Isamu ja 1 muu tykkäävät tästä.
 8. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 9. mjm2

  mjm2 3rd gear

  https://www.nettiauto.com/buick/regal/13118226

  1.omistajan Suomi-Grand National

  Jotain osviittaa myyjän toivomasta hinnasta antaa tämä:

  "Tämän auton tuotantoerän viimeinen auto myytiin huutokaupassa 550 000$ hintaan Tammikuussa 2022."

  = Ei halpa?
   
 10. LehtinenA

  LehtinenA 2nd gear

  Tälläset ilmotukset saa aina itellä aikaiseksi pään raapimista ja ihmettelyä. Tolla summalla euroja saa jo niin paljon "siistimpääkin" härpäkettä ja laitetta että ihmetyttää miks tollasen kukaan haluais ostaa. Turha tämmösii on kyl ääneen tääl ihmetellä, makuasioitahan ne on. Mutta ihmettelen silti!
   
 11. Duster 440

  Duster 440 3rd gear

  Pakko kysyä paljonko maksaisitte tuosta?
   
 12. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Jos kyseessä olisi e-body, niin kukaan ei ihmettelisi yhtään. Nuo aidot tuonikäiset V8 Mustang Cobrat on harvinaisia ja vähän valmistettuja, jos taas vertaa noihin e-bodyihin. Tuo hintapyyntö on aivan linjassa jenkkien hintoihin, siellä ne pyörii 30 k$ seutuvilla.
   
 13. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Ei harvinaisuus tai yleisyys aina korreloi arvon kanssa harrastajille ja nyt kun ollaan suomessa niin heitän vahvalla mutulla, että tuota olisi vaikea myydä jopa 10ke pienemmmällä hintapyynnillä.
   
 14. budweiser

  budweiser Gearhead

  Pohjois-Karjalainen kansanviisaus vähäisestä tuotantomäärästä paljastaa tosiasian miksei niitä ole enempää valmistettu; ”Ei ne uutenakaan kenellekkään kelvanneet”.
   
  rotaksi, Slant Sickness, Bluestone ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ei ole ihan päiväunien ykköskohde tuo. Jos nyt kuitenkin ottaa huomioon harvinaisuuden, "legendaarisuuden" ja nykyisen haluttavuuden, niin kai tuollainen voisi olla yhtä arvokas, mitä joku ns. klassinen muskeliauto. Joku alle 20K valmistettu alkuperäinen 1965-73 isolohko-SS-Chevelle tai fastback-mustang oikealla tekniikkakombolla? Tai vertailuun kävisi myös Buick GS, olisi vähän niinkuin edeltäjä. Tuohan on siis GN, jota tehtiin 20K, se harvinaisempi GNX valmistettiin joku 500 kpl.

  No sit ne eurot... Alkuperäiset voimamallit ovat päässeet jo ajat sitten niin kalliiksi, että vaikka minulla rahaa olisikin, käyttäisin sen toisin. Ja toisaalta, haluaisinko ajaa 500 kpl valmistetulla sadan tonnin autolla hikikarpalot ohimolla, jos vaikka rikon jotain? Mieluummin joku perusmalli, vaikka neliovinen Chevelle.

  Paitsi se Buick GS: luksuksen ja muskelin yhdistelmä on erittäin maukas ja niissä hinnoittelu on vielä melko maltillista, alle 30K on täällä hienotkin yksilöt vaihtaneet omistajaa.

  GM G-body on komea tuote, Grand Nationalit jättäisin mieluummin sellaisille, jotka juuri sellaisesta ovat aiiina unelmoineet, voisin kuvitella harrasteautoksi jonkun yleisemmän, ei niin halutun mallin vaikka tyylikkäästi piristettynä, vaikka joku Cutlass tai Grand Prix...
   
  Isamu tykkää tästä.
 16. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Mikä sitten on harvinainen, kun niitä on 76 tehty 25,259 yksilöä. Kun kuitenkin kyseessä on enemmän varustepaketti kuin tehoversio.

  Sitten taas, siisti yksilö on siisti yksilö, ne maailmallakin maksaa, varsinkin jos on hyvä historia.
   
 17. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

 18. Kemikaaliali

  Kemikaaliali 1st gear

  Vaikka olisi maailman ainut niin en tiedä ostaisinko edes 5000€, todennäköisesti en.
   
 19. Isamu

  Isamu 3rd gear

  leivonharri tykkää tästä.
 20. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Ilmoituksen cobra varustepakettia oli siis tehty 25,259 yksilöä. Ja kaikkiaan mustangeja rullasi armon vuonna 76 188,567 kappaletta. Kaikkine varustepaketteineen.
   

Kerro tästä muillekin!