Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. isalmela

  isalmela Gearhead

  Isamu tykkää tästä.
 2. LehtinenA

  LehtinenA 2nd gear

  Kustom STW ja juko7 tykkäävät tästä.
 3. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Silloin kun kattelin limusiineja, niin usein ei ollut kuvia sisustasta. Sehän on se tärkein juttu noissa!:mad:
  Toki ulkonäkökin merkitsee paljon, mutta itelle penkkien sijoittelu oli se tärkein asia.

  Aina vitutti tällaiset ilmoitukset:
  https://www.nettiauto.com/lincoln/town-car/13007253 Tolla hinnalla ja yhden kuvan ilmoituksella en ikinä olisi yhteyttä ottanut.
  https://www.nettiauto.com/lincoln/town-car/13565181 Ei yhtään kuvaa sisältä.

  Yhtä kävin silloin katsomassa, joka kuvien perusteella vaikutti hyvältä. Paikan päällä paljastui todellinen kunto. Joka paikka repsotti, ja kattoluukku sikaliimalla kiinni, + kaiken maailman paikkauksia joka puolella.
   
  Muokattu: 5.5.2023
  Isamu tykkää tästä.
 4. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Itse miellän tuollaisista ilmoituksista, että jos jostain oleellisesta kohdasta autoa (vaikka sisustus) ei ole yhtään kuvaa niin silloin sitä yritetään peitellä koska siellä on jotain vikaa.

  Tai sitten myyjä on vaan laiska, kuka näistä tietää... Jenkkien myyjissä ainakaan.
   
 5. Isamu

  Isamu 3rd gear

 6. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Tommonen vanha limo on kyllä haluttavuudessa verrattavissa sukupuolitautiin, rättisitikan lisäksi viimeisiä autoja mihin rahani laittaisin :D
   
  Hoovee, Stang_81, Rautamäki ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

 8. eeko

  eeko Gearhead

  Mutta se pakettimallin rättisitikka on kyllä hieno. Aikoinaan sellaista ostattelin, ei myynyt. Taitaa vieläkin seistä siellä pellon vieressä.
  -eeko
   
 9. Arkkumies

  Arkkumies 3rd gear

  Vanha limo ois hyvä mutta jostain syystä ne on suomessa kauheen paljon ajettuja. Tommosen Lincolnin 4.6+aut. tekniikan vois ostaa vaikka parilla tonnilla limossa jos ei olis ihan paljoo ajettu. Tommosen vanhan paskan limon huoltohistoriatkin on varmaan toooosi hyviä.
  Tekniikka talteen, perä pahan päivän varalle, sohvat tallikäyttöön, kyljistä ja katosta vaikka puuvajaan kattopellit ja kardaanista salaojitukset. Loput kuusakoskelle.
   
  juko7, Toke ja Hoovee tykkäävät tästä.
 10. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Rättäri on surkeudessaan kuitenkin jotenkin sympaattinen, limosta puuttuu sekin ominaisuus.
   
  Muokattu: 5.5.2023
  juko7, hartsa69 ja Hoovee tykkäävät tästä.
 11. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Vuonna 2003 maksoin tuommosesta 4000 euroa. Oli 230 ja 3lov manuaali sähköisellä ylivaihteella. Se oli ihan hyvä loota kun tuli ajettua aika paljon matka-ajoa. Muistaakseni 2008 tai 2009 möin pois 4500:lla eurolla.
   
 12. north

  north Gearhead

 13. MudMax

  MudMax Gearhead

 14. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  LehtinenA, Swinger, leivonharri ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Ainakin tuon mustan Challengerin ostajalle..oikein turvallista matkaa:wc:
   
 16. HooWee350

  HooWee350 2nd gear

  Tuo vihreä jo poistettu myynnistä:D
   
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tuota mustan myyntikuvia kun katsoo tarkemmin, niin eihän noi keulan pellit istu yhtään. Konepellin ja keulapalan välissä raot yms.
   
 18. Swinger

  Swinger Gearhead

  Katselin kerran jyväskylässä korjaamon pihalla olevaa mustangia ja camaroa ku olivat parkissa vierekkäin. Molemmat mällättyjä paskoja. Pellit istu yhtä hyvin ku 60-70 jenkeissä, camaron etusivulasin välistä sai työnnettyä sormet sisäpuolelle ku vähän irvisti ikkuna. Nii ja eivät olleet menossa peltien säätöön vaan vikakoodien poistoon..
   
 19. MudMax

  MudMax Gearhead

  Oli poistettu jo kun linkitin ja toinen ilmoitus löytyy myyty merkinnällä.
  Joskus talvella kaivelin nuo, koska "toimin sivutoimisena konsulttina ja kokemusasiantuntijana auto- ja työkonekaupan alalla", eli etsin (vieläkin) Challengeria kaverille.:D

  Vihreän ja punaisenhan uskaltaisi ostaa (punaisessa näyttäisi olevan sävyeroja korjausmaalauksen takia) kun ei oo edes bagit lauenneet, mutta miun mielestä Salvage Titlen täytyisi näkyä hinnassakin.

  edit: Valtiolle noistakin on täytynyt maksaa täydet autoverot, eli tuosta neljän tonnin mustastakin on maksettu autoveroa 21723,12€.:wc:
  Tuo kannattaisi viedä maasta kun on vielä alle 10 v. vanha, veron saanee helposti lähes täysimääräisenä takaisin, ainakin jos verottaja vieläkin arpoo verot Nettiauton hupipyyntöjen perusteella.:odrealmad::odrealmad:
   
  Muokattu: 7.5.2023
 20. north

  north Gearhead

  Muuten ketjua lainaten et onko Japanin tulva autoista mitään yleistä rekisteriä.
   

Kerro tästä muillekin!