Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Kyllä tiedän mitä tuonti ym kulut on sen verran monta on tullut tuotatettua vuosien saatossa Suomeen ja pari lisääkin on ihan muutaman viikon päästä tulossa.
    Taisin ilmaista itseäni vähän huonosti sillä tarkoitin että onko tällaiset niin kalliita priimoina että näinkin huono kannattaa tuoda ja että sen sitten vielä saa myytyä tohon hintaan.
    Taitaa harittaa mun silmät, mutta eikös tossa ole vähän kattokin flänässä.
     
  2. Make.S

    Make.S Gearhead

    Rullaavana, laho, pellit mutkalla, osia puuttuu. Kyllä ainakin minusta on kallis.
     
  3. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Tämä on kyllä aivan totta, olen samaa mieltä (ei tarkoita kattoa vaan muuta tekstiä). Toisen kirjoittajan komentti Samaan hintaan saa road runnereita ja gtx:ä oli lähinnä se mihin silmä osui. Eiköhän tuollaiset erikoisemmat mallit ole Yhdysvalloissa jo sellaisissa hinnoissa ettei myydä Satelliten hinnalla :eek:
     
  4. T5

    T5 Gearhead

    Tämä on varmaankin parempi topikki tälle, mitä tuo edellinen, joten siirretään tännenäin.

    Tämä Volvo kiinnitti vaimon huomion ja käski soitella siitä. Puhelimessa auto vaikutti hyvälle pelille, juuri katsastettu jne jne. Ihmettelin, että miksei hyvä auto sitten mene kaupaksi. Kuitenkin huomattavasti halvempi kuin muut ikäisensä.

    No, töissä sitten googletin tuon auton rekisteritunnuksen ja vastaan tuli tämä. Eli kilometrejä mittarista nykyään hukassa n.80tkm, huoltokirjakin on autoon löytynyt jne.

    En syytä tuota auton nykyistä myyjää mistään mittarin rassaamisesta tms. Jotain kuitenkin jossain vaiheessa on ilmeisesti tapahtunut?

    Eli vanhassa myynti-ilmossahan lukee tuo "Lähetä tekstiviesti AT GHE955 numeroon 16258.....", joka jäänyt muistoksi myynti-ilmotuksesta. Muutoin kaikki tiedot poistuneet. Tuon sitten googlekin löyti. Muutoinkin auton väri, vanteet ja etupuskurista poistetut valojen pyyhkijät täsmäävät ilmoituksissa. Eli suurella todennäköisyydellä sama auto...

    Enpä taida lähteä ajeleman 300km suuntaansa.
     
  5. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Takapaksin ku ois jättäny normipituuteen ni ois ollu vähän kupeen olonen.. :rotfl: Taemmat pikkuikkunat pois ja 2d HT :rotfl: :rotfl:

    Pienellä choppauksella kirveskustomi.. Voe helevata :poff:
     
  6. pervolet

    pervolet 2nd gear

    Eikös nykyisin katsastuksen yhteydessä laiteta kilometritkin ylös ? Sitä ei kyllä katsurit taida vertailla mihinkään lukemaan ? Noh,joka tapauksessa vaikuttaisi kyllä todellakin HIEMAN epäilyttävältä tuo pirssi. Ehkä on todellakin parempi että et lähde sitä 300 kilsaa ajelemaan. :p
     
  7. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    OD:n myyntipalstalta löytyy rullaava GTX joka on kuvien perusteella aika samassa kunnossa, alle 5000. Ilman tullia ja alvia toki, sekin on välittäjältä.
     
  8. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Tarkoitat varmaankin tätä:
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... hlight=gtx

    Kannattaa huomata että tuosta 4200e hinnasta puuttuu rahti ja huolintakulut sekä alv ja tullit.

    Turhaa vääntämistä tämä keskustelu on kun mielipiteistä on kysymys; mikä on halpaa ja mikä ei. Toisella on euroja vähemmän ja toisella enemmän. Mutta tosiasia taitaa kuitenkin olla se, ettei näiden hinnat alaspäin tule :eek:
     
  9. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    niin yleensähän siihen on syy miksi auto on halvempi kun muut, kyllä minä menisin katsomaan jos tollasta halajaisin.
    80tkm sinne tai tänne ,mun mielestä sillä ei oo mitään merkitystä tollasessa autossa :eek:
    ja muu selviää paikanpäällä
     
  10. T5

    T5 Gearhead

    Onhan sillä nyt vähän väliä jo jakohihnan vaihdon takia. Jos huoltokirjassa (jota ei ennen ollut ilmeisesti) lukee vaikkapa hihna vaihdetun 30tkm sitten, mutta oikeasti hihna onkin vaihdettu vaikkapa 70tkm sitten, saattaa olla edessä kallis remontti.
     
  11. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    Jos en tiiä, niin silloin vaihdan sen ite hetimiten oli kilometrit mitä tahansa...
     
  12. T5

    T5 Gearhead

    Tietenkin.
    Mutta minä olen myös oppinut luottamaan auton mukana tulevaan huoltokirjaan ja auton mittarilukemaan. Jos huoltokirjassa lukee esim. hihna vaihdetun 20tkm sitten, en lähde sitä mitse vaihtamaan uudestaan.
     
  13. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    pitäiskö soittaaa huvin vuoksi tolle Volvo myyjälle ja kysyä että mistä johtuu kilometrien väheneminen....? :eek:
     
  14. ramman

    ramman Double Gearhead

    No hö, edellinen omistaja on tykänny peruuttamisesta ihan perkeleesti, kyllähän siinä metrit vähenee :rotfl:

    Kaveri kävi aikonaan kattomassa yhtä ihan helvetin siistiä mazdaa jossa oli mittarissa 190 000 ja tuntui ihan oikeilta metreiltä, mutta päätti sitten kuitenkin varmistaa. Oli sitten kaksi vuotta aiemmin ollut katsastuksessa mittarissa 280 000 ja siitä seuraava katsastus tehty yksityisellä josta ei kilometritietoja edes ollut :eek: tästä sitten automyyjältä kyseli niin automyyjä vain ihan pokkana sanoi, että me myymme auton kunnon emmekä kilometrejen mukaan :rotfl: eikä edes suostunut puhumaan mistään hinnanalennuksista. Oli vielä ihan arvostettu iso autoliike eikä mikään jobbari.
     
  15. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    tottakai toki näin mutta ,kyseinen volvo on ns epämääräinen tapaus.
     
  16. Larry

    Larry Double Gearhead

  17. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Jaaha, onko rellujakin tehty Usassa? :eek: Vai oisko vaan paikallinen koripaja leikellyt alkuperäisen rumiluksen... Varmasti harvinainen kun on niin pirun ruma... ( makuasia sano koira kun muniaan nuoli :rotfl: )
     
  18. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Ei ole mikään koripajan tekele vaan ihan alkuperäinen.

    AMC Alliance
    Mainoskuva

    Jos oikein kaivelisin, niin mulla saattaisi olla tuollaisen esitekin jossain.
     
  19. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Niimpä näyttää olevan, taas oppi jotain uutta. Kiitoksia valaisusta.
     
  20. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Vielä tuosta Renault/AMC-yhteydestä: Renault 25:n jenkkiversio kulki nimellä Eagle Premier tai Dodge Monaco. Kuva.

    Katselin tuon Alliancen valmistusmääriä niin on niitä yhteensä 458330 tehty, joista noita avoja toki vain pieni osa eli 11147 kpl. (lähde: Encyclopedia of American Cars)
     

Kerro tästä muillekin!