Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

    Jos kiinostaa paremmin varustellut taunus/granada/mersu/japsit , katsokaa Ruotsin tarjonta, 2000-4000e huippuautoja tarjolla. Blocket ym, ym Kauppurit hakee sielta esim Porsche 911/928 , mb coupe malleja,ym,ym, tosi sopivan hintasia!!!
     
  2. palotila

    palotila Gearhead

    Kirjoitin: jos rahan arvon alenemista ei huomioida, nimellishinta on suunnilleen sama.
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Mihin tuo vinkuminen hinnasta uutena perustuu? Noita ei taida enää uusia saada ja hyvin säilyneet yksilöt tuppaavat maksamaan!
     
  4. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Juuri näin! Mitään "nimellishintaa" ei ole edes olemassa...
     
  5. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Kannattaa kokonaan unohtaa se paljonko arvo on ollut silloin ja silloin. Käytetyn tavaran arvo riippuu mahdollisen jatkokäyttäjän odotuksista ja tarpeesta. Jos ostaja ja myyjä kokevat museoauton arvon olevan 4, 15 tai 30 tonnia niin siloin se on.
     
  6. palotila

    palotila Gearhead

    Ei tässä nyt mitään vinguta. Olen vain seuraillut mitä uudet autot maksaa suhteutettuna palkkoihin eri aikoina. Isäni osti uuden Anglian v 1966 hintaan n 6600 mk ja siihen tarvittiin n 3 kk:n bruttopalkka. V 1990 uusi Sierra maksoi noin 120000mk ja vaikka olen samassa ammatissa kuin isäni ja suunnilleen samassa asemassa niin sierraan tarvittiin 15kk:n bruttopalkka. Tällä hetkellä uuden Mondeon saa noin 10 kk:n bruttopalkalla. No taisi mennä vähän ohi topicista.
     
  7. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    No nyt meni oikein! Eli hintoja vertaillessa kannatta suhteuttaa ne johonkin.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  9. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Onpa ilmoituksen perusteella todella hieno Taunus.

    Ilmoituksessa ei mainita, mutta uskoisin että ei ole uutena Suomeen tuotu. Esimerkiksi Tuulilasi 12/77 hinnastossa on hinnoiteltu ainoastaan 4-ovinen Ghia manuaalina ja sekin on maksanut 59230 markkaa kun perusmallin 1,6-litrainen on maksanut 39410 markkaa. Värityskin tuntuu vieraalta täkäläisittäin katsoen ja samoin kattoluukkua ei pahemmin Taunuksissa ole näkynyt.

    Mutta joka Taunuksista on kiinnostunut niin tuo vaikuttaa kyllä hienolta kun on hyvää mallia ja hienokuntoinen. Eihän jostain tavallisesta tonnin Taunuksesta tuollaista saa vaikka kuinka hieroisi.
     
  10. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Vaikken tuon mallin Possuista juurikaan välitä, on tässä melkoisen hyvin säilynyt
    http://www.nettiauto.com/porsche/924/4430625

    Yleensä kun nuo ovat juurikin vähäisen arvostuksen, mutta (1977 standardeilla) kohtuullisen suorituskyvyn vuoksi saaneet pelkkää saapasta, eikä juurikaan huoltoa.
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Ei paha, ei tuosta hirveästi halvemmalla varmaan oikeasti toimivaa saa edes. Parin tonnin pinnassa pyörineet halvimmat ja juuri noita saapasjuttuja...
     
  12. JnZm

    JnZm Gearhead

    Äää-ää, 170hv! :D

    "The LO3 produced 170 hp and 255 lb·ft (346 N·m) of torque; 170 hp at 4,400 rpm and 275 lb·ft (373 N·m) at 2,400 in 1993–1995 GM trucks. This engine used throttle-body fuel injection." no oli pakko vähän viilata :poff:
     
  13. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

  14. arrakis II

    arrakis II 3rd gear

    Vai possutus?
     
  15. ido59

    ido59 Gearhead


    kas kun et verrokiksi ottanut jotain 60-l lopun sbc302:sta :eek: ... tuossa kulmikkaassa b-body stw-kopassa 305 kaasarilla ei ole juuri tuon 150hp enempää tuottanut, ja oli se sitten +/- parikymmentä hepoa, niin eipä sillä käytännön merkitystä ole.
     
  16. Patsi

    Patsi 3rd gear

  17. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Toi on joku pikkuauto kun kuvatkin on noin pieniä. Väri on kylläkin pukeva.
     
  18. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    No niinpä taitaa olla. Pitäs tuommoset perssilmän kokoset kuvat olla kiellettyjä autonmyynti-ilmoituksissa :mad: No mutta auto on kuitenkin nätti!
     
  19. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Eiköhän Siperia opeta kun tulee niitä kyselyitä "saisko isompii kuvii??!!".
     
  20. JnZm

    JnZm Gearhead

    Meil taitaa olla eri käsitys noista hymiöistä ja siten myös huumorista? Sä puhuit ny 5-litrasista yleisesti, LB9:ssä ollu jopa 230hv, 80 hepalla ei käytännön merkitystä ole?
     

Kerro tästä muillekin!