Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. WBBC

    WBBC Double Gearhead


    Eikös tuo ole esitelty jossakin alan lehdessä muutama vuosi sitten. Kovin on tutun näköinen?
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ei ole sama auto. Sekoitat tuon varmaan rantaruottalaisten Runneriin? Samanvärinen, mutta tolppamalli.
     
  3. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Voi niinkin käydä, jos käy oikein paska säkä :eek:

    Tiedän, että jossain vaiheessa useita siistimpikuntoisia piilofarkkuja myytiin Ruotsiin pehmeät penkit takasin laitettuna, kun sinne meni helposti kaupaks ja sai aika paljon paremmn hinnankin.
    Tietääkseni trafin kantahan on edelleen että kerran pakettiauto, aina pakettiauto. Ja jos haluu muuttaa henkilöautoks, verot menee ensimmäisen Suomeen tuonnin aikasilla säännöillä :mad:
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Vähän kyllä epäilen moista toimintaa... Onhan se ulkomailla "rakennettu" henkilöautoksi ja tuodaan Suomeen takaisin henkilöautona.

    Joku lakipykälä tuommoisesta olis kiva nähdä.
     
  5. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Jos Suomen ensirekisteröinti on tehty henkilöautona, ei mene muuta kuin muutoskatsastuksen vaiva ja maksut. Jos tullut pakuna, menee verot, mikäli yleensäkään saa henkilöautoksi.
     
  6. MudMax

    MudMax Gearhead

    No siinäpä sitä kivaa:
    http://www.trafi.fi/tieliikenne/verotus ... overotus_2
     
  7. karra

    karra Double Gearhead

    560SEC mersu tuotiin aikanaan muuttoautona suomeen. Ei luonnolisesti maksettu veroja, ne olisi oleet muutoin jotain kymmeniä tuhansia markkoja. Muuttaja muutti takaisin Ruotsiin ennen kuin karenssi täyttyi ja vei sitten auton mukanaan. Yli 10 v ruotsinajan jälkeen, tai auto taisi olla suomessa ilman kilpiä koko ajan, tms yms mums. Meinattiin viedä ruotsiin fyysisesti, rekata siellä ruotsinkilpiin ja tuoda suomeen takas; ajateltiin verottaa nyt ehkä tonnilla, kahdella. Katin kontit, sama summa pitäs maksaa mitä silloin markka-aikaan uudenkarheesta autosta, kun se on ollut jo kerran suomen systeemissä!
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eli pitäs ainakin varmistua että alkuperänen Ruotti auto ettei vaan sieltä ala kerran jo täältä laivattua peliä tuomaan takaisin :lol:
     
  9. pas2

    pas2 Gearhead

    Juurikin niin, tai sitten ole ennakkotapaus ja vedä EU-oikeuteen...
     
  10. Rockeri

    Rockeri 2nd gear

  11. CH3OH

    CH3OH 1st gear

    Äkkiseltään suomennettuna etu- ja taka-akselit ja aski on myös asconasta. Rekisteröitävissä ruottissa omavalmisteeksi, muutokset on dokumentoitu. Mukaan ylimääräinen jäähdytin, konepelti ja sivulasit. Loksuja ja astinlautoja on levitetty.
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tais juuri mun asianajaja ilmottautua?
     
  13. Mööpari

    Mööpari Gearhead

  14. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Huhtikuussa olis tulossa 73 Newportti. 4 ovea ja siisti orkkiskunto, 34tml veivattu. Kuvien perusteella taas ostettu eli mistä sen tietää mutta pirun siistiltä näyttää. Kunhan tuo on kotona niin sitten on kasassa A,B, ja C-koppaiset. Seuraavaksi kait etsintä jatkuu sen passelin E-korisen suhteen. Little Red Truck täytyy tietysti myös olla... :D
     
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Siinä vähän erilainen ja omasta mielestä melko onnistunutkin tunarointi http://www.nettiauto.com/citroen/bx/5959503

    Tuota kun haeskelin, niin mietin että mitenhän löydän sen niiden kaikkien BX:ien joukosta. No ei ollut kovin vaikeaa 5:stä löytää. Vähiin käy nekin.
     
  16. passerby

    passerby Gearhead

    helppo aihio madaltaa kun on vuotavat ilmajouset jo omasta takaa :rotfl:

    terveisin

    Koiranleuka
     
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ilmajouset? Ei oo ilmalla tekemistä noissa jousissa ;)


    Joskus yhden BeeäXän omistin ja tuota kun katsoin tuli se grilliruoan haju taas nenään, omaan oli joku jättänyt grillisapuskat takajalkatilaan mätänemään... Aika totinen oli auto muutenkin :D
     
  18. passerby

    passerby Gearhead

    kaasua se ilmakin on :}
     
  19. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    ihan oikeassa olet :D muttei taida olla ilmajouset :poff:
     
  20. karra

    karra Double Gearhead

    Ei ei, sehän on kaasuneste, ei siis nestekaasu :D . Ja kaasuhan siellä pallukoissa on typpi, eikös se ole N eli melkein ilokaasua :)
     

Kerro tästä muillekin!