Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

  2. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    http://www.nettiauto.com/audi/a4/7580321

    "jokanen runkkari varmaan tajuaa, että tinkivaraa ei ole, puhelimessa hintaa monkuvat pellet tulen omakätisesti raiskaamaan teholle. tosiostajalle saatan tulla jopa omatoimisesti autoa esittelemään. ja pieksen jos ei vie mennessään. tulethan mieluusti trailerin kanssa. saat toki rukailla autosta rattilukon paskaksi ja vääntää vrtlk pohjasta käyntiin ja ajaa minne tahasa hikiälle vietkin, mutta autoon ei kosketa ennen ku on rahat kourasa ja nimi paperisa."

    :odroll:
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tekstiä siivottu näköjään.
     
  4. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

  5. -tl-

    -tl- Gearhead

  6. Make500

    Make500 Gearhead

  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ei kai penkin pehmeydellä ole mitään tekemistä pakuksi rekisteröinnin kanssa, vaan istumapaikkojen lukumäärällä ja kantavuudella. Ja ne taas vaihtelee mallikohtaisesti. Sen verran sekava tämä(kin) homma että ei jaksa muistaa tarkaan, tuolla joitan jaarittelua: viewtopic.php?t=164807
     
  8. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Joo jos verokin on noin pieni niin ei lie kyse M1 -monikäyttöautosta? Mullakin on 5-sarjalainen pehmeepenkkinen paku-bemari, vakuutusmaksut vain on halvemmat, dsl-vero sama kuin hlö-autossa.
     
  9. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Focusta en itse saanut pikkuverolle kuin takapenkit joko poistamalla tai pannoittamalla kiinni niin ettei ilman työkaluja saanut pantaa purettua. Jolloin siitä tuli 2hengen paku.
     
  10. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Näinhän se menee. Tuo on pakuksi rekisteröity eli penkit takana ei näytä kovinkaan laillisilta.
    Vuosia sitten riitti monessakin mallissa kun esim. sahattiin takapenkistä yksi paikka pois. Saatiin paku. Sittemmin niistä tuli kaksikäyttöautoja. (h:löauton verot). Nykyään ei ole paku, jos useampi kuin yksi penkkirivi.
     
  11. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Eipä niitä tarvinnut sahata eikä pannoittaa vain turvavyöt takaa pois ja hitsiä kierteisiin käyttövoimavero oli pakettiauton ja nopeus 100km/h rajoitettu.

    Oli liian hyvää ollakseen totta "kaksikäyttöauto" ja verotushan muuttui jälkikäteen koskaan moista lakia ei ole tehty kuin sotasyyllisyysoikeudenkäynnin aikaan eli siinä näkee kuinka valtiovalta rakastaa alamaistaan (autoilijaa) :soosoo:

    Saahan noita kaksikäyttöautoja vieläkin rakenneltua hyödystä nyt ei osaa sanoa mitään nykyisin.
     
  12. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

  13. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Miksiköhän tuo Oldsmobile on ollut jo paalaukseen menossa :odroll: ?...Autohan näyttää ihan ryhdikkäältä/sisustaltaankin ehjältä :-? ...Hyvä että pelastitte! 8)
     
  14. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Se lahjoittaja oli tällainen ns. oman elämänsä sankari rahansa ryypännyt HD-mies jolta vouti tai vuokraisäntä oli viemässä tallia alta. Reilu kaveri kuitenkin kun antoi ilmaiseksi mieluumin kuin paalasi.
     
  15. emil knievel

    emil knievel 2nd gear

    ehkä mä vaan olen idiootti, mutta mulle tää tökkii...
    :wc:
     
  16. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Ai,että mielummin paaliin sun mielestä,kuin että antais ilmasiks jollekkin?....Vai mikä tuossa sinua tökkii :odroll: ???
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Oishan voinut antaa vähäm rahaa pulassa olevalle omistajallekkin. Eihän nuo keräilysarjoissakaan mukamas huijaa/maksa alihintaa vaikka myyjä olis ihan pihalla.


    En silti tän taustoja tiiä,kuhan heitin.
     
  18. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Vähän ittekki aattelin, et oisko satku tai jotain. Eikäkö viinaan ois rahat menny, en anna.
     
  19. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

  20. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!