Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Joku noin kympin verran tolla oli hintaa helmikuussa kun oli Ylöjärvellä myynnissä. Vai olisko ollut peräti 12k€?
     
  2. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Varmaan kyttä voortista vois sen pyytää, mut ei .
     
  3. urho3

    urho3 Gearhead

    K
    Kyl jos jossain kovasti savua tulee ja naapuri vieressä niin helposti voi ympäristö viranomainen puuttua.Mut jos on iso tontti niin pienenee riski.
     
  4. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    ????! Häh ?
     
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    TM olis voinut jutussaan kertoa myös kuolleiden ihmisten ikäjakauman. Sillä kun on yhteiskunnallisesti merkitystä onko ne kuolleet lapsia vai vanhuksia.
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mitäs jos soittaisit sille ja sanoisit että olen kiinnostunut mitä tuote maksaa?
     
  7. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Noh joo, muistin hiukan väärin ton, että tuhansia ihmisiä sen jutun mukaan kuolee ennenaikaisesti. Se oli niin, että autotehtaiden (joista VAG-konsernin temput ovat eniten olleet julkisuudessa) tekemien dieselpäästöhuijausten takia kuolee vuosittain 5000 ihmistä Euroopassa. Eli jos autojen päästöt olisivat oikeasti sitä tasoa, mitä niiden luvataan olevan, niin noi 5000 ihmistä eivät kuolisi ennenaikaisesti per vuosi.

    Sitten tarina jatkuu, että "Pelkästään EU-alueella kuolee ennenaikaisesti 250 000-450 000 ihmistä vuodessa ilman epäpuhtauksiin." Toki tuossa luvussa on paljon muitakin kuin autojen päästöistä johtuneita tapauksia; tiepöly, teollisuuden päästöt jne. Mutta noita lukuja kun katsoo, niin on ymmärrettävää, että ilman epäpuhtauksiin halutaan tarttua lainsäädännössä.

    TM:n jutussa ei tosiaan mainittu mitään siitä, mikä se ikäjakauma on noilla, jotka ennenaikaisesti ilmansaasteisiin kuolevat. Mutta koska nuo saasteet kai harvemmin tappavat ketään noin vain ilman pitempiaikaista altistusta tai jotain taustalla olevaa perussairautta, niin totta kai kyse on enemmän varttuneista kuin nuorista. Mutta ymmärtääkseni kuitenkin paljon ihan työikäisiä ja -kykyisiäkin tuossa porukassa on.
     
  8. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ikäjakauma on vaan yks merkittävimpiä asioita mitä tohon liittyy, vaikka tm juttu muuten ihan OK (kai?), täysin typerää jättää tuollainen pois ja puhua vain epämääräisesti "ennenaikaisista kuolemista".
     
  9. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Juu on sillä aika iso merkitys sekä yksilön että yhteiskunnan kannalta ajatellen, että kuoleeko saasteiden haittavaikutuksiin yhden, kymmenen vai vaikka viidenkymmenen vuoden verran ennen kuin olisi muutenkin kuollut.
     
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Sen vuoksi toi pitäs ehdottomasti määritellä mitä ennenaikanen kuolema tarkottaa.
     
  11. rb

    rb Double Gearhead

    Nii......... vai kuoleeko aamupäivällä, kun jos koko elämänsä ois pitäny raitisilma maskia, niin kuoliskin vasta iltapäivällä?

    Ei saasteet ole hyvä asia, se on totta, mutta joskus sitä tämän kaiken vouhotuksen keskellä miettii, että miten esimerkiksi sata vuotta sitten Lontoossa on kukaan saattanut selvitä hengissä, kun joka saatanan mökki lämpeni kivihiilellä!!
     
    rane58, J.J. ja palontie tykkäävät tästä.
  12. J.J.

    J.J. Gearhead

    Ihmiset taitaa yleensä kuolla sydämenpysähtymiseen.
    Ikinä kuullut kenenkään kuolevan "saasteisiin". :D
     
    Muokattu: 3.12.2017
    mikkis83 tykkää tästä.
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  14. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Mikä tällaisessa 100 000 euron lava Datsuneissa on huoltoväli? Ilmoituksen mukaan autossa on Täydellinen huoltokirja. Tuolla autolla on kuitenkin ajettu vasta 1000 km. Tosin tästä tulee lämpimästi mieleen se, kun käyttöautoni oli Datsun joskus 90-luvun puolivälissä. Siinä moottoriöljynvaihtoväli oli tuo 1000km. Autossa oli lähes automaattinen öljynvaihtojärjestelmä. Tuttu myös 2010 luvun VAG konsernin tuotteista. Vanhoja öljyjä ei tarvinnut itse poistaa moottorista, vaan ne poistui automaattisesti 1000 km välein pakoputken kautta. Järjestelmä ei osannut itse laittaa uusia öljyjä moottoriin, vaan sinne piti muistaa lorauttaa se 4-5 litraa aina 1000 km välein.
     
    Muokattu: 3.12.2017
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Molemmissa on saman merkkinen moottori, Cummins...Nissanissa V8 ja RAM:ssa L6.
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. Ranee

    Ranee Gearhead

    Melko reippaan oloinen pyynti autosta joka on vähän niinku lava-auto mutta helvetin paljon pienempi kaikinpuolin.
     
  17. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Pikaisen tutkailun perusteella Titan on ihan samaa kokoluokkaa kuin muutkin full-size pickupit.
     
  18. Rotten

    Rotten Gearhead

    Selailin tätä taas pitkästä aikaa, en älynnyt ottaa lainaukseen, sitä "miks lastuttaa käyttis tai ostaa harraste auto, jota virittää"
    No miepä vastaan oman näkemys kokemuksen, enemmän intoa kuin älyä ja rahaa!
    Ooppelin jälkeen tuntui monaco niin vitun rajulta, kun talvella testasin, ja kuume oli jo purassut ja budjetti sopiva! Sitä ei vaan moni aloitteleva älyä, et ne ei oo saanut 5litraan laitettua tehoja, sen enempää ku muut kaks litrasiin!
    Ulkomuoto, v8 soundi, isoilla putkilla, no se oli siinä, rahat näppiin ja auto itelle!
    Perus juttuja treenattu, kulutusta laskettu, säätämällä ja ym osia vaihtamalla ja tutustuttu pintapuolisesti v8 maailman!

    Mutta, itse kaipasin kuitenkin, et kumi pitää palaa, jos ei nyt ihan keula nouse kiihytyksessä, nii perä ainakin painuu.
    Ja miks näin, karvan auki 5000 vai karvan auki 10 000, kun et vielä tiedä mistään mitään! No nyt on sit menny kaks karvaa vaille 15tonttuu ja vähän tiedetään. Nyt sit vaan mietitään, mitä touhutaan milläkin tulevaisuudessa! :cool:
     
    rane58 ja Herje tykkäävät tästä.
  19. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Onkohan tuo nissan ihan 100% nissan ( made in usa) vai jonkin sortin badge engineering kuten mersun uusi lava-auto?
     
  20. pantera

    pantera Double Gearhead

    Toi Titan on pirun hieno :cool:.
     
    palontie ja belair54 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!