Ninja Kawa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Ahis, 31.7.2007.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

    Löytyykös täältä vanhoista kasavikoista tietäviä?

    Onko kaikki GPZ 750 R mallit Ninjoja vai onko ninja vielä erikseen? En löytänyt netistä apuja tunnistukseen vielä, ei edes kawazi.net foorumilta löytynyt ninja-keskustelua...

    Tuli vaan rampleriin vaihdossa -86 mallinen, nestejäähdytteinen 750cc rivinelkku DOCH 16V kawa ja myyjä sanoi että se on ninja. Tarroja ei ole kun tuo on maalattu jälkeenpäin kokonaan punaiseksi. Muistelin vaan että ninja-kawa olis joskus ollut jotenkin tehokkaampi kuin tavikset, myyjä epäili että väritys vaan olis eri. Tietoa?
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kuvatus:
    [​IMG]
     
  3. rici

    rici 3rd gear

    muistaakseni Ninja oli vaan yönmustaksi värjätty punaisilla teksteillä...pitänee kysellä velipoijjaalta... ruisingissa lisätietoa, jos ehdin sinne asti..
     
  4. Ahis

    Ahis Gearhead

    Voisipa olla, löytyi meinaan netistä sellanen kuva. Toisaalta löytyi myös punamustia ninja-teksteillä... tosin vanhoja romujahan nuo on, eli moneen kertaan värjättyjä...
     
  5. Driver81

    Driver81 2nd gear

    GPZ 750 R ainakin bikez.comin mukaan olisi ninja. Eli 6-vaihteinen ja nestejäähy GPZ 750 "karvalakki" olisi sitten ilmajäähy ja 5-vaiteinen.

    Tulkitsinko väärin voi tarkistaa.

    www.bikez.com ja eikun hakemaan.
     
  6. daimleri

    daimleri Gearhead

    se "ninja" oli mielestäni markkinoitinimi amerikan markkinoille,eka laite jota euroopassa/pohjoismailssa myytiin ninjana oli (edelleen muistin varasta) rx1000

    mutta onhan toi "ninja" ketjun alkupäästä oleva, kieltämättä

    venttiilikoneisto oli noiden heikko kohta
     
  7. Ahis

    Ahis Gearhead

    Nestekone tuo on ja kuus vaihdettakin löytyi, ihan itse laskin tänään...

    Daimleri tuossa kanssa on ilmeisen oikeassa, eli ninja-tekstit tarvii jostain hankkia, tulee tehoakin varmaan lisää... Aika lentoa tuolla tuntuu pääsevän, ainakin jos vertaa -65 tunturiin ja -62 pannoniaan... -51 jawa liikkui jo paremmin, oli tosin vanin takaluukussa osina silloin... :D

    Kysy Riki silti asiantuntijalta jos suvusta sellainen löytyy, ja koita nyt päästä kruisailee perjantaina!
     
  8. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Hei, LOISTAVAA!! Paa siihen turdo, se lie luvallista tuohon!! Miä kävin kuiruuttelemassa joku kotva sitten tuommosella 85/86 (?) GPZ 750:llä ja siinä oli tehtaanpekan asentama ruisku ja turdo, kamala laite! Putkirunko oli enepi semmonen letkurunko. Mutta lähti "ihan jees"!
    Eihän siinä mittään järkee ollu, mutta se sopis varmaan sulle?
     
  9. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Tahi siis mulle sanottiin, että se on alunperin tehty Spruit & Fiuuu.
     
  10. Ahis

    Ahis Gearhead

    Heh, sopis tosiaan mulle, nytkin joutuu stongissa roikkuun kun vääntää kaasua... On noita kait turbona ollut juu, vaikken mistään mitään tierä, mut oon kuullu tai lukenu, eh. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!