Nitro nationals 4-7.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Miksu.1g, 26.6.2019.

 1. RamiEspoosta

  RamiEspoosta 2nd gear

  Ihmettelen tuota lippu hintojen arvostelua, sillä minulla itsellä meni koko viikonlopun lippuihin 92 € (Ennakkoon ostettuna: 56€ kokoaikalippu + 8€ Pe A-katsomo, 12€ La B-katsomo + 16€ Su A-katsomo + pysäköinti FHRA:n jäsenkortilla)... Mielestäni aika kohtuullinen kustannuserä 3-päivän (jouduin - valitettavasi - yllätystöiden vuoksi skippaamaan torstain) "huippuhuvista“. Matkoihin - n. 900 km yhteensä - kului dieseliä n. 45 litraa n. 1.35 €/litra ~ 60€ + 46€ yöpymiset (Airbnb lähistöllä). + n. 50€ kunnon ruuasta Sodessa. Eli yhteensä n. 250 € 3 päivän kisa tapahtumasta.. Enemmän rahaa menisi jos istuisi iltaa...
   
  jknR, kede -57, JuhaKuu ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. McKela3

  McKela3 1st gear

  Me tulimme kauhavalle helsingistä. Ei ollut mainoksia matkalla tai ei ainakaan huomattu.
  Paikkahan on aivan loistava ja majoitus/ruokailu toimivat ja edulliset. Ärsytti maksaa istumapaikoista.

  Suurin vitutus nousi, kun ei päässyt illalla varikolle, vaikka oli mainostettu, että avoin varikko. Portille oli laitettu lähes kielitaidoton henkilö, jonka kanssa keskustelu asiasta oli vaikeaa.

  Yksi tekijä millä olen sanut ihmisiä mukaan lajin parin on avoin varikko, jolloin voi keskustella tuttujen tiimien jäsenten kanssa ilman, että heillä on kiire auton kanssa. Päivällä harvoin onnistuu. Kysyin asiasta paikanpäällä, sekä järjestysmiehiltä, että sähköisesti ja ainoa vastaus oli. että varikolle ei pääse illalla. Ei näin.

  Alastarossa varikolla pystyi hengalemaan vaikka koko yön.
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 3. GS

  GS Gearhead

  Näin, mutta sen jenkkiautotapahtuman yhteyteen ehdottomasti myös ”suurin ja kaunein” rompetori.
  ”Katu-autot” voisi oikeasti päivittää edes auttavasti siihen suuntaan millä mennään jo rapakon takanakin, eli aito Street ja aito Race Street, eikä mitään kummallista sekasikiötä.
  Samalla lisää tahtotilaa harmonisoida street sääntöjä muiden street toimijoiden kanssa.
  Tässä on potentiaalia monesta suunnasta/ulottuvuudelta mikäli se halutaan käyttää aidosti hyväksi, eikä haikailla enään ”entisiin hyviin aikoihin”, koska se juna jo meni.
   
 4. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  McKela3, majoitus OLI halpa, ei ole enää.
  Huonehinta noussut vuodessa reippaasti, finaaleissa 290e vkl!!!!
   
 5. nixxon

  nixxon 3rd gear

  Rölli
  Puhuitko PRO STOCK kuljettaja jimmy ålund in kanssa
  ja hän sanoi että tästä tulee europan nopein rata???????
  Vai tulkitsitko vaan ja hän sanoi että rata on aika tasainen ?
   
  valtope tykkää tästä.
 6. supo

  supo Gearhead

  Saadaanhan sitten uuteen nitrokisaan kaikille samat maksut eli myös kotimaiset kuskit pääsee kisaamaan samoilla hinnoilla kun muutkin,tähän asti saanut noin 100e lisämaksua sm-luokkiin kun halunnut Nitroissa ajella.Tuo että FHRA:n mestaruussarja varmasti tarkoittaa ettei AKK ole mukana hommassa eli pääsee halvemmalla ajamaan eli samaa kuin harrasteralli puolella?Miten tiivistäminen kisaviikonloppuna tarkoittaa eli avaatko sitä?Tosiaan huippu selostaja,halvemmat osallistumismaksut,rokken rollia kentälle niin katsojatkin viihtyy katsomoissa jne.Ps.Meillä tosiaan huippu Immeiset tekemässä kisoja eli nyt vaan siellä Norsunluu tornissa puheet teoiksi niin hyvä tulee!
   
 7. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Puhuva Norsunluu jossain tornissa?Ei ymmärrä. Aika huonois kantimissa jos luotetaan Norsunluun tekemisiin. Onks toi jonku salanimi vai jotain slangia?
   
 8. uni

  uni Gearhead

  Sen verran tähän viimeiseen, että silläkin mentäisiin jo ainakin eteenpäin, että ihan kotimaassa olisi yhtenevät kilpailusäännöt ja se taas tarkoittaisi yhteiseen neuvottelupöytään nöyrtymistä kaikilta toimijoilta.[/QUOTE]

  Moi, mitä tarkoitat tällä? Viestin 403 katuryhmiä vai jotain muuta?
   
 9. supo

  supo Gearhead

  Ja ajettaisiin sääntöjen mukaan mutta siitä ei enempää.Olisiko aika kypsä esim.Nostalgia kalustolle ja siihenhän on jo SVDA:lla hyvät säännöt eli loistavaa kalustoa on jo kohtuullisesti eli olisi nyt tällekkin ns.tilaus kentällä?
   
  Muokattu: 4.10.2019
 10. Ugalabugala

  Ugalabugala 1st gear

  Eipä oo Kauhava Nitro EM ensvuoden 2020 kalenterissa...noh eipä mikään ihme ....
   
 11. supo

  supo Gearhead

  EM-kilpailukalenteri 2020 eli muuten samat paikat mutta Suomi puuttuu.Tämä on minun aivan oma arvio mutta näinköhän Nitroa tuoksuu Suomessa muualla kuin haaveissa 2020 sillä ilman arvokisaa isot Poijat ja Tytöt tuskin tulee ajamaan ....
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 12. lordC

  lordC Gearhead

  Tämä. Malmilla tarinoi eräs gasserin ruuvaaja, että lähipiirissä olis kymmenkunta suht valmista tulossa.
   
  Araldite73 ja supo tykkäävät tästä.
 13. supo

  supo Gearhead

  Hienoa,olin Gardermoenin kisassa niin siellä taas luokka hienosti esillä!Toivotaan että FHRA huomaa hienon luokan mikä voisi tuoda jopa lisää yleisöä paikalle!Tosiaan hienoa kalustoa olisi varikolle sekä radalle!
   
  Araldite73 tykkää tästä.
 14. RamiEspoosta

  RamiEspoosta 2nd gear

 15. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Pahalta näyttää.

  Oli päätös sitten fhran kuten fhra ilmoittaa tai FIAn kuten jostain muualta kuuluu, on asia silti todella ikävä eikä se oleellista.

  Jos fhra on tehnyt päätöksen olla järjestämättä em-osakilpailua kaudella 2020 niin ihmettelen miten sellainen aivopieru on päässyt läpi.
  Se että 2019 natikat meni perseelleen ei pitäisi olla mikään syy olla järjestämättä seuraavia kisoja. Leuka pystyyn kohti uusia pettymyksiä, jos ei yritä niin ei voi myöskään onnistua.
   
  josu tykkää tästä.
 16. turbo

  turbo 3rd gear

  Eurodragster: Drag Racing Europe AB say that the Finnish Hot Rod Association have decided not to hold an FIA Championship round in 2020. "In 2019, the move to the new track in Kauhava took a lot of effort and we need some time to make sure we can be a successful part of the FIA Championship again in 2021", said FHRA Chairman Lasse Koskinen. "This will give us the opportunity to improve the Kauhava facilities to better meet the needs of the European Championships. We look forward to getting back to calendar on 2021." The board of Drag Racing Europe will continue to communicate with the FHRA to look towards the future and the return of Finland to the FIA European Drag Racing Championship.

  EDIT:
  https://translate.google.com/ auttaa: "Eurodragster: Drag Racing Europe AB sanoo, että Suomen Hot Rod -liitto on päättänyt olla järjestämättä FIA Championship -kierrosta vuonna 2020. "Vuonna 2019 siirtyminen Kauhavan uudelle raidalle vaati paljon työtä ja tarvitsemme aikaa varmistaaksemme voimme olla jälleen menestyvä osa FIA-mestaruutta vuonna 2021 ", kertoi FHRA: n puheenjohtaja Lasse Koskinen. "Tämä antaa meille mahdollisuuden parantaa Kauhavan tiloja vastaamaan paremmin Euroopan mestaruuskisojen tarpeita. Odotamme palata kalenteriin vuonna 2021." Drag Racing Europen hallitus jatkaa yhteydenpitoa FHRA: n kanssa tulevaisuudennäkymiin ja Suomen palaamiseen FIA: n Drag Racing Championship -mestaruuskisoihin."

  Google translate yllätti minut taidoillaan positiivisesti :D
   
  Muokattu: 6.10.2019
 17. Kähmy 545

  Kähmy 545 3rd gear

  Suomex?
   
 18. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  FHRA päätti olla järjestämättä 2020 kisoja, ja keskittyä parantamaan Kauhavan ratafasiliteetteja. Suunnittelevat/toivovat pääsevänsä 2021 taas mukaan European Drag Racing Championshipin kalenteriin.
   
 19. nixxon

  nixxon 3rd gear

  Niinpä kyllä tekevät!!!!!
   
 20. gremlin

  gremlin Gearhead

  Tierp on ilmoittanut ettei järjestä FIM kisoja ensi kaudella.
   

Kerro tästä muillekin!