1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

★★★ Nostalgia Car Show, Helsinki ★★★

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 20.2.2018.

 1. SARKERI-71

  SARKERI-71 3rd gear

 2. juko7

  juko7 3rd gear

  Oletan että Snap-on Dartti on Husson.. onko toi se alkuperäinen vai sellaiseksi rakennettu?
   
 3. SARKERI-71

  SARKERI-71 3rd gear

 4. Impalas

  Impalas 1st gear

  Ei alkuperäinen auto.
   
 5. 1320

  1320 Gearhead

  Olihan hieno näyttely! Tulin aamulla ysin jälkeen harrasteparkkiin niin siihenkin aikaan porukkaa valui pelipaikoille jo kiitettävää tahtia. Näin nuoremman polven harrastajana en voi sanoa, et olisin noita autoja koskaan kasikytluvulla nähnyt, mutta kaikki V8 lehdet on tietysti luettu läpi (paitsi se eka joka puuttuu :odroll:). Kiva oli bongailla niitä samoja autoja nyt näyttelystä joita on lehtien sivuilta tai vanhoista kuvista tullut katseltua.

  Ja useammankin auton kohdalla oli hauska huomata, että tämäkin auto on vielä olemassa ja näin siistikuntoisena vielä. Harrasteparkki toimi hyvin ja näyttelyn jälkeinen cruisailu Kauppatorille kruunasi koko päivän. Kiitokset järjestäjille, toivottavasti tapahtuma saa jatkoa ensivuonnakin.:odwink:

  Tuolla on iso kasa kuvia näyttelypaikalta ja Kauppatoriltakin... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Nostalgia+Car+Show+12.5.2018/
  [​IMG]
   
  JK311, Desoto57, splitti ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. cdv70

  cdv70 Gearhead

 7. 1320

  1320 Gearhead

  Kyllä siinä joku kävi kyselemässä, et mikä tuo kolmio tuolla perässä oikein on :p. Pelti oli auki niin vähän aikaa, että Flakemaalattua Mersun diisseliä ei monikaan tainnut nähdä paikanpäällä.

  Erittäin hieno laite flake-sisustaa myöden. Tuollaisella minäkin olisin mielummin kurvaillut Tunturin sijasta ennen ajokortti-ikää, mut yllättäen se ei täällä olis ollut sallittua.:poff:
   
 8. Impalas tykkää tästä.
 9. lazy cruisers

  lazy cruisers 3rd gear

 10. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

  Kuvia löytyy myös instagramissa #korppusahateam. Sieltä löytyy myös pieni videon pätkä heille, jotka ei päässyt paikalle....
  Kiitos järjestäjille
   

Kerro tästä muillekin!