nova 68,69 onko näitä vielä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja NOVA68, 12.1.2008.

  1. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Kaavilta olen kotoisin, mulla oli valkonen 65 Fury oot saattanu nähdäkkin ja nyt on 68 Fury. Onkos nämä sun aarteet siellä rasimäentien varrellea?
     
  2. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    nova 68

    empä tähän hättään muista mut täällähän sitä asustellaan... terve tuloa käymään jos liikut täällä päin...
     
  3. 383

    383 Gearhead

    kyllä noita löytyy muitakin olen nähnyt yhden vaalean sinisen,sitten matta musta seisoi metsälän rekkaterminaalin häkissä ilman kilpiä,sitten v8 esitelty isolohko nova,vihreä joka oli keravalla myynissä 307,korivaihto joka myytiin ??????, turussa oleva valkoinen. tässä nyt ensi hätään mitä tuli mieleen
     
  4. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    nova68

    minkälainen se vihreä nova oli ja missä numerossa esitelty???
     
  5. slitre

    slitre 1st gear

    Mulla oli se Keravan 307, meikältä se siirtyi Hämeenlinnaan ja sieltä sitten...johonkin, ilmeisesti on työn alla????
     
  6. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Kertoi että on todella nopea? Juu eikös se ollu jotain ysejä mitä sillä on työmatkojen ja kauppareissujen välissä ajettu..? :wink:

    Mulla taitaa olla tallessa muuten kyseisen auton alkuperäinen radio. En tiedä toimiiko mutta jos joku entisöi tuollaista niin täältä löytyy.. :D
     
  7. Re: nova68

    Jotenkin muistelisin että se punainen mikä on pumpulla olisi ollut vihreä alunperin ja siitä oli kasissa jutun yhteydessä kuva vihreässä värissä ilman pumppua. Sotkeekohan tämä että joku vihreäkin olisi esitelty? Voin kyllä muistaa väärinkin.
     
  8. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    Acadian

    Kivinummen Acadian (Nova) majailee nykyään Kalajoella.
    Sitten sen verran tietoa viimeviikoilta että Tampereen seudulla on tekeillä 2 kpl näitä tämän korisia Pro Street Novia.
    t,Antti
     
  9. kelloooppeli

    kelloooppeli 1st gear

    Kerro rinnewood ihmeessä ,miten novan radio on sulle kulkeutunut?
    Olenko minä sen sulle lahjoittanut vai Sauli.Sen verran surutta tuli tuota autoa purettua,etten millään muista mihin kaikki osat pääyivät.
    Harmittaa,että tuli myytyä novassa ollut 427 moottori ja munsie laatikko jonnekkin.Nyt olisivat melkoisia kultapalikoita ,varsinkin sylinterinkannet ,jotka olivat aidot L-88 alumiinikannet.
    No turhaahan se on kaikenmaailman romua nurkissaan säilyttää.
     
  10. kime2

    kime2 Gearhead

    Nuo L-88 kannet ois tosiaan harvinaista herkkua,mistä niitä on yleensäkin tähänkin maahan muutama pari saapunut kun ei noita L-88 koneita varmaan ole sitäkään vähää...
     
  11. 383

    383 Gearhead

    Re: nova68

    vihreä on eri auto !!!!!!! kuin lehdessä esitelty isolohko auto !!!!!!!
     
  12. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Ostin tuon ration aikoinaan Pekalta. Vai oliko se jonkinlainen vaihtokauppa? Tuolloin joskus vuonna -91? syksyllä myin Pekalle Camaron peltivanteet jotta hän saisi sopivankokoiset sliksit turpo-ooppelin alle ja samoihin aikoihin tuo raadio vaihto omistajaa. En muista oliko se jonkinlainen vaihtokauppa mutta rahaa ainakin taidettiin käyttää myös näissä pisneksissä.. Eikö Pekka ole kertonut..? :lol: :oops:
    Meinasin tuota hifilaitetta omaan chevyyn (VTE-3) kun oli jotain ohimeneviä pussihousufiiliksiä tässä harrastuksessani, mutta jäi sitten laittamatta, toisaalta ihan hyvä näin. :wink:
     
  13. 383

    383 Gearhead

    eikä kaikki novat ole novia vaan osa on acadianeja
     
  14. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    nova68

    hyvä havaito... vaikka eikös se ole käytännössä sama auto, paitsi valmistettu canadan puolella. mites moni suomessa näistä on novia ja moniko acadinea????
     
  15. shr1

    shr1 Gearhead

    Re: nova68

    Vihreä löytyy nrosta 5/00, jutun tekoaikoihin tais olla kuitenkin pikkuplokilla. Punainen pumpulla onpi nrossa 7/94. Summasummarum, ehyitä, alkuperäisen kaltaisia ei kuitenkaan ihan joka kulmalla vastaan tule. Tuossa pari otosta viikonlopulta San Bernardinosta, jossa Nova odottelee konttiin tuikkaamista. Huom. terminaalin seinustalla pari kansanautoa :wink: , näyttäisivät tovin siinä lojuneen, en tiedä ovatko jonnekin matkalla vaiko unohtuneet siihen. Kiinnostuneet moppemiehet ottaa tonne yhteyttä! Multa saa tarvittaessa yht. tiedot. Ihan lämpimikseen ei ehkä kannata kuitenkaan noita kysellä.
     
  16. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Eikös nuo kanadan mallit menny siten että Acadian on vastaava merkkinimitys kuin Chevy amerikassa. Canso on vastaavasti Nova ja Beaumont on Chevelle. Harvinaisemmaksihan se auton tekee jos se on tuollainen aito Acadian Canso. Yhdennäköisyys taas on lähes identtinen, joidenkin mallien maskia, listoitusta ym pikkujuttuja lukuunottamatta.
     
  17. 383

    383 Gearhead


    näin se menee
     
  18. vauhtisokea

    vauhtisokea 1st gear

    Petellä Lappeenrannassa -69 2d punainen. Pari vuotta seisonut, mutta työn alla. Ollut jo pitkään siinä suvussa.
     
  19. GTO cab69

    GTO cab69 1st gear

    Btw.. Mulla ois muuten NOS osana tollaseen Autoon lappun kehys eteen.
    On jossain vintillä. En muista kummalle puolelle. Pitää varmaan tarkistaa.. Jos ny yleensä kiinnostusta ilmenee..?? Joku vuos sitten ei ilmenny.?
    Ainoo.. mikä harmittaa, ei ois pitäny myyrä Malibu -64 etu lokkareita. Nekin oli samalta GM -varastolta. NOS:ia tietysti. Nii.. ja ne -57 alatukivarret..
    Ei oo kaveri maksanu vielkään mittään.. Täshän muistaa kaikenlaista ku tarpeeks ottaa bissee..
     
  20. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    jyväskylässä oli 80 luvun alkupuolella ko, laite vuosimallista en mene varmaksi sanomaan .
    mattamusta , centerlinet, isolohko ja 2x4 reikästä kaasaria , jotka eniten mieleen jäivät , kun oli ensimmäinen kerta kun livenä 2x4 systeemin näin.

    samoihin aikoihin kylillä liikkui 69-70 gto , yleensä kylki edellä , omistajalla olikin sukunimen etuliitteenä "hullu" :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!