nova 68,69 onko näitä vielä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja NOVA68, 12.1.2008.

  1. Impala76

    Impala76 Gearhead

    eipä ole taas kysyntä ja tarjonta oikein kohdannut.. muutama vuos sitten sellasta kehystä etsittiin ja haettiin kissojen ja koirien kera,mut eipä ainakaan hyvää löytynyt.. nyt on huonokuntoinen kunnostettu että sikäli tarve on jo ohi.
     
  2. FA18

    FA18 3rd gear

    Re: nova68

    Ainakin oma 66 chevy II oli made in Canada, monessa muussakin nähny
    saman lätkän. Eli samassa tehtaassa tehty sekä Cansoja että Novia / II ???
     
  3. LS7

    LS7 3rd gear

    slitren vanha vihree -69 307 jatkoi Hämeenlinnasta Joroisille, missähän kuosissa mahtaa olla nykyään???
     
  4. lärpäke

    lärpäke 3rd gear

    täällä vihreä 4D '69 nova 230 + PG
     
  5. 383

    383 Gearhead

    musta punaiset ss raidat meni keski suomeen 2vuotta sitten
     
  6. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    nova 68

    up
     
  7. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Tulipa yksi tämän ikäinen Nova mieleen.
    Kelloooppeli tietäis varmaan tai ainakin hänen mekaanikkokolleega Pekka? Nimittäin eikös Pekalla ollu vaasassa aikoinaan (jopa ennen sitä kuuluisaa mustaa turpiiniooppelia?) joku novaprojekti? 4D joka oli muutettu 2 oviseksi? Siitähän tais olla joskus 80-luvun alkupuolen veekasissa joku projektikuva kun oli tallireportaasia jostain jeerpyyn tallilta.. Oliko silloin jo pekalla vai oliko joku aikaisempi omistaja pannu rojektin alulle?

    Valaiskaa tietämätöntä jonka kupolissa välähti tällainen erittäin vanha ja haalistunut muistikuva.. :odroll:

    Mitähän mahtaa kuulua kyseiselle ajoneuvolle nykyään, onko myyty aikoja sitten vai makaako jossain tallien kätköissä?
     
  8. shr1

    shr1 Gearhead

    Olen antanut itseni ymmärtää, että Hämeenlinnan seudulla olisi yksi neliovisesta 2D:ksi joskus muutettu katukilpuriprojekti heräämässä taas henkiin. Mahdollisesti tulossa ensi kesäksi radoille / kadulle, eikä ihan perinteisellä tekniikalla... Omistaja(t) kertokoot lisää, jos katsoo aiheelliseksi. En tiedä mistä kaukaa on kärry kotoisin.
     
  9. kelloooppeli

    kelloooppeli 1st gear

    Pekka myi aikoinaan novan Vaasaan Markukselle,joka nykyään häärää lähinnä ahdettujen volvojen kanssa.Markuksen viimeisin volvoviritys on Turbo/mekaaninen ahdin/ruisku ja tietysti metanoli.
    Tais juttu mennä hiukan sivuraiteille,joten kerron sen mitä muistan tapauksesta.Markus myi novan jonnekin päin Suomea.Saattaa olla tuo Hämeenlinnaan kulkeutunut yksilö.Koska tapauksesta on jo toistakymmentä vuotta ,niin olisi mielenkiintoista tietää novan vaiheista lisää.
     
  10. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    nova68

    mulla on se 68 nova ollut alun perin 4d. auto on ollut vissiinkin sininen valkeilla raidoilla ja rekisteri tunnukset ovat olleet vxx-26 ja jtz-62 auto on tullut pohjois-savoon ehkä rauman suunnilta..... muistaako kukaan???
     
  11. 63impala

    63impala 1st gear

    Maalasin joskus vuonna kuokka ja kirves Raumalla vanhalla teurastamolla (terv. Chevy '53) -68 streetrace novan siniseksi valkoisin rallyeraidoin. Autossa oli tuolloin 468 isolohko, glide 8 3/4, kaaret ja alusisustus. Kulki tuossa kuosissa 11 jotain. Olisiko sama peli??
    -Markku-
     
  12. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    nova68

    juu taitaa olla sama peli kyseessä... auto on tällä hetkellä pohjamaalissa ja seisoo ulkona peiteltynä. otan sen kesällä talliin kun saadaan rakennus hommat valmiiksi ja tarkoitus olisi ottaa pikkuhiljaa sitten työn alle ensi talven aikoihin. väriä pintaan ja sitten tekniikkaa etsimään yms...
     
  13. 383

    383 Gearhead

  14. 383

    383 Gearhead

  15. night-train

    night-train Gearhead

    Mulla olisi ylimääräisenä 68-72 Novan Cowl Induction konemuovi,Unlimited usa tuotantantoa, voi käyttää alkuperäisiä saranoita. uusi ja oikein hieno.
    sekä lasikuitu-etupuskuri, uusi sekin. ja jotain sisäkahvoja,pyyhkijänmoottori
    jne pikkunippeliä. soitelkaa jos kiinnostusta 040-5907646 / Jake
     
  16. impala67

    impala67 Double Gearhead

    pirkanmaalta bongasin hilpeän hienon vastatullatun 68-70 yksilön isolohkolla. näkynee näyttelyssä...
     
  17. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    NOVA68

    ja minä kävin keskiviikkona oman 69 novan ajamalla pihaan, uuteen halliin ja kohta leimalle...... ja sit sutii................................
     
  18. impala67

    impala67 Double Gearhead

    tämä muuten oli näyttelyssä oranssiksi maalattuna. tykkäsin enempi patinoituneesta orggissävystä ja kapeista valkosivuista. mutta hieno nova kuitenkin.
     
  19. bootsi

    bootsi Gearhead

    Re: NOVA68

    ...ja, sit kolahtaa. :soosoo:
     
  20. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    nova68

    jarruletkuista ja liian kovista äänistä jäi leima kiinni.... auto kuitenkin seissy 5v. nyt on tallissa msd 6al sytkä osat oottamassa paikalleen laittoo.... ja taas sutii niin maan pirusti, mutta ei kolaha!!!!!!!!!!!!!!!!
     

Kerro tästä muillekin!