Nyt saa ja täytyy arvostella

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja makke, 7.5.2003.

 1. kustum4evo

  kustum4evo Gearhead

  cooli tulee lokareiden kans ja härski tulee ilman..ite olen haaveillut viime aikoina lokasuojattomasta joten yks kannatusääni sille puolen.. 8)
   
 2. Karva

  Karva Gearhead

  Lokasuojaton ... eee, eikä, eihän jooko ??

  :p :lol: :)

  Vaan kuis olis kun kattoo peräpäätä niin se suorastaan sylkee silmille ja huutaa lujaa nott, art-deco / art-nuevo, tiedättehän sen -30 ja -40 lukusen vuos-kymmenen vaihteen ...

  Tahtoo ajaa ja takaa, sitäkin notta se vois männä jotenkin siihen suuntaan että, kun kattot noita pari vuotta vanhoja jenkkien lehtiä, joissa oli suuri innostus näistä -40 lukuisista elokuva tähtösten ja muiden tyypitettyjen hollyvood kustommien tekemiseen, mitä sodan jälkeen tehtiin herroille noista -40 lukuisten tyylisistä, eli jotain -50 lukuisen bugattin tyylistä sulavalinjaista lipuvaa ja aavemaista, nykyvehkeitä kattottunna bugahti veyron vai mikä se ny nimeltään ol ...

  Eikä sinne maskiin mitään -32 fhordin maskia tarvi, vaatiiko kromia ollenkaan jos on sulava ja linjakas kuin hain kita, sekota tyylejä eli miksi ei pikkasen race luukkia maskiin, -30 luvun muodot ja -50 luvun kitamallia ja vaikka mustaa -80 luvun race-look hinajakenno verkkoa suurimmille puluille ...


  Tulipahan jotain laitettua ..... sun auto se on tee mitä lystät, hieno siitä tulee :lol: :lol: :lol:
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Loksut on aina hienot,ja kaikkiin autoihin fenderit pakollisiksi joka autoon... .....Myos eteen! :rotfl:
   
 4. makke

  makke 1st gear

 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :eek: Ka niinpähän oli...Hienolta näyttää jo nyt!
   
 6. makke

  makke 1st gear

 7. rusty rocket

  rusty rocket Gearhead

  Tuohan alkaa näyttämään jo todella hyvältä 8) Asiasta kattokaiteisiin, onko Squeezerille tapahtunut mitään erikoista viimeaikoina?
   
 8. PELLAIRI

  PELLAIRI Gearhead

  Vaikkei oo "jenkki" niin 10pong. Silmä lepää.Ei oo mikään vitun tuuninki.
   
 9. makke

  makke 1st gear

  "Lättänä" Squeezer makaa säilytystilassa odottamaasa taas aikaansa. Nyt teen muiden autoja ja siinä ohessa aina välillä tätä rod/kustomiani.
  Uusia kuvia tulee ennen aamua, sillä rotjake edennyt taas jonkin verran.

  No joo, ei ole jenkki. Mutta jos en olis kertonut ei moni arviaisi. Se nähty kun pitkän linjan jenkkiharrastajia on tota romua käyneet ihmettelemässä. No tästä jatketaan ja nyt katto jo kuosissa 80% lopultakin...
   
 10. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  8) ...Maukas pallukka!
   
 11. lintta&romu

  lintta&romu Gearhead

  eikös se niin ole että jokainen tekee sellaisen mistä itse tykkää... 8)
   
 12. rusty rocket

  rusty rocket Gearhead

  Nimenomaan, sehän on tämän harrastuksen "suola", jotkut harrastaa kustomointia, toiset entisöi ja osa "tuunaa", yhteistä on halu tehdä/ teettää itseään miellyttävä apparaatti :D Olipa se sitten Cadillac, Peugeot tai Mosse, niin jokaisella on kannattajansa ja harrastajansa ja oli kaveri sitten euro- japsi taikka pesunkestävä jenkkiautomies, niin jokaiselle löytyy tilaa ja loppujenlopuksi auton edustamasta tyylisuunnasta taikka valmistusmaasta riippumatta me kaikki harrastajat ollaan samassa veneessä, tarkoitan tällä näitä erilaisia maksu ja lainsäädäntö kiemuroita, joiden kanssa pitää elää... Tulipahan taas avauduttua, mutta ei millään pahalla..
   
 13. Classic1964

  Classic1964 Gearhead

  Nam njam nam. Kyllä kelpais. :odroll:
   
 14. makke

  makke 1st gear

  Juu, kyllä se alkaa hakea niitä muotoja joita tässä topicissakin on ehdotettu, mut ei kokonaisuutena mitään suoraan.
  Päänupissani selkeänä kuvana jo toi lopputulos, mutta aikaa vielä ottaa et sellainen miksi sen haluan.
  Kyllä se kohta luiskaperä, sillä sellaiseksi sen muutan. Tosin nyt muutaman päivän breikki edessä tuon tekemiseen.
   
 15. Caprice87

  Caprice87 1st gear

  Hienolta näyttää ei voi muuta sanoa. Metallihohto väri tuo vielä hyvää plussaa tohon..Ei muutakun värkkäämään :lol: Jokos oot takalasin muodon päättänyt?
   
 16. makke

  makke 1st gear

  Maalia on jo hankittu 4 litraa, jos sen sitten autoon käytän. Kyseessä ns. kameleonttiväri jonka perusväri hyvin tumman ruskea ja sit taittaa muihin tummiin sävyihin. Yhteensä 6 pääväriä. Tiedä sit vielä 100% varmaksi onko tuo tuleva väri. Pitää ensin testata sen toimivuutta määrättyihin paikkoihin. Lähinnä nyt tuohon perään jossa eniten muotoja ja johon ei tule ainuttakaan rikkovaa saumaa. Siis ei tule takaluukkua, vaan siihen osastoon asioidaan takapenkin selkänojaa kääntämällä.

  Tuota tuo takalasijuttu on 90% päätetty tai osa siitä. Noudattaa määrättyjä muotoja joita osin jo autossa havaittavissa ja joita tulee lisää. En viitsi tässä kohtaa vielä kertoa millainen on ideani. Kuvista sit näkee varmaan reilun viikon kuluessa. Sen sanon, että vähän erilaista kuin totuttu on kyllä tulossa.
   
 17. Caprice87

  Caprice87 1st gear

  Sulla on ihan mielenkiintonen Projekti. Joo testaahan sitä väriä kyllä siitä varmaan aika hieno tulee. Kyllähän tohon koriin saa väännettyä vaikka millasen takalasin. Voihan se olla että kun tuo valmiiksi tulee ei sitä enää juurikaa Vauxhalliksi erota mikä lienee pääasia. :lol:
   
 18. rusty rocket

  rusty rocket Gearhead

  Kuulostaa erittäin maukkaalta ja kiinnostavalta suunnitelmalta 8) ja mitä noita aikaisempia Makken rakentamia autoja autoja on katsellut, niin voi hyvin uskoa ja kuvitella, että tuo tulee valmituttuaan kääntämään päitä ja herättämään mielenkiintoa siellä missä liikkuu, tekeehän se sitä jo nytkin :)
   
 19. makke

  makke 1st gear

  No tässä ihan punastuu noista sanoista.

  En muuta tosta vielä uskalla sanoa kuin sen, että siitä tulee ihan juuri sellainen kuin itse haluan. Ei tule olemaan minkään ns. totutun kaavan mukainen eikä mikään puhtaasti jonkun rakentelusuuntauksen mukainen; vaan ihan puhtaasti tekijänsä näköinen. Joko tykkää tai ei, mutta sen verran taiteilijaluonnetta omaan, että pidän pitkälti pääni siinä kohtaa mitä olen jo nyt suunnitellut. Nyt vielä se hyvä puoli, että parempi puolisko on oikea taiteilija, eli varmaan hän sit ojentelee minua jos alan levitoimaan sfääreissä tai menee muuten pieleen.
  Jos ei muuta, niin sen tiedän jo että keskustelua tulee herättämään niin hyvässä kuin pahassa.
  Ja kun jossain kohtaa mainitsin tuon, että ei moni Vauxhalliksi uskoisi johtuu jo pelkästään siitä, että ei tuo auto ole mikään pieni, vaan ihan kunnon mitoissa. Juuri tuo asia on osaa sen livenä nähneitä vähän hämmästyttänyt.
  Ja edelleenkin sanon sen, että tätä topiccia en ylläpidä siksi että haluisin korostaa tota tekelettäni. Vaan sitä että vaikka lähtökohta ehkä tuntuisi utopistiselta, niin työllä ja määrätyllä visiolla ja halulla (taidollakin) voi saada ties mitä aikaan. Eli, ei kun hilaamaan kotiin muitakin vastaavia ns. hyljittyjä aihioita. Tosin eipä taida Vauxhall enää kykyään olla sieltä hyljityimmästä/helposti löydettävissä päästä täällä Suomessa, ainakaan tuossa ikäluokassa. Mutta rohkea rokan syö ja aikainen lintu madon nappaa. Kohta ne aihiot oikeesti ruostuu pois jos joku ei niitä pelasta rodi/kustom kohteeksi.... miettikääs. ;)
   
 20. makke

  makke 1st gear

  Kertokaas mielipidettä...

  Nyt aatoksissa ettäs mitä ei sais tehdä tai mitä ei ole tehty.
  Eli... Sisusta autossa kokonaan tummanpunaista aitoa nahkaa. Mitäs jos tekis vinyylikaton? Ei carsontoppia, ei koko auto samalla maalilla, vaan jotain hyvin erikoista?!
  Maalin saan tänään, eli pääsen testaamaan tota helmiäistä. Mut toi katto, olisko tumma kori ja sisältä punainen ja sit päällä katto punaisella vinyylillä.
  Sopiiko se rodiin? OK, ehkä absurdi idea kun vinyylit tulleet vasta 60-luvulla (sikäli oikein et ekana juuri Vauxhallissa vinyyli ollut).
  Mielipiteitä odotellaan. Jään kuulolle----


  Taas ajatuksella dare to be different, mut meneekö överiksi tässä kohtaa?
   

Kerro tästä muillekin!