O: -70 cuda pienoismalli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja mxu, 1.9.2012.

  1. mxu

    mxu 3rd gear

    Eli 70 cudan/barrcudan pienoismallia olen yrittänyt huonolla menestyksellä etsiä, jos sinulla on moinen myydä, laita yv.
     
  2. exoddus

    exoddus 3rd gear

  3. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Eli tuolta jälkimmäisestä vaan tilaamaan
     
  4. mxu

    mxu 3rd gear

    Sori, pitää tarkentaa, 1:24/25 koko ja rakennussarja haussa.
     
  5. exoddus

    exoddus 3rd gear

  6. exoddus

    exoddus 3rd gear

  7. mxu

    mxu 3rd gear

    ei lähetä australian ulkopuolelle? vai ymmärsinkö väärin?
     
  8. palotila

    palotila Gearhead

    Jos muovirakennussarja käy niin noita saattaa löytyä http://www.tietonikkari.fi:stä. Itse taisin ostaa heidän pöydältään AmCar showssa. Multa löytyy tuo Revell/Monogram 1971 Hemi Cuda, olen tosin sen aloittanut mutta tähän mennessä vain moottori on koottu ja maalissa. Voin tuon myydä jos niin kiire on ostaa? Tietonikkarilla tuo maksaisi 25e, voin myydä 20e + lähetyskulut. Laita yv jos kiinnostaa tai haluat kuvia siitä.
     
  9. mxu

    mxu 3rd gear

    muovisarjaa just etsinkin ja pitäisi olla juuri -70. Eikä löydy tuolta tietonikkaristakaan, tiukassa tuntuu olevan.
     
  10. Toni.Virta

    Toni.Virta 1st gear

  11. SQ

    SQ Gearhead

    Tuo ei ole '70 vaikka otsikko niin väittääkin, vaan uudempi (pyöreät takavalot).

    Ainoa helposti saatavilla '70 oleva lienee Revellin 1:24 AAR Cuda, '71 löytyy vielä helpommin, mutta ei ihan yhden illan näpräyksellä muutu '70:ksi. Valitettavasti noi Revellit on muodoiltaan korkeintaan sinnepäin, mutta toki noi Cudaksi tunnistaa.

    MPC:n aikoinaan tekemä '70 vuosikertasarja on nykyään harvinainen ja kallis. Sittemmin sen muotit on muutettu vuosi kerrallaan '74:ksi asti, mitä peruja toi linkin (koneeton) snäppärikin on.

    Itsekin moista joskus kyselin tuolla FCMA:n puolella:
    http://www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=13&t=9624


    Mulla on ainakin tollanen amt:n liian uusi koneeton snäppäri kaapissa, saattaa löytyä Revellin AAR myös, tarkistan. Kaverilla taisi olla parikin AAR:ää? Kysyn. On mulla sitten '70 1/2 Camaroitakin jos sulla Mika vielä se mun ex-Camarokin on tallessa. ;)
     
  12. mxu

    mxu 3rd gear

    Tokihan kamarokin tallessa on, tosin tuolla vihollisen vehkeellä on tämä kesä päristelty.. Siitäkin pienoismalli vielä väsäämättä. Tämä e-body pienoismallihomma edistyi sen verran että joku minulle tarjosi aar cudan pienoismallia ja sen tietty ostin. Kummaa miten harvinaisia ovat nuo pienoismallit vaikka niin "suosittu" auto kyseessä..

    Mutta en kyllä tiennyt että nuo Revellin sarjat on tuommoisia muotopuolia, mikä niissä on eniten pielessä?

    Hei SQ, sinulla kun tuota tietoa noista sarjosta on ja vielä kaminaa harrastat, kaverilla on 72 camino ja on laiskasti etsiskellyt jotain sarjaa 71 tai 72 caminosta huonolla menestyksellä, liekkö moisia olemassa ja mistähän voisi löytyä? edit kyllähän noita ainakin e-baystä näytti pikaisella googlauksella löytyvän mutta olisiko jollain suomessa?
     
  13. SQ

    SQ Gearhead

    Hienoa. :D Onhan toi Cuda meikäläisenkin suosikkilistalla kirkkaasti top kympissä ja nimenomaan '70.
    Moni on tuota hyvän e-body Cudan puutetta ihmetellyt. Niinkin paljon, että kumma jos ei joku isoista valmistajista pian tee tuosta kunnollista mallia 1:25 skaalaan. Ilmeisesti noi Revellin 1:24:set myy vieläkin sen verran hyvin etteivät näe tarvetta uusille muoteille. :/


    Mä en ole noita tosissani vertaillut oikeaan autoon tai edes kuviin. Toi muotonissutus on vaan useammilla foorumeille toistunut, niin jotain isompaa siellä varmasti onpielessä. Juniorina (20+ vuotta sitten) rakensin pari tuollaista Revell/Monogramin '71 Cudaa. Silloin kiinnittyi huomio oudon näköiseen perään ja jotenkin "venytettyyn" kylkeen (liian pitkä akselinväli?), mutta kuten totesin, kyllä nostakin Cudan tunnistaa.


    '72 Caminosta ei sarjaa ole. Ainoa tuon kopan Kamiina on AMT:n '68 ( http://www.ebay.com/sch/Models-Kits-/11 ... 68++camino ), jota löytyy ainakin paria eri painosta. Tuonhan voi naittaa yhteen vaikkapa AMT:n '72 Chevellen kanssa. Tosin tuossa Chevellessä on vääränlainen maski ja alustaltaan kumpikin sarja on kohtalaisen karu. Parempi maski olisi MPC:n tai AMT:n vanhemmassa '72 Chevellessä (sittemmin muotteja muuteltin enemmänkin ennen tuota nykyista '72:sta, joka siis huomopi kuin nuo vanhemmat), mutta MPC:ssä on oudot kiinnivaletut mulkosilmävalot ja se (kuten vanha AMT) on nykyään harvinainen ja siten hinnaltaan keräilytasoa. http://www.ebay.com/sch/Models-Kits-/11 ... 2+chevelle
    Jimmy Flintsonelta löytyy sitten '72 Caminon hartsivalukoppaa ( http://www.ebay.com/itm/Jimmy-Flintston ... 53e67ff701 ), joko pelkkä kori (mulla on jemmattuna pari tuollaista koria, ihan hyvältä näyttävät) tai "sarja" missä kori, alusta (AMT:n kopio?), sisustuskaukalo ja puskurit. http://www.resinrealm.net/Star/Flintsto ... index.html
    Maski/etuvalo/puskuri-yhsitelmää löytyy lisäksi joiltakin hartsivalajilta. Mulla on Denconin ja Modelhausin versiot, joista Modelhaus on kertaluokkaa parempi. Modelhausilta löytyy lisäksi takavalot. http://www.modelhaus.com/
    Tuossa vähän enemmän juttua noista maskeista ja '72 Chevelle/ElCaminoista muutenkin http://www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.ph ... 2+chevelle
    Noi ketjun kuvat (Dencon vs. AMT maskit) löytyy Fotkista
    http://public.fotki.com/OskuH/myydn/72chevelle-001.html
     
  14. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  15. SQ

    SQ Gearhead

  16. okin

    okin 1st gear

    Mikä valmisti 1/25 Cudaa hemillä juuri vm-70 kasikyt luvulla olisko ollut Amt,tiedän sellaisen olleen mutten muista tarkasti.Minulla on sellainen jossain säilössä rakennettuna.
     
  17. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

  18. okin

    okin 1st gear

    Ei ole samanlainen mikä mulla.Mallin vm voi olla muukin olisko valmistaja ollut sittenkin joku Johann tai sinnepäin,kaikkea kun ei voi muistaa aikaa kulunut n.30vuotta kun näiden kanssa enemmän pelasin
     
  19. mxu

    mxu 3rd gear

    Nyt sain käsiini tommosen revellin tekemän keltaisen 70 aar cudan, on kyllä tosiaan vakavia muotovirheitä tässä korissa ku vertailee tuohon oikeaan autoon..
     
  20. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Mulla on tollanen Revellin AAR cuda malli jouten jos joku haluaa ostaa. 25 euroa plus postikulut. Monogrammin 71 Hemi Cuda on kans, eri challenger malleja (yankee challenger yms.) Ylipäätään noin 60-70 erilaista moparmallia joutais myydä pois.
     

Kerro tästä muillekin!