Oldsin öljytikku

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Pas(i)kiainen, 3.4.2014.

  1. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Onko sama 307 ja 350 bensa pikkulohoissa?
     
  2. SauliK

    SauliK Gearhead

    jep.

    öljypohjat ja pumput, pickupit menee ristiin ja myös tikut.

    myös isolohkosta käy pieneen ja toisinpäin, bensakoneissa siis. dieseleistä en tiedä ja kai jossain toro etuveto moottorissa voi olla eri
     
  3. Substitute

    Substitute Gearhead

    Noissa kannattaa olla silleen tarkkana että tikun ja putken pituus täsmäävät toisiinsa, eli että ovat pareja. Niissä on yllättävän monia eripituisia pareja.
    Jos on alkuperäinen vaikka putkikatkennut pari käytettävissä, niin se öljytikun pituus mitattuna alaspäin siitä putken ja lohkon kauluksesta kertoo oikean öljynpinnankorkeuden.
    Jos on juotosvälineet, niin sen katkenneen ulkoputken voi juottaa kuntoon.
     
  4. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    No mulla kun on ihan paskana tuo tikku, tai siis joskus on ottanut startin plus kiinni putkeen ja polttanut reiän, tikkukin on siitä kohtaa kärsinyt ja sitä on hitsattu tms, joten tikkua saa änkeä ihan tosissaan sinne putkeen että voi tsekata öljyt...
     

Kerro tästä muillekin!