Oldsmobile Cutlass 2D '80

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja ZZtopi, 22.2.2015.

  1. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    juurikin sopivan pieni etunoja tuossa minusta on.

    tarroistakin itse luopuisin.. tai. ainakin vaihtaisin niiden tyyliä ja väriä hieman vähemmän räikeäksi.

    jos aiot lasikuituiset puskurit tehdä niin ilmoittele jos se takapuskuri jää ylimääräiseksi joskus.. kaveri on puolihuolimattomasti etsinyt ehjämpää versiota omaansa.
     
  2. ZZtopi

    ZZtopi 1st gear

    Kuvia katsellessa kyllä hyppää omille silmille myös nuo tarrat.. Mietteissä oli tosin pieni kylkiteippaus tehdä, siitä ei vielä enempää.

    Pidän mielessä puskurihomman!
     
  3. Hellfirebird

    Hellfirebird Gearhead

    Omat mieltymykset tyylin ja autojen suhteen kullakin, mut tuskin monikaan ,jos mikään harrasteauto on koskaan tai kerralla "valmis" :lol:
     
  4. jrasi

    jrasi Gearhead

    Etunoja on hyvä, mutta tiputtaisin itse hieman alemmaksi, kuitenkin niin että noja pysyy. Scoopissakaan ei ole muuta vikaa, kuin ehkä turhan pyöreä tuohon viivottimella piirrettyyn koppaan.
     

Kerro tästä muillekin!