Onko kukaa muu katellu monster garagea

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja dr raggare, 11.4.2005.

  1. dr raggare

    dr raggare 1st gear

    on muuten aika mainio sarja. (paras reality sarja jonka oon nähny)
    itellä on joku reilu 20 jaksoa ja tekis mieli kerätä kaikki. mutt tuntuu olevan suomessa sarjan seuraaminen olevan kohtuu vaikeeta, koska sitä ei suomen telkassa tule. Vaan jaksot joita oon nähny nii ne on ripattu jenkki telkusta. hillitön reality sarja hitti jenkeissä.

    eli jenkki discovery channelilla tullut sarja, jossa Jesse Jameksen johdolla rakennetaan monstereita.
    esim eräässä jaksossa customoidaan '54 chevy auto chopataa ja sektinoidaa ja madalletaan, asennetaa jegsin tekniikka ja muuta mukavaa. (parhaita jaksoja) tai sitte
    ss el caminosta tehää figure 8 racer tai
    cadillac eldoradosta tehdään mahdollisimman nopea 1/4 maililla.
    blazeristä tehää pike peaks racer.
    cadillac hearseystä tehää haudankaivaja bobcat jne.

    idea on se että viikon aikana monsteri suunnitellaa ja tehää valmiiks ja vieraina on yleensä jenkkien parhaita auton/motskarin rakentelijoita rakentamassa monstereita. rahaa on rajatusti jne. en muista kaikkia sääntöjä

    olisikohan mahdottomuus nähdä suomessa nähdä jaksoja en tiä.. mutt ensin pitäs jengi saada tietämää tälläsesta sarjasta ja tietty kiinnostumaa ett se kiinnosta tv kanavia.
     
  2. sikakoppa

    sikakoppa 3rd gear

    kaverilla ollaa katottu muutamia jaksoja niissä tehtiin jenkki rekasta trike,nakki kojusta kiihytys auto,ambulanssista kiihytys auto jolla ajetaan koko matka keula pystyssä ynnä muuta kivaa. harmi kun ei ohjelma näy suomen telkusta.
     
  3. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Taitaa melkein helpoimmalla saada war..ööö...netistä hakemalla. Bittorrent on hyvä ohjelma tarkoitukseen.

    digitaldistractionin trackerilta löytyy paljon jaksoja.
     
  4. Comeetta

    Comeetta 1st gear

    Aivan mahtava sarja! Itelläni on koneella 44 jaksoa (13 Gigaa) ja kaikki taitaa olla katottu useampaankin kertaan. Dc++:lla näitä oon lataillu, mutta aika heikosti on löytynyt. Kavereillekkin olen jaksoja näyttänyt ja kaikki ovat jonkinlaista kiinnostusta sarjaa kohti osoittaneet.

    Jesse James on kyllä tekniikan-ihmelapsi kirjaimellisesti! :D Monessakin jaksossa on ensin rakennusryhmä miettinyt toteutuskelpoisia ratkaisuja useita päiviä, mutta kun herra James saapuu paikalle hän katsoo kohdetta minuutin ja selittää muille kuinka se helpoiten ja nopeiten onnistuu. Täytyy kyllä olla todella fiksu kaveri, eikä taida olla mikään tyhjätaskukaan, kun pyörittää omaa West Coast Choppers firmaa. Jesse James taitaa tuolla rapakon takana ollakkin monelle juniorille idoli ja hyvä niin!
     
  5. dr raggare

    dr raggare 1st gear

    tota taitava jannuhan se tosiaa on. varsinki miten se käyttää sitä englantilaista pyörää.
    mutt täytyy kritisoida vähä siitä että ei taida juuri motskareissa, mitä se itelle on rakentanu, nii niissä ei juuri ajo mukavuuksia ole otettu huomioo (ajoasento) ja keulan jätöissä sitä vois joku vähän valistaa.
     
  6. Lazze

    Lazze Gearhead

    Kannattaa muuten tsekata myös nämä sarjat: American Hot Rod, Rides ja Overhaulin´
     
  7. Macho

    Macho Gearhead

    Näistä edellämainituista kiinnostavin on omasta mielestäni American Hotrod. 8)
    Jos suomen telkkarista tulis vastaavia ohjelmia, kiikuttaisin tv:n takaisin tupaan.
     
  8. jaketin

    jaketin Gearhead

    discovery channelilta tulee rides, american chopper.. kun nuo muutkin näkyisivät. amazonista ostin monster garagea yhden dvd verran. ei ollut kallis. sekä rides ekan kauden. eikä sekään hinnalla pilattu..
     
  9. Piru

    Piru 1st gear

    motorcycle maniat 1-3 on kans olemassa jossa voi seurailla J.Jameksen firman touhuja.sitten löytyy great biker build off 1-12 jossa useat chopper rakentajat kisaavat keskenään.
     
  10. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    Voin kuvitella suomalaisen version monster garagesta: otetaan 6 amista + pääamis. Rahaa on käytössä 100 euroa ja aikaa 6 päivää. Tarkoituuksena on väsätä teinituning, eli helvetin iso lintulauta, levikettä, simonsin tehoputki 1.3 koneeseen ja mustat kalvot lasiin. kromiset Mangels vanteet ja 40 senttinen paokputken pää kruunaavat kokonaisuuden. äänenstoisto on tietenkin 3000 wattinen jota luukutetaan paikallisella torilla niin saatanasti, että pellit rämisevät. :mad:

    Toinen versio. otetaan 6 suomalaista ja annetaan heille aikaa 7 päivää rassata autoja. Tyypit vaihtavat innolla 2.8 litran Cedrikin diesel koneita Caminoon ja piilofarmareihin. Tämä ihan sen takia että ne vie vähän bensaa!!! Nurkassa heiluu oikein mulkku katsastus inssi joka valittaa joka asiasta ja hakkaa piikillä läpi harmaan kiven. Ohjelmassa nähdään myös aken prosentti laskuri, joka päivittyy osien myötä. Taustalla on nähtävissä aken hallinto jolta pitää anoa muutoslupia isompiin muutoksiin, tämä on yhtä helppoa kuin mikä tahansa paperinen byrokratia. :rotfl:
     
  11. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Hmm, ei kai se chopperissa se ajomukavuus kuitenkaan oo se juttu, ja mistäs tiedät miten mukavia ne on ajaa, vetihän ne motorcyclemanioissa aika pitkääkin reissua. Ja hei, ,voitko oikeesti silmämääräisesti muka arvioida jätön jostain kuvista noista pyöristä, ei ne mun mieestä mitenkään silmiinpistävästi oo pielessä...
     
  12. dr raggare

    dr raggare 1st gear

    tottapa turiset ton jätön silmävarasesta arvionnista. mun mielest niis ei kyll ollu (miten sen nyt sanois) kallistettu tai käännetty runko putkea vaan runkoa oli vaa jatkettu ja laitettu pirun pitkä etuhaarukka. T-paloista en nyt tarkkaa muista miten oli laitettu. juu ei vaa iske oikee toi jenkkien chopper tyyli muhun.
    Kattelin vaa ku se ajoasento ei näyttäny kovin mukavalta ku roikutaa lähinnä sarvissa ja jalkojan lepuutetaa enskavetokopan päällä (siinä ku ne ajaa kimpassa dayttonaa). mutt siel arizonassa miss oli pitkiä suoria nii pyörähän oli vakaa ku mikä pysty ajaa ilmankäsiä varmaa pitkiäki matkoja.
     
  13. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Tolla Jameksella on kyllä hillitön tyylitaju, noi pyörät on uskomattoman hienoja. Esim. toi Goldbergille tehty El Diablo Rigid on just meikäläisen makuun... Löytyy tuolta sivuilta kyllä muutamia muitakin tyylikkäitä laitoksia 8)
     
  14. Swine

    Swine Gearhead

    Noita biker build-offeja on tullut muuten uusi tuotantokausi,13 jaksoa ellen väärin muista.Oliskohan puolet tulleet jo pihalle.Sitten on vielä world biker build-off,jota on (kai?) 3 jaksoa.Sellainenkin on olemassa kuin hot rod build-off,siitä on nähty parisen jaksoa.
    Monster garagesta on tullut vahdattua jokunen jakso,melko mielenkiintoisia jaksoja on ollut näissä uudemmissa.Esim.A-mallin tudorin hotroddaus,70-luvun tyyliin rakennetun T-mallin muuttaminen lumikulkineeksi,bellytank racerin rakennus...

    Ja tuo 54':sen letukan rakennus on koko sarjan helmi,rakentajalegendat choppaa ja sektioi letukan viikossa 8)
     
  15. Piru

    Piru 1st gear

    niin on näköjään...
    http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/Ep ... _BuildOff/

    saisivat ruveta näyttään euroopan discoveryltä pikkuhíljaa kans ko.sarjaa.

    tämä on kait se american hot rod?jossa boyd coddington kisaa näsäviisaan,nykyään entisen työntekijänsä kans?
     
  16. Swine

    Swine Gearhead

    Ei ole sama,american not rod draamashowta on nähty myös.Tämä on vähän kuin biker build-off,mutta hot rodeilla mopojen sijaan.Itse en ole nähnyt kuin nuo 2 osaa,jossa Barry White ja Jimmy Shine ottaa mittaa toisistaan.Shine tekee perinteisen peltisen hottentotin.32'roadsterin,remmiahtimella ja ardunin kansilla.Mr.White taas kyhää hi-tech kuttaperkkapulkan.
     

Kerro tästä muillekin!