Onko näyttelyä keväällä 2010???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja HV, 23.10.2009.

  1. HV

    HV Gearhead

    Onko näyttelyä keväällä 2010???

    Kiinostais tuo ajankohta? Vai vuodella siirtyy eteenpäin, että tulee kahta kauheampi 30 V näyttely! Onneksi olkoon jo etukäteen!

    On vain ajatuksia päässä, jota vois toteuttaa samassa yhteydessä.... :lol:
     
  2. Luakkonen

    Luakkonen 1st gear

    Hai!

    Näyttely tullaan isolla todennäköisyydelä pitämään ensi keväänä.
    Asiaa pähkäillään parasta aikaa klubin miitingeissä - varmistamme tiedon pikimmiten.

    Ajankohta tulee todennäköisesti olemaan toukokuun loppupuolisko.

    ...piru kun ei nää työkiireet sotkis tätä harrastetoimintaa, niin ehtisi paremmin keskittyä... mutta ideoita ja yhteistyökuvioita voi alustavasti esittää vaikka allekirjoittaneelle, mieluiten sähköpostitse! Osoite on arttu(miumau)tulijaleimaus.com.

    t. Luakkonen
     
  3. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    Etukäteis ilmotus, mukana talkoissa jälleen! Pietään hyvät sielunmessut!
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    15.-16.5.2010 Motopark Drag Race kisat,pitäkee vaikka seuraavana viikonloppuna!!Tosin Suomen kesä on niin lyhyt että vapaita viikonloppuja on vähän ja hyviä tapahtumia tulee väkisin päälekkäin!!!
     
  5. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Susirajan rompepäivät pidetään 22. -23. Toukokuuta eli toiseksi viimeinen viikonloppu. Ja jos samalle viikonlopulle sitten ymppäytyy muitakin näyttelyitä ja cruisinkeja niin älkää nyt Kuopiossa järjestäkö mitään vastaavaa samaan aikaan.
     

Kerro tästä muillekin!