Onko rodeja rakenteilla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 12.12.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    No miksi ei saisi, jos kanta-autossa riittä prosentit ja autoon vaihdettavan moottorin tehot pysyvät rajojen sisällä, niin ei ongelmia!!
     
  2. Aivan , kyllä suomessa saa tehdä kaikenlaista kun sen oikein oivaltaa :wink:
    Osa kansaa vain vaikeroi ja toiset tarttuu härkää sarvista.....
     
  3. petu54

    petu54 2nd gear

    se holstin ex 34 ford on siitä harvinainen 3 ikkunainen että se on kuitenkin 5w coupe.
     
  4. petu54

    petu54 2nd gear

    se holstin ex 34 ford on siitä harvinainen 3 ikkunainen että se on kuitenkin 5w coupe.
     
  5. petu54

    petu54 2nd gear

    piti näköjään kirjoittaa 2 kertaa että uskotaan
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Holstin 34-ford ensinmäinen oli 5w(hot-34)ja toinen oli 3w (sieltä karhulasta ja tummanpunainen...)ja nyt tallis makaa 28 tudor.Mut mitä tallis makaa ens kesänä hmm... (HARA)
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    ei tää nyt kattojen muotoon kuulu mutta onks kellään tieto suomeen perustettavasta A-ford kerhósta, kai sinne rodi foordillakin pääsis :wink:
     
  8. Micky

    Micky Gearhead

    tarkotus olis kevään mittaan alkaa rakentelee '49 4d pilot eightiä uuteen uskoon,jahka saa purettua hylsyx et pääsee vauhtiin.

    niinkin tuore rojekti hankinta kuin eilinen,aika näyttä mitä tulee ja rojekti kuviakin tulee...

    lisää helmiä poriinkin päin...
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Karva myi varastostaan -36 varaosa ja kokonaisen -39 Plymouth projektin valkealaan
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Karva myi varastostaan -36 varaosa ja kokonaisen -39 Plymouth projektin valkealaan
     
  11. Karva

    Karva Gearhead

    Joo, vai että kokonainen ...

    Valkealan suunnalla ilmeisesti alkaa rodi ja rakentelioiden määrä kasvaa noin 100 %, jos toi kasa tosta viikon, parin sisään liikahtaa ...

    Kyseessä on tyypillinen suomi-metsä raato ja siihen varaosa korin palat, mallia plymo -39.

    :-o :-o :-o
     
  12. PARTNER

    PARTNER 1st gear

  13. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Minkä mallinen PARTNERin aakkonen on, jos saan tiedustella?
     
  14. PARTNER

    PARTNER 1st gear

    Se on oma modifikaatio joka on alunperin ollut pick-upin hytti.Nyt se on sellanen kovakattoinen roadster ilman sivuovia ja perä on itse väännetty 56 chevyä muistuttava.P.S ei pitäis tällä tavalla paljastella projekteja tai ne ei valmistu koskaan.
     
  15. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    mä oon kai sit semmoi "pussihousu", ku tarkotus ois säilyttää -39 foordeissa katot ja ovien lukumäärä(4kpl) vakiona ja vielä 60hp lättis...lisää 37-39 fordeja on vielä tuolla metsissä valmiina oottelemassa, et sulavat irti maasta. sit tontilla on yks -37 stude diktaattori on kans, mihin pitäs kevväämmällä hakee toinen koppa.

    PS. olisko asiassa järkee, jos laitan T-Fordin runkoon -28 Buickin suoran kuutosen? eiks siinä ois suorituskykyä?
     
  16. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Kannatetaan! Period-perfect! Laittakaas kuvia näkyviin jos maltatte paljastaa. Muutama kuva omasta T:stä tulossa...
     
  17. Karva

    Karva Gearhead

    Oli noita metsäraatoja ja panin sitten niitä vähäsen liikkelle eli alkutalvesta läx -37 ford palat ja yhtä surkia -38 chevy raadot tonne etelän suuntaan, mitähän niille on mahtannu tapahtua, muistaakseni pojilla oli joku vastaava tekeillä, menasivat saada noista p... jotain irti ... ???

    Tossa joulun nurkilla läx -39 plymo, mallia ex chevy53, Valkealan perukoille, ja pikku-Studen alusta pohjanmaalle, ja just pari viikkoa takaperin myin viimoisen metsäraadon eli -39 Ford kasan Voikkaalle, ei mulla noita ikävä ole mutta mitähän niille kuuluu ... ???

    Tuo oma Dodge -38 projekti ei kyllä kerkiä kesäksi, mutta Puli-Song laitto jotta : sit tontilla on yks -37 stude diktaattori on kans, mihin pitäs kevväämmällä hakee toinen koppa, ja kävi mielessä jotta mitä siitä jää yli, olis etuovet tuohon koppaan hakusessa, täällä kun on yksi -39 president jemmassa ???

    :-o :-o :-o
     
  18. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Karva kirjotteli....
    [ja kävi mielessä jotta mitä siitä jää yli, olis etuovet tuohon koppaan hakusessa, täällä kun on yksi -39 president jemmassa ???

    :-o :-o :-o


    [/quote]
    No tää diktaattori lepäs löydettäessä kylellää sammalikossa ja rungon ja taka jousien välistä 16" koivu. sillä seurauksella, että hantin kylki jäi sinne sammalikkoon. runko oli kuitenkin ollu irti maasta joten se on ikäisekseen hyvässä kunnossa. toisen kopan mukana olis tulossa "ehjät" ovet mut tästä nykysestä ei oikee voi hyödyntää, ku kuskin ovee ja tekemistä on siinäki. sit yks ylimääränen hantin projektilokari -39 Foordii löytyis, ku joskus sellasta kyselit?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Puli-Song 2004-03-17 15:39 ]</font>
     
  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Nyt kun kerran tuli jälleen aidoista metsäraadoista juttua, niin tulipa mieleen että mulla on just yks hantin puolen takakylki lokareineen takaoven takakarmista takaluukun reunaan.

    Ja uskoisin sen olevan just 37-Stude Dictatorin kylki... No ei vaan, piruko noita noista pokkauksista tunnistelee, en mä tiä mistä se on, mutta sellainen mulla ylimääräisenä kuitenkin on. Otan kuvan tänään.
     
  20. B 50

    B 50 Gearhead

    Eiks Louis Chevroletkin noilla Buickin kutosilla kisannu.
     

Kerro tästä muillekin!