Onko rodeja rakenteilla?

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 12.12.2002.

 1. kustum4evo

  kustum4evo 3rd gear

  Mulla on ollut tossa jo pitemmänkin aikaa kasa e83w:n osia ja tekniikoita yms.,tosin nyt olen jo hävittänyt lähes kaiken pois-roskiin, romuksi ja osa mennyt ihan suoralla rahallakin..
  saattaa löytyä vielä jotain, yks purettu runko, hyvä konepelti, kohtalainen maski,parit etulokarit, yksi perä, ikkunan pokia, etuakseli yms. :odroll:
   
 2. jorkki107

  jorkki107 Gearhead

  en nyt sanois et viellä rakenteilla,mut osia (pelti)ja kanta autoa etsiskelen 38 chevylle.
  jos ois oikein nokkela kaveri ni ton rojektin vois saada alkuun,kunhan san pyörän ja vaimon Buickin nippuun(mr kuntoon) :oops:
   
 3. Ralliperuna

  Ralliperuna 1st gear

  YV.tä pukkaa !!
  Onko tiedossa muita e83w rakentajia? Multa jäisi paljon entisöintiin käypää osaa yli omien tarpeiden. Kohtuu hyvä kuntoisia kun tämä auto leimattu viimeksi -65... :eek:
   
 4. eekoo

  eekoo 3rd gear

  Buick-Panel leimattiin ongelmitta keskiviikkona, nyt odotellaan kelien kuivumista 8)
   
 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Lienekkö kuvia valamiista tarjolla ennen näyttelyitä... :eek: 8)
   
 6. fordolet

  fordolet 1st gear

  Tunnistaako joku kyseisen kiesin? Päätyi minulle tuossa jokin aikaa sitten ja oon askarrellu siihen vähän sähköö ja muuta. Onko joku kenties koittanu kilpiin tuota? Varmari Caprisen alusta. Ja jos joku on saanut leimattua vastaavanlaisen niin kiinnostaisi tietää miten. Kova halu olisi saada kilpiin tuo ja kerralla mielellään hakemus läpi. Ja kaikki muu tieto kans tuosta kulkineesta kiinnostaa.

  [​IMG]
   
 7. Puli-Song

  Puli-Song 3rd gear

  Kyllä joutuu kovasti tekemään muutakin kun vaan sähkötöitä, että tosta kötöstyksestä auton näkösen saa. :odroll:
   
 8. Delvis

  Delvis 1st gear

  Kyllä joutuu kovasti tekemään muutakin kun vaan sähkötöitä, että tosta kötöstyksestä auton näkösen saa. Kyllä näin on melkonen tekele on kyllä! :eek:
   
 9. Jenkkilästä tuli raahattua 28 roadster suomeen , pitäis kait alkaa talvea vasten väkertämään siitä jotain kun tuli tuossa tänään kaverin 34 sella ajeltua niin kyllä se vaan poltetta alko nostamaan...prlk.. :lol:
   
 10. jakke ja sepi

  jakke ja sepi 2nd gear

  Kaks on haaveelu astehella. Toisesta tuloo? gasseri ja toisesta jotaki muuta. . .
   
 11. eekoo

  eekoo 3rd gear

  lavaa nikkaroit lokasuojilla vähä muotoihin sopivaksi, sitte hiekkapuhallus parin metrin etäisyydeltä ja jätät sellaiseksi, roiskit suolavettä päälle niin keväällä sulla on tosi hyvä rotta, katsastus ei pitäis olla ongelma , prosentitkin riitää kun on kaprisen akselit ja tekniikka.
   
 12. Otto

  Otto Gearhead

  En tiedä kenen kuvia nämä on, nää on D-D:stä 2007
  yy, kaa, koo, nee
   
 13. fordolet

  fordolet 1st gear

  Joo rosentit pitäs riittää, kävin tuossa konttorillaki jokin aikaa sitten turisemassa katsurin kans tuosta vehkeestä. Ja oli kyllä asiallinen ukko siihen verrattuna mitä yleensä kuulee suhtautumista jenkkivehkeisiin konttoreilla. Oikeen kirjasta selaili muutoskatastushommia ja selitti niitä rosentteja ja muita. Mut tosiaan poikkeusluvan joutuu kirjailemaan akelle ku ei oo samaa mallisarjaa :( . Pitää vaan kehitellä hyvät perustelut sinne.

  Kovasti näyttää tutulta oton laittamat kuvat. Maski näkyy vaan olevan erilainen ja jonkunlaista putkiviritystä laitettu tuohon konehuoneen ympärille.
   
 14. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  No kiva homma. Olisihan tuo aika erikoinen vehje näin pohjosessa...

  En tie käynökkö joskus ihan paikanpiällä kettuilemassa ja ihmettelemässä.. :poff: :wink:
   
 15. B 50

  B 50 3rd gear

  Koitin houkutella auton rakentajaa tänne kommentoimaan, tosin välikäden kautta, mutta ei ainakaan vielä tähän mennessä ole tulosta tuottanut.
   
 16. eekoo

  eekoo 3rd gear

  , saikko yyveen?,


  ei oo näköjään lähteny, kirjootan uurestaan kun ehdín..
   
 17. spychobilly

  spychobilly Gearhead

 18. jaketin

  jaketin Gearhead

 19. slantsexengine

  slantsexengine 1st gear

  joulukuussa 2008 alotin rotan rakentamisen, nyt ollut kesä tauolla mutta jatkuu kun alkaa syksyn sateet.
  enempi kuvia löytyy tuolta proju osiosta:http://hotrodratrodfinland.foorumit.fi/index.php


  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 20. Rohva

  Rohva 1st gear

  Olen nyt jonkun aikaa seurannut tätä rotta rodi ilmiötä suomen maassa, ja nyt on pakko puuttua tähän. Kävin taannoin Tammisaaressa katsomassa kun letka tuli torille ja pääsin ihan läheltä katsomaan näitä rotta rodia, ja hämmästyin todella miten vaarallisilla laitteilla toiset ovat liikkeellä.
  Esim.-Jarrusatulat huterasti kiinnitetty (3 mm pelti). -Ohjauksen crosslink hankaa 4-linkiin. -Erillaiset akselien ripustukset missä tukivarsien liikkeet rajoittuvat ääriliikkeessä.
  Kun/jos täälläinen laite, siirtymäkilvillä, joutuisi jonkinlaiseen liikenneonnettomuuteen niin se ei ainakaan auta parantamaan viranomaisten asennetta meitä kohtaan. Olen itse rakentanut 2 autoa kolmas työn alla, joten tiedän miten vaikeata se voi olla. Tiedän myös miten hauskaa se on kun se vihdoin on "valmis".
  Jäitä hattun ja ajatelkaa omanne ja muiden tiellä liikkujien turvallisuutta.
  Kaiken tämän sai aikaan Slantsexenginen kuva etuakselinripustuksesta, ethän vie sitä tuollaisena tielle. Iskarien kiinnitys? Halkaistu V-tuen kiinnitys runkoon nyttä hennolta, Jousipakan U-pulttikinnitys.
   

Kerro tästä muillekin!