onko tapahtumia missään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja impala67, 17.11.2006.

  1. impala67

    impala67 Double Gearhead

    sattuuko kukaan tietämään yhtään autotapahtumaa MISSÄÄN vuoden lopussa tai alussa? edes eestissä tai ruottissa... pelkkiä kännäyspileitä vaan vai.

    eikös seinäjoella ole ollut joku botnia swappi tammikuussa...?
     
  2. CTS

    CTS Gearhead

    Onko tylsää? :D
     
  3. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Eikös sun tallissa o sit tapahtunu autolle/moottorille mitään? Siinähän on autotapahtumaa parhaasta päästä... :rotfl: :poff:
     
  4. hoppa69

    hoppa69 3rd gear

    Romutori 2.12

    http://www.race-inn.ch/index.html?&page ... evel=0&l=2

    Meikä on menossa tonne, tosin se on Sveitsissä, aikas lähellä kummingin :odroll: . Ei vaan, sen takia mulle lähellä kun täältä alhaalta kotiutuu, niin ohi ajan, saas nähdä onko siellä mitään 8)
     
  5. starcraft

    starcraft Gearhead

    Seinäjoella on tavannut olla tammikuun puolenvälin nurkilla swap. Melko pieni tapahtuma mutta joka vuosi siellä on käytävä kun on noi keskitalven tapahtumat vähissä.
     
  6. 2fast4you

    2fast4you Gearhead

    Talvitoimintaa

    HETI kun saa nastat heittää nurkkaan eli 1.3 on Ahvenanmaalla wintter-cruising R&R Partyt OldTimeCruiserssien tallilla,porukka paikanpäällä on todella mukavaa.
     

Kerro tästä muillekin!