Opel Kadett, malli A

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja nullzwei, 9.11.2004.

  1. nullzwei

    nullzwei 1st gear

    Sattuipa silmään tuollainen Turun Latokarissa. Auto on sen tien varressa, mistä pääsee Merivoimien ja merivartioston satama-alueelle. Menosuuntaan nähden vasemmalla.
    (TARKENNUS; Auto on katoksessa ja jonkun omakotitalon reviirissä. Eli korrektia käyttäytymistä mahdollisilla tutustumiskäynneillä, pliis.)

    Jos jotakuta kiinnostaa, niin olkaa hyvä! Lokasuojat näyttivät olevan tosi hyvässä 50 metrin kunnossa :eek:
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ja ovat muuten harvinaisia tuommoiset hyvät (pelti)etulokasuojat, minulla on ollut A Kadett päälle kymmenen vuotta enkä ole nähnyt kertaakaan myynnissä. Itsekin sorruin sitten lasikuituisiin...
     
  3. nullzwei

    nullzwei 1st gear

    Kadett

    Itse ostin noin 15 vuotta sitten melkein itärajalta, keskeltä korpea, ooppelinraadosta täysin ehjät loksut omaan projektiini... Muistan niitten maksaneen huikeat 50 markkaa kappale! Ukko naureskeli, että saat ostaa, mutta paikan päällä pitää irrottaa...
    Kovin siinä naama ukolla venähti, kun perille päästyämme (ajettiin syrjäisiä teitä useampi kymmenen kilometriä) aukaisin hakuautoni takaluukun ja riuhtaisin aggregaatin käyntiin :lol:
    Nyt ovat harrastekohteet vaihtuneet ja sekin ooppeli, mihin loksut ostin, meni jonnekin keskiseen Suomeen.
     
  4. Mano

    Mano 1st gear

    Kotkassa myytävänä pari helppoa -65 Kadettia, voin välittää ostotarjouksen jos jotain kiinostaa. Etuloksut kunnossa, toiseen FIA-passi....

    mano.purho@kymp.net
     
  5. vm.66

    vm.66 1st gear

    Peltiä A-Kadettiin

    Ei kellään sattuis oleen tiedossa A-Kadettiin irrallisia etulokareita,kunnostuskelpoisia taikka niihin helmapaloja?Sitten olis vielä tarve lampunpadoista ja maskin taakse tulevasta pellistä(nimeltään????).Koko auto ei oikein onnistu tilanpuutteen takia ja muutenkin vähän hankalaa.näillä osilla pääsis jo hyvin homman alkuun.
     
  6. nullzwei

    nullzwei 1st gear

    Koko auto tahi ei, vaan viime viikolla työmatkalla pongasin Raahen Lapaluodossa "helposti pelastettavan ja hyvin esillä" olleen A-mallin Kadettin. Näytti loksut olleen ehjät...
     
  7. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    määki pelasti keväällä 5pvää enne paalia melekose ehee korise a-kadeti jossa toine lokari täysi ehee ja toisessa yläreunassa pieni reikä mutta aiva tehtävissä.tämä kokonaisuuvessaa laossa tallessa 8)
    hankalia löytää mutta jossai mehtälöyvössä saattaa löytyä tosi hyviäki.eipä saa b-kadettiinkaa enää lokasuojia uutena ja hetke kuluttua ei c-mallii enää ja....
     
  8. stoneland alley

    stoneland alley Gearhead

  9. cuda69

    cuda69 Gearhead

    nyt harmitta kun ei tullut kysyttyä / ostettua kuusamosta a mallin koupea .oli paikallisen huoltoaseman takapihalla kumit lintallaan ja päällisin puolin kaikki osat paikollaan.vasemmassa etusuojassa pieni reikä.toivottavasti joku pelasti sen sieltä.oli armon vuosi jotai 88-89
     
  10. hot rod

    hot rod 1st gear

    Wau mikä auto!Tosi nätti ja hyvin tehty! :D
    Noita A-Kadetin osia on tuolla Heinlammilla peräkärryllinen.Vein sinne "jemmaan" kun ei kelvanneet kenellekkään.Ne voi hakea sieltä ilmaiseksi kuka haluaa.
     
  11. hot rod

    hot rod 1st gear

    Tarkennan että Heinlampi on kaatopaikka.Myyskentelin näitä osia koko kesän mutta niitä on kuulemma "jokapaikassa".Esim.koko moottori 5 euroa.Näin käy joskus... :odroll:
     
  12. coupe64

    coupe64 1st gear

    omistan tuollaisen coupena. mukava auto :D
     
  13. coupe64

    coupe64 1st gear

  14. chevystw

    chevystw 1st gear

    Kaverilla olis yks A-kadetti sedan, väreiltään ja kunnoltaan sama kuin ylempänä projektin lähtökohta, paitsi suorapeltisempi. Kone on osina ja siihen on uudet osat laakereita myöten. Paperit puuttuu mut kilvet on kiinni, et ei pitäis olla mahdoton saada papereita. Luopuis varmaan mielellään kun tilanahtautta alkaa olemaan, voin kysellä hintaa.
     
  15. jawa59

    jawa59 Gearhead

    a-kadetin osia

    ovia ja luukkuja (uusia) on tai ainakin oli vielä muutama vuosi sitten espoossa everparts oy:ssä nykyisin autobody parts(juvanmalmilla)ps.kysy hessu
     
  16. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Hieno! Kyllä ilahdutti nähdä noin upeasti entisöity Kadett! Pitkään jo houkutellut hommata A/B-mallin Kadett, ne on mun silmään aika sympaattisen näkösiä autoja. Minkälaisia noi Kadettit on autona ja harrastekohteena? Millanen on osien saatavuus? Täälläpäin on jollain mattamusta A-mallinen ilmeisesti ihan käyttöautona, näkee toisinaan Tuusulantiellä ajelevan, asiaa :)
     
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Enpä tiä kadetista mutta '63 rekordiin ei tunnu saavan mitään... Kaikkea saa muuten kaupitella. :)
     
  18. kapa

    kapa 3rd gear

    jaa kaikkee saa kaupitella....noh

    http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... 1014528&PN[0]=cat_link_2&PL[0]=listCategory.php?page=8@sortCol=@ord=@id=6 :wink:
     
  19. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No niin no... tarkotin lähinnä osia tohon Rekordiin. 8)
     
  20. kapa

    kapa 3rd gear

    joo mutta sain hyvän aasinsillan rakennettua :D
    olis mulla A-reksaan yhdet paperit ja kyltit :rotfl:
    voin yrittää muistaa kattoo vieläkö mulla on mitään A-mallin osia jäljellä, pahaa kuitenkin pelkään....
     

Kerro tästä muillekin!