Osallistu ja voita Chevy C10 ”Catiska” pickup!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 14.12.2021.

 1. Nyt ammutaan isoilla panoksilla ja katsotaan miten tällainen kisa Suomessa toimii.

  Vuoden päätteeksi ravistetaan vähän www.youtube.com/c/JanneUskaliTV
  kanavan uusia ja vanhoja katsojia aktivoitumaan erikoisella tavalla.

  Eli jos tämän vuoden päättyessä (31.12.2021) Youtube janneuskalitv -kanavallani on vähintään 100 000 suomalaista tilaajaa, niin laitan tuon kanavallani rakennetun ”Catiska” C10 projektiauton teidän kesken jakoon.  Itse en usko, että kyseinen luku ylitetään näin lyhyessä ajassa kotimaisin voimin, mutta jos näin käy niin se on yhdet puheet jolloin lupaukset pidetään ja olisihan se hienoa laittaa hyvää mieltä kiertämään.
  Niin ja ”Catiskaa” rakennetaan tästä kisasta huolimatta koko ajan eteenpäin ja uutta Catiska jaksoakin on luvassa lähiaikoina…

  P.S. Jos olette tilanneet www.youtube.com/c/JanneUskaliTV kanavan tai tilaatte sen nyt niin muistakaa myös klikata TILAA-napin jälkeen ilmestyvää kellon kuvaa, jolloin saatte aina ilmoituksen uuden videon ilmestyessä.

  Game On, katsotaan miten käy!
   
  Ace66, Seevu ja Kustom STW tykkäävät tästä.
 2. Catiska

  Catiska Gearhead

  Tuo sopisi kyllä talliini oikein hyvin, onhan se nimetty nimimerkkini kunniaksi, epäilemättä :D
   
  tukkijulli, isalmela, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Nyt on ihan Amerikan meininki , toivotaan että tilaus määrä ylittyy ja "Catiska" saa uuden kodin . Kaikki vaan joukolla yrittämään voitto mahdollisuus parempi kuin Loton iso potti.
   

Kerro tästä muillekin!