Osat Jenkeistä

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jumani, 3.7.2003.

 1. jumani

  jumani Gearhead

  Onko kukaan ikinä tilannut mitään osia jenkkilästä? kuinka homma toimii? Onko nettisivujen osotteita mistä saa tilattua? Kannataako hintojen puolesta?
   
 2. cubic_inch

  cubic_inch 1st gear

 3. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Olen ehkä vähän hullu mutta kun olen kerran luottokortiton niin lähetän yleensä käteistä kirjekuoressa, firmaan kun firmaan se yleensä käy, ja joka kerta on mennyt perille, eilen viimeksi sain postin miamista että rahat on tullut.
   
 4. BonneMan60

  BonneMan60 Gearhead

  osia etc. on tullut tilattua usa:sta e-bay
  nettihuutokaupan kautta yksityisiltä sekä yrityksiltä, maksut hoituu luottokortilla ja ainakin tähän saakka ilman ongelmia, osat on tullut ilman tulleja ja muita lisiä suoraan paikalliseen postiin tai transpointiin.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: BonneMan60 2003-07-03 23:55 ]</font>
   
 5. kojo

  kojo Gearhead

  Onkos havaintoja kuinka kauan toi usps uleensä polkee jenkkilä-suomi väliä, paketti pitäs olla lähtenyt jenkeistä 30.5 ja ei ainakaan vielä ole tavoittanut minua ja chevyäni
   
 6. BonneMan60

  BonneMan60 Gearhead

  vähintään kuukausi näissä on mennyt jos ei tilaa airmailina.
   
 7. Olds-homo

  Olds-homo 1st gear

  USPS Economy eli pintaposti tulee 1-2 kuukautta jos ei häviä matkan varrelle. Lentopostin saa 1-2 viikossa. UPS tuo paketin kotiin 2-3 päivässä, on muuten uskomatonta kun paketti voi tulla äkimmin jenkeistä kuin suomalaisen osafirman lähetys Helsingistä Turkuun.
   
 8. kojo

  kojo Gearhead

  Economynähän toi pitäs olla tulossa, pienten kulujen mies on taas vauhdissa. Saas vaan nähdä koska ne tulee. 1,5kk menny :odroll:
   
 9. JR

  JR Gearhead

  Kerran sain paketin jonain muuna kun lentorahtina amerikasta, ja silloin siinä paketin perille tulemisessa kesti jotain 2 kuukautta.
   
 10. kojo

  kojo Gearhead

  No eilen tuli osa kamoista jotka siis oli tilattu 6.5 ja lähetetty 30.5 Vielä on ainakin puolet ko tilauksesta maailmalla
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Listatkaa olkaa kilttejä noita linkkejä sellasten firmojen sivuilla joilta saa (luotettavasti,hyvä laatuisia)osia. Haussa mm,original vanteita/korinosia 90-lukulaisiin autoihin,sekä GM -että Fomoco -autoihin siis. Esim.mikä toi summit oikein on?

  Ongelma tuntuu olevan että noi firmat ei kauheen hanakasti postittele osia Eurooppaan(olen kyselly mutta eivät oikein vastaile mielellään)
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  Niin hinnat tulisi olla (postituksineen) huokeita. Ainakin halvempia kuin suomalaisten firmojen hinnat! ja mielellään paljon..
   
 13. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  No Summit on Summitracing, löytyy osoitteesta http://www.summitracing.com
  Isommat postimyyntifirmat lähettää kyllä kamaa ihan mihin vaan, ja sellaset pienemmätkin joista ylipäätään maksaa vaivaa ostaa. Ei ole ainakaan mulla ollut mitään korjaamattomia ongelmia niiden muutaman kymmenen firman kanssa, joista oon tavaroita tilannut. Summit on yks parhaista palvelultaan sekä valikoimaltaan, ja kelpo hinnoiltaankin.
   

Kerro tästä muillekin!