Ostetaan Jaguar XJ-S, XJS

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja rebel58, 13.10.2010.

 1. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Ostetaan Jaggen pienoismalli. Pakko saada hyllyyn entisten lisäksi.
  Swapeissa ei ole myyjillä ollut. Netistä löysin modelssimo (?) 1/18 ja 1/43 mallit.
  Eniten kiinnostaa Rewell 1/25 muovimalli. Gorgi 1/25 käy myös.
  Onko muita???

  puh 046-5417191
   
 2. Rässi66

  Rässi66 3rd gear

 3. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Kiitti Rässi, just tota mä etin.
  Saatana menny mun E-gay EETU58 nimi vanhaks. Sais uusittuu mut se lähti mun vanhaan puh numeroon. :mad:
   
 4. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Thanks again Rässi66! En saa omaa e-gay nimeä auki ku se vaatis mun vanhan puhelin numeron.

  Heh, soitin Jalluvaarille äsken ja kysyi onko sillä ebay vielä. Joo on se sanoi. Kysyin huudatko mulle yhen auton? Jallu tietää että oon pa enkä 58 Limitediä pystyis ostamaan.
  Pienten naurujen jälkeen kerroin ton linkin ja Jalluvaari osti sen heti buy it now 39.90 + shipping and handling yht jotain 58€ Suomeen.
  Pitäis varmaan hankkii toinen kun toi on Never Opened, heh..
  Kiitti Rässi ja Jallu.
   
 5. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Sviddu nääs. Mikä nyt repeliä vaivaa? Olo on ku pikku-Simolla ennen joulua silloin joskus kun olin pieni. Odotan kovasti tota Jaggea. Sitä ei ole ikinä avattu. Avaanko mä sen? Aargh! Mulla on jotain "never opened in the box" malleja esim Mtissen 58 Buickeista useita, mutta milläs näet onko avattu kun niissä ei ole (immen)kalvoja päällä. Tossa on. Niin on esim 57 avo Lincosta pikku diaraamassa minkä Gracelandista ostin. Mua ei vittuukaa kiinnosta keräilyarvo. Hyllyssä vain niitä mitkä mulle tärkeitä ja mistä ite tykkään.
  Lähinnä mitä mulla 1/1 on ollut, mutta muutama mistä todella diggaan.
  Teivon swapissa tuli mieleen jos nyt näkisin Airion Jusun antaisin sille toimeksiannon XJ-S Jaggesta. Tiedän että hän tekee tilaustöitä ja olen nähnyt esim 65 GS Rivieran mikä oli just kuin Pekan oma 1/1 Buick. Jos ei jopa hienompi? Jusu kävi Ågelissa livenä kattomassa Buickkia millaset matot siinä on kun valokuvista ei nähnyt oliko ne lyhyttä vai pietempää silmukkaa.
  Mutta millaisen se tekisi Jaggesta? Sellaisen paskakasan mitä se on nyt? Ei helvetissä! Mun Jagge on ollut valkoinen, mut tumman vihreä nykyään. Kalle Koo sen maalas ja sen kuvista löytyy Jagge valkoisena ja vihreenä. Mun piti maalaa Jagge mustaks ja sisustasta punainen. Sisusta tulee punainen, mutta ulkoväristä en enää ole varma. Musta rules, mutta kun katon vanhoja valo- ja elokuvia niin valkoinen näyttää jees!
  Vihreäksi toi ei jää ja tod näk valkoiseksi. Ja kun löydän toisen mallin niin sen voisin jo korkata kun tuota en taida raaskia avata.
  Jatkuu..
   
 6. Woitto

  Woitto 3rd gear

 7. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Kiitti Woitto!
  Taas lähti tilaus sisään minkä numero loppuu 58.
   
 8. rebel58

  rebel58 Gearhead

  http://www.mansenloytoaitta.com/product ... .php?p=152

  Ei se Woitto ollutkaan kakkupala. Ei ole hyllyssä niilä ja vaikeahko niiden hankkijoiltakin. Kuva oli vahingossa jäänyt niiden sivuille.
  Sitkeästi puhuin äsken pitkään Isän kanssa kenen numero ilmoituksessa on. Sen poika hoitaa nää jutut. Ja hoitaa mulle valkoisen XJ-S Jaggen. Ei ehdi enen joulua niiden seuraavaan saapumiserään, mutta sitä seuraavaan ehtiin. Kah kun tuo on vaikea tapaus (niin kuin minäkin) mutta lupasivat toimittaa.
  Kiitos "Wode" vai saanko jo sinutella?
  T.Pitkä-Simo58 ikuinen pikku lapsi ja pienoismallit mulle elämää isompi asia.
   
 9. jalluvaari

  jalluvaari 3rd gear

 10. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Kiitti Jallu! Mä noudan tuon heti kun pystyn, vaikka tuo sinun kirjoittamasi sana "noutaja" kuullosttaa aika vitun kalmalta mulle nyt sattuneesta syystä.
  En mä voi olla tota avaamatta. Heh, teen kuin bbu-26. Hypistelen vaan osia. Nyt on täysin varma että Jaggestani tulee taas valkoinen, mutta punaisella pornosisustalla.
  Ja Woiton linkistä löytyi muutakin.
  Palataan, vaan ei paalata.
   
 11. bbu-26

  bbu-26 3rd gear

  Tais repelille tulla joulu ajoissa :D Komee on jagge,ei muuta kuin loota auki ja auto kasaan.
   
 12. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Meinasi tulla joulu etuajassa tänä vuonna. Pistin taas tilauksen sisään. Jipii tuli tilausvahvistus. Samaan aikaan kaveri lähetti yv. Kiitti Janne. Huutonetissä varaosiksi huono vihreä peltinen Jagge. Mahtoiko Janne pottuilla kun oma Jaggeni samassa kuosissa? En pystyny nokian commarilla rekisteröitymään huutonettiin. Kipin kapin baariin oikealle tietsikalle ni eikös se perkele ollut jo myyty. Joku sai aarteen. Ja sitten Löytöaitta mailasi ettei ne vieläkään ole saaneet Jaggea vaikka se on niiden listoilla. Kestotilaus jäi voimaan jos jo seuraavaksi jouluksi..
   

Kerro tästä muillekin!