Oven lukon avain

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Ventura389, 22.6.2007.

  1. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Onkos kukaan joutunut sarjoittamaan vanhaa lukkoa oveen uusiksi taikka teettämään vanhaan lukkoon uutta avainta (ilman vanhaa mallia)? Onnistuuko?

    Ponchon mukana on tullut epämääräinen nippu avaimia, joista virtalukkoon, hanskalokeroon ja bensatankin korkkiin avaimet löyty. Mutta ei oviin toimivaa. Nyt on oven lukkosylinteri matkassa mukana ja maanantaina lukkoliikkeeseen, mutta onko jo valmiiksi turha reissu?

    (Ebayn kautta pystyy toki tilaamaan uudet sylinterit avaimineen, ei vaan enää aika taida riittää.)
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kyllä on joutunut. -93 Typhooniin hommasin ensin valmistenumeron perusteella avaimen, ei sopinut. Lukkoseppä sanoi, että aika usein käy GM:n vehkeissä noin. Irrotin sitten hanskalokeron lukkopesän (sama avain kuin ovissa ja takaluukussa) ja sen mukaan tehtiin avain. Toimii, tosin lukkopesät vaativat "vähän" herkistelyä, takaluukun suhteen meinasi jo usko loppua.
     
  3. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Kai sen lukon myös pystyy sarjoittamaan uudestaan toiselle avaimelle sopivaks. Yks kaveri ainakin teki niin kun halus että sama avain käy auton kaikkiin lukkoihin
     
  4. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Onnistui hienosti, vanhan lukkopesän otin mukaan (+ avainaihiot, jotka olin jo kerennyt hommata) ja lukkoseppä luki lukon ja sorvasi avaimet. Nyt toimii :) eikä ollut kallista edes.
     

Kerro tästä muillekin!