Ovet Caprice farkusta sedaniin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jontsa, 27.8.2009.

  1. jontsa

    jontsa Gearhead

    Tarttis saada -87 sedan capriceen uudet etu- ja takaovet. Myydään osastolta löytyi -83 stw capricen ovet ja nyt kiinnostaa onko näissä eroja vuosimalleissa/farkussa vai onko identtiset?

    ps. jos jollain löytyy ylimääräisenä -87 repsikan puoleinen pisarapeili, takavaloja tai perän muovihilppeitä niin laita YV :)
     
  2. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    etuovet käy vaihtaa keskenään mutta taakse ei.sedanin takaovi menee pidemmälle takapyörän kaaren päälle vuosimallista riippumatta.
     
  3. jontsa

    jontsa Gearhead

    Ok, kiitoksia tiedosta.
     
  4. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Ja sun tapauksessa ovet pitää olla vm.-80-90. Vm.-77-79 erilaiset. (niinku tietysti muissakin vm., mut, jos ny puhutaan näistä "kanttikoppaisista")
     
  5. jontsa

    jontsa Gearhead

    Ok hyvä tietää tämäkin.

    Etuovia löytyy jonkun verran mutta takaovet tuntuu olevan kiven alla.Tarvii kai suosiolla alkaa hitsaileen vanhoja :p
     
  6. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Nii ja semmonen ero on vielä, että vm-90 etuovissa on turvavyöt, mut tällä ny tuskin sulle käytännön merkitystä :D Kuhan ny nippelitietoilen aikani kuluks 8)
     
  7. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Kilauta esim. SWT:lle Hämeenlinnaan. Rahtaavat purkuosaa Arizonasta. Joskus osilla on ihan järkihinta verrattuna Suomiruosteisiin.. Tosin toimitus voi kestää, kun tulee kontissa muiden kamojen kanssa.

    Luulisi sedan Capricen takaovia löytyvän vielä USA:sta? Pontiac Parisienne sedanistakin 1980-87 (?) ovet lie käyvät? Deltoissa yms. taitaa olla oven yläosassa erilainen profiili? Muuten luultavasti passaisi 1980-84/5 88:sta ?
     
  8. jontsa

    jontsa Gearhead

    Voishan sitä sinnekin kilauttaa vaikka kokemus kyllä on että SWT:n purkuosien hinnat on muuta kuin järkeviä :)
     
  9. jontsa

    jontsa Gearhead

    Onko tässä kyse vain etuovista? Käykö takaovet -78 sedanista -87:aan?
     
  10. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Ei käy. 70-lukuisissa eri kori. Pokkaukset eri paikoissa ja ovenkahvat alempana. Lisäks kahvat erilaiset. -90 vuosimallissa on turvavyöt etuovissa, mutta ne on varmastikkin purettavissa pois. Sitä en tiedä miten ne lähtee, koska en ole ikinä moisia irroittanut, mutta eiköhän täältä joltain tuohonkin vastaus löydy.
     
  11. jontsa

    jontsa Gearhead

    Jees. Etuovet löytyikin jo täältä foorumin kautta. Enään tarvitsee löytää takaovet tai sit hitsailla ite ja takakulman kaikki muoviosat.
     
  12. willalande

    willalande 2nd gear

    nuo stw takaovet on myöskin ulospäin paksummat joten ei sitenkään käy sedaniin ,mutta noista stw ovista voi kyllä laikata sopivat korjaus palat sedanin oviin.esim just se ruostuva alaosa.
     

Kerro tästä muillekin!