Pärinää ja Pauketta Vapriikissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja JR, 23.8.2004.

  1. JR

    JR Gearhead

    Tulipa tuossa käytyä katsoon tuo Vapriikissa (tampereella) oleva Pärinää ja Pauketta näyttelykin, ja otinpa muutaman kuvankin siinä samalla. Kuvia olisi tämän linkin takana. Samassa paikassa on muuten vielä muistaakseni 4.9. asti aika hyvä samurai näyttelykin, mikäli tuo aihe kiinnostaa...
     
  2. Erppa

    Erppa Gearhead

    Kuvissa näytti olevan aika mageita brittejä , saatika sitten se 500cc nelari jawa...
     
  3. JR

    JR Gearhead

    Olipa hyvinkin komeita brittejä. Tuossa on kuvia vaan osasta näytillä olleista vehkeistä. Siitä Egli replica Nortonista oli muistaakseni Kopteri lehdessä joskus juttuakin. Siihen on kai iso osa osista tehty itse, aina rungosta ja alumiinitankista lähtien. Oli muuten joskus Boot Factoryssä tampereella säilytyksessä, jos en väärin muista. Ja pyörä on kyllä meinaan aikas komea. Kuten se kuvissakin näkyvä musta Ariel raaserikin.

    Niin joo, ja vaikka Jawoja muuten tuntuu olevan liikkeellä aika paljon, niin en tommoista 500cc Jawaa ollut ennen edes nähnyt. Moisen omistaja on ollut aikoinaan varmaan ihan kuningas tuolla Jawa miesten keskuudessa...
     
  4. Erppa

    Erppa Gearhead

    Joo , en tiiä paljonko niit nelari jawoja on tehty , mutta ei niitä liikaa ainakaan liikenteessä ole.Eilen tuli lahdessa sellanen vastaa , just aivan vimpan päälle tehty niin kuin kuvissakin... Wanhat speedway pyörät on kans makeita , oli sitten goddenin,jawan tai japin koneella. Itellä on pari brittiä , mutta kunnosta kun puhutaan niin ei lähelläkään museo tasoa :)
     

Kerro tästä muillekin!