Pakkivalot toimintaan th700/vanha auto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja electra1, 20.6.2011.

  1. electra1

    electra1 Gearhead

    Oiskos konsteja saada peruutusvalot toimimaan lokarin shifterin välityksellä, kyseessä 55 chevy ja 700 loota! En oo keksinyt miten virran sais otettua..
     
  2. smuige

    smuige Gearhead

    gm:än automaattilaatikoissa yleensä(pg:stäen tiedä) ei ole mitään peruutusvalokatkaisijoita, katkaisijat on rattiputkessa tai shifterissä riippuen onko lattia vai rattikeppi. Jos sun autos on manuaalilla ollut ja katkaisija ollut laatikossa niin sun pitää siihen lokarin shifteriin viritellä katkaisija. Yleensä tarvikeshiftereissä on paikat katkaisijoille ja katkaisijat mukana, lokarin kepeistä en tiedä. Alkuperäisestä katkaisijasta piuhat kepille ja siihen katkaisija väliin.
     

Kerro tästä muillekin!